Premijer liga BiH - aktuelno

DamirT
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la DamirT » 22 jun 2023, 10:58

ZutiFKS je napisao/la:
22 jun 2023, 10:45
:bih: :salut:
slika

slika
Zasluzeno nema sta :bih:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jun 2023, 11:25

ZutiFKS je napisao/la:
22 jun 2023, 10:45
:bih: :salut:
slika

slika
:bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 22 jun 2023, 11:50

Svaka cast, zasluzio je
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 22 jun 2023, 12:02

Ado1922 je napisao/la:
21 jun 2023, 22:48
Neće ni Jaso da čeka dok Ferguson pronađe klub po svojoj želji :urnebes:

https://sportsport.ba/fudbal/jasmin-trn ... zak/453247

U sljedećem podcastu će srati i na Jasu, u prethodnom je pričao protiv Mustafe Kodre jer je našao posao u Južnoj Africi
Ja nisam znao kakav je on zapravo lik dok nisam pogledao onaj podcast Mreza. Onoliku kolicinu samohvale ne sjecam se kad sam vidio, yebo bilo kojeg politicara. Nevjerovatno koliki ego covjek ima i koliko visoko misljenje o sebi. I to vidis da se nista ne pretvara, nego fakat konta da je iduci Klopp :urnebes:
1921

Bolivia
Kontakt:

Post Postao/la Bolivia » 22 jun 2023, 12:34

Čim ponestane love od raskida ugovora, iz paštete će iskakati i po portalima dok se ne uhljebi opet negdje.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 22 jun 2023, 13:46

Ovaj Penaranda što ga je Sarajevo dovelo je najbolji igrač kojeg sam u životu uživo gledao negdje, 2013 ili 14. godine jaran mi je igrao za U17 Austrije kad je dotični igrao za mladu repku Venezuele u prijateljskoj/kontrolnoj protiv njih, frajer im utrpao 3 gola za poluvrijeme i izašao. Brutalan igrač, kad ga gledaš imaš osjećaj da leti kroz vazduh, kako nije ostvario ovaj potencijal samo Bog zna, vjerovatno brzo do para se došlo pa kao i svaki Latinos daj kamenjarki, alkohola i brzih konja. Ako bude i 50% ozbiljan prekucat će ovu ligu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 22 jun 2023, 13:53

Peljto u grupnu fazu :D
Hajde sramote, ove sezone da se probije taj led :oops:
Koševo Zapad

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 22 jun 2023, 14:41

Ako dodje Penaranda, ja tek onda stvarno ne razumijem Mirvica. Dovesti ovakvog igraca, napraviti ovakav roster i ne dovesti trenera makar ranga Jakirovica, je iskreno nevjerovatno. Masineriju bi dobar trener ovdje napravio, samo ako HZ uspiju u namjerama i otjeraju Mirzu
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 jun 2023, 14:49

killafrommanilla je napisao/la:
22 jun 2023, 14:41
Ako dodje Penaranda, ja tek onda stvarno ne razumijem Mirvica. Dovesti ovakvog igraca, napraviti ovakav roster i ne dovesti trenera makar ranga Jakirovica, je iskreno nevjerovatno. Masineriju bi dobar trener ovdje napravio, samo ako HZ uspiju u namjerama i otjeraju Mirzu
Bolji je ovaj drugi sto pregovaramo od ovog. Ovaj ne isto top ali samo ako se bude rijesio nocnog zivota. Viveros je mlad,strasno fizicki jak igrac,na njemu bi se uzele ogromne pare.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 22 jun 2023, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jun 2023, 14:51

Penaranda je dogovoren i nema sumnje da će biti naš novi igrač. Uvijek ima onih 1% da se nešto syebe, ali baš teško.
Sve i ako HZ ne otjeraju Mirzu, otjerat će ga Ismir kad porastu apetiti. Sad je prvi put javno najavljena titula, i apsolutno da sve ispod toga neće biti zadovoljavajuće, a zna se ko će biti prvi odgovoran. Iduće godine apsolutno vjerujem da će javno reći da se napada grupna faza. A moje je mišljenje da neće Mirza ostati nakon ove sezone. U vrh glave nam je drugo mjesto domet sa takvim trenerom. A vjerujem da nakon toga ide neki trener dostojan ovakvog igračkog kadra.
Ali je fakat nejasno kako je i na prvom mjestu Mirza imenovan. U opticaju su bili Prosinečki, Marko Nikolić, Kodro.. Pa onda u martu dogovorio sve sa Kodrom, da bi samo preko noći priča nestala.
A nije samo Penaranda dogovoren, stiže i Kevin Viveros iz Kolumbije. Rahmana neki spominju, a ako bi i on došao onda će možda i ova zalizana budala titulu uzeti.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 22 jun 2023, 15:07

U medjivremenu,kruzi prica da bi benjo tatar mogao u vrapcice :-)

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 22 jun 2023, 15:16

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
22 jun 2023, 14:51
Penaranda je dogovoren i nema sumnje da će biti naš novi igrač. Uvijek ima onih 1% da se nešto syebe, ali baš teško.
Sve i ako HZ ne otjeraju Mirzu, otjerat će ga Ismir kad porastu apetiti. Sad je prvi put javno najavljena titula, i apsolutno da sve ispod toga neće biti zadovoljavajuće, a zna se ko će biti prvi odgovoran. Iduće godine apsolutno vjerujem da će javno reći da se napada grupna faza. A moje je mišljenje da neće Mirza ostati nakon ove sezone. U vrh glave nam je drugo mjesto domet sa takvim trenerom. A vjerujem da nakon toga ide neki trener dostojan ovakvog igračkog kadra.
Ali je fakat nejasno kako je i na prvom mjestu Mirza imenovan. U opticaju su bili Prosinečki, Marko Nikolić, Kodro.. Pa onda u martu dogovorio sve sa Kodrom, da bi samo preko noći priča nestala.
A nije samo Penaranda dogovoren, stiže i Kevin Viveros iz Kolumbije. Rahmana neki spominju, a ako bi i on došao onda će možda i ova zalizana budala titulu uzeti.
Kodro je imao prijetnje Hrasničkih kriminalaca.
🇵🇸

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 22 jun 2023, 15:34

slika

slika
Biće posla za sarajevske beštije s ovim :D
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 22 jun 2023, 15:36

worchester je napisao/la:
22 jun 2023, 15:07
Sumnjam, Dzafic i Krajnc dovedena dva lijeva krila, tesko da ce nagomilavati tu, ne mozemo mi to finansijski iz ijeti. Jedino ako je Krajnc doveden na desnog beka jer i to igra.
19V22

maho_sa
Kontakt:

Post Postao/la maho_sa » 22 jun 2023, 15:39

ElCartel11 je napisao/la:
21 jun 2023, 22:42
ZutiFKS je napisao/la:
21 jun 2023, 18:04
Eto na sk imajte udarne termine i 2 prijenosa po kolu :rol:
Plus, daleko manji broj ljudi u BiH bi to mogao gledati.

Hvala Bogu pa i onako kriminalna liga neće na to smeće od tv.
Uredu je da stitis svog poslodavca.
No ne kontam zasto bi SK radio samo 2 prenosa po kolu? I onako nemaju aman bas neke jake lige za prenositi. Vjerovatno ne bi prenosili "derbi" GOSK-Zvijezda 09, ali sam uvjeren, da bi to bilo na visem nivou nego sa Arenom kojoj nasa liga dodje samo smetnja.
Termini u petak/ponedjeljak u 13h,16h. Vikendom takodje jedva koja u kasnom terminu.

Pa ni Arenu nemaju svi ako cemo tako gledati na to.
Sve dok postoji trokut Vico, Dodik i Vučić kao glavni "baja" i glavni finansijer kroz m:tel, teško će SK proći. Mada ako se kojim čudom to desi, onda bi sigurno to za njih bio "ekskluzivan" događaj i vjerovatno bih prenosili veći broj utakmica po kolu, jer im je trenutnoa ponuda na programima preloša. A velika je glupost se finansijski takmičiti sa srbijanskim državnim aparatom koji je i prije 3 godine pretplatio ovo naše smeće od fudbala.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 jun 2023, 15:46

Cernica22 je napisao/la:
22 jun 2023, 15:36
worchester je napisao/la:
22 jun 2023, 15:07
Sumnjam, Dzafic i Krajnc dovedena dva lijeva krila, tesko da ce nagomilavati tu, ne mozemo mi to finansijski iz ijeti. Jedino ako je Krajnc doveden na desnog beka jer i to igra.

Ne bi me zacudilo da Tatar dodje u Velez.
Gdje ce.drugo.(moze Igman, TC ,Posusje)
Gledajuci pojacanja dosad u Velezu oni i dovode ove stanje igrace u padu forme,I bez klubova
Jedino onaj malac iz Igmana im je dobro pojacanje,I na njemu mogu zaraditi.
Ovo ostalo je da uzme jos koju platu i u penziju.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 22 jun 2023, 15:52

Ma kakva crna mašinerija, neplanski se apsolutno dovode igrači, pretrpavaju se određene pozicije, a na drugima deficit. Višak stranaca gdje uvijek neko mora izvisiti. Manjak U21 kvalitetnih igrača. Bukvalno se ponavlja sezona 15/16, samo što se dovode i jača imena.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 22 jun 2023, 16:27

slika
Mnogo skupa slika :rol:
Ne bi me cudilo da sad Dalara i u Benfici zavrsi
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 22 jun 2023, 16:40

Mozda u onaj Portugalski drugoligas kao Danilovic

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 22 jun 2023, 16:52

Mokes je napisao/la:
22 jun 2023, 15:52
Ma kakva crna mašinerija, neplanski se apsolutno dovode igrači, pretrpavaju se određene pozicije, a na drugima deficit. Višak stranaca gdje uvijek neko mora izvisiti. Manjak U21 kvalitetnih igrača. Bukvalno se ponavlja sezona 15/16, samo što se dovode i jača imena.
Ja bih se složio sa ovim, Sarajevo pokazuje finansijsku dominaciju i moć ali iskreno ne vidim neku strategiju i planski rad u svemu tome.
Nadam se da se neće desiti neki kolaps i da svi griješimo

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, mnon46, Semrush [Bot] i 27 gostiju.