Oni kontaju mi vec u grupnoj fazi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
covjek je izgleda njima kao nama Edin, samo problematican bio. Nadam se da je dosao tobe a vjerovatno jeste cim ne ode u MLS. Svjestan je on da se moze brzo ispaliti, nadam se da ce imati mjeru iako se nekad proveseli. 26 mu godina.
Mora nam koef biti iznad 11.000 jer je Rosenborg trenutno na zadnjem mjestu sa tim koef i nositelj u trecem pretkolu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:19U nekom sasvim realnom scenariju gdje ispadamo u drugom pretkolu protiv Aktobea, koliko bi nam koeficijent porastao? Ako sam sad dobro pročitao, to ne bi bilo dovoljno da iduće godine budemo nosioci u trećem pretkolu KL.
Izvinite što sam posumnjao u vasGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2023, 11:41Čudo do sad nije na ssba iskočilo, “saznajemo”:” Matej Delač neće pojačati FK Sarajevo”![]()
Karoglan kvalitetan trener???GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2023, 14:59Strah me pomisliti da ovaj tim dobije adekvatnog trenera. Samo zamislite ovaj tim sa trenerom kvaliteta Karoglana, Jakirovića.. Pa eto i Rendulić nije kvaliteta navedenih, ali vjerujem da se ne bi u Europi protiv puno boljih protivnika obrukali.
Gdje ih izvuce brate
A jel nije? Ok, ranga Jakirovića svakako nije, i treba svoj put tek da gradi ka tome “stadiju”, ali za nas bi odlična opcija bio. Ili nam je pak Mirza bolji izbor. Ili ne pratim fudbal pa je preko noći dobar trener postao?senad82 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:42Karoglan kvalitetan trener???GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2023, 14:59Strah me pomisliti da ovaj tim dobije adekvatnog trenera. Samo zamislite ovaj tim sa trenerom kvaliteta Karoglana, Jakirovića.. Pa eto i Rendulić nije kvaliteta navedenih, ali vjerujem da se ne bi u Europi protiv puno boljih protivnika obrukali.
Jeli moguce da neko ko prati fudbal ovo napise.
Treba njemu pure i pure da on izraste u trenera majstore
Ako se ne varam, samo 16 golova primljenih u 19 kola, kada se Sablic vodio kao trener. Dali smo malo vise golova od toga. Kakve je covjek imao krševe u napadu, nismo ni mogli bolje od ovoga.
Malo truda i eto ga
Svaka čast brate, skautiranje
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, hurem, HZSydney, iliyaa8, laznokrilo, mosarajvosa83, N3R3D, nedimmmm1337, Serha i 63 gosta.