Da ne bude da sam prekasno napisao danas 3 boda idu u Sarajevo.Stole iz Bora je napisao/la:Previse je optimizma vezano za sutrasnju utakmicu i gostovanje u Gradaccu. Daj Boze da bude pozitivan ishod, mada cisto sumnjam ..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
padobranac1978
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:Da ne bude da sam prekasno napisao danas 3 boda idu u Sarajevo.Stole iz Bora je napisao/la:Previse je optimizma vezano za sutrasnju utakmicu i gostovanje u Gradaccu. Daj Boze da bude pozitivan ishod, mada cisto sumnjam ..
Pile sta cekas,essi-ja sam poslao u Gradacac
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Ima li informacija, koliko ce navijaca Zelje biti u Gradaccu ?
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Fizicki il Duhomjuveboy je napisao/la:Ima li informacija, koliko ce navijaca Zelje biti u Gradaccu ?
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
" ne pisem na temi komsinica zbog intelektualaca kao sto su:pile87,esii TM87 i nikad_izvini "padobranac1978 je napisao/la:
Pile sta cekas,essi-ja sam poslao u Gradacaczakasnices...
Radim, nastimao sam smjene za domacu utakmicu tako da ovu moram zakrpit, a slabo ja na gostovanje idem...
-
padobranac1978
- Kontakt:
ne moras postavljati potpis,vidljiv je....pile87 je napisao/la:" ne pisem na temi komsinica zbog intelektualaca kao sto su:pile87,esii TM87 i nikad_izvini "padobranac1978 je napisao/la:
Pile sta cekas,essi-ja sam poslao u Gradacaczakasnices...
Radim, nastimao sam smjene za domacu utakmicu tako da ovu moram zakrpit, a slabo ja na gostovanje idem...
OK,pitam onako da ne zakasnis...a ima ih koji su i danas zamijenili smjene
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
E bas ti hvala sto ne pises na ovoj temipadobranac1978 je napisao/la: ne moras postavljati potpis,vidljiv je....![]()
OK,pitam onako da ne zakasnis...a ima ih koji su i danas zamijenili smjene
Znate sta.Umara me vise i Popovic i liga u kojoj neznas da li ces moci igrat uopste u Evropi.Sa Lazaretom u napadu ocekujem maximalni rezlutat 0-0,a prije ce bit 2-0.
sinoć je jarane zasjedala skupištana saveza rs-a i uputili zahtjev svojim delegatima da se odbije novi statut fife i uefeAlipasino je napisao/la:Znate sta.Umara me vise i Popovic i liga u kojoj neznas da li ces moci igrat uopste u Evropi.Sa Lazaretom u napadu ocekujem maximalni rezlutat 0-0,a prije ce bit 2-0.
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Sve je do tokmaka iz RS ...Nemojte vise ovo-ono...Ovako stvari stoje...Nastavlja se njihova propaganda unistavanja sve sto BiH cini drzavom...A reprezentacija je cini i najvise...Ne prihvatanjem zahtjeva UEFA-e i FIFA-e oni prave velike korake da se ukine i reprezentacija sto je njima cilj ! Ako budemo cekali dogovor, dogovora nece biti !!! SVE JE DO NJIH !

TM87
Željezničar je jedini klub koji će u narednom periodu hajrovati milione. Svi drugi mogu odugovlačiti ako hoće, nama je, sa finansijskog aspekta, svejedno. Da ne kažem da sam, nakon jučerašnjeg intervjua sa Bencom, nekako bliži varijanti da nas ukinu i formiraju svoj normalni Savez sa još kvalitetnijim Statutom i ljudima iz sporta koji će ga primjenjivati.harinjo je napisao/la:sinoć je jarane zasjedala skupištana saveza rs-a i uputili zahtjev svojim delegatima da se odbije novi statut fife i uefeAlipasino je napisao/la:Znate sta.Umara me vise i Popovic i liga u kojoj neznas da li ces moci igrat uopste u Evropi.Sa Lazaretom u napadu ocekujem maximalni rezlutat 0-0,a prije ce bit 2-0.tako da neznam ni što igramo i čemu sve ovo
ljudi u klubu slomiše se da naprave ešto a onda ...
Borac-Drina prenosePrpa je napisao/la:Izvinjavam se sto skrecem sa teme ..... Koja utakmica je na prijenosu Bht1 i dali bi mi neko mogao da dane link , uzivo gledanje te u takmice , ili jednostavno steam bht1 , procackao sam po netu , ali nema nigdje . unaprijed hvala !!!
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Naprijed Željo do nove pobjede. Danas sam nešto odveć optimističan po pitanju rezultata. K'o da gledam, zabiće ga Zeba i to iz igre. Nadam se da ćemo dati najmanje dva gola i da će oni biti dovoljni za tri boda. Željo je šampion. Neka drugi zabije Svraka.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
06.03.2010. siroki brijeg- zeljo 0:2
05.03.2011. zvijezda-zeljo _:_
kako bi lijepo bilo 0:2 ponovo
05.03.2011. zvijezda-zeljo _:_
kako bi lijepo bilo 0:2 ponovo
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ma ljudi, mi samo nesmijemo fulati 100% sanse. U Tuzli sto imali 3 isto tako i u Tranviku pa zijanismo. Prvo sto stvorimo treba pogoditi, i onda lagano, vrebati sansu iz kontre za drugi gol!!
FORZAAA ZELJO!!!!
FORZAAA ZELJO!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
http://radiotime.com/WebTuner.aspx?StationId=1765&
valjda nece samo biti prenos borac- drina
valjda nece samo biti prenos borac- drina
Neka malo treme i nervoze nije ni to lose
, i kao sto najavih ranije sigurna tri boda !
..................Zeljeznicar za zivot cijeli .............
..................Zeljeznicar za zivot cijeli .............
Željezničar za život cijeli !
mislim nema veze sa temom al eo nesto me zainteresova
da li iko zna ko je najbolji strijelac PL od 95 mislim ono u historiji od 95 koje najvise golova do sad dao 
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
Trenutno korisnika/ca: DnevnaDozaPklata i 14 gostiju.