Zasluzeno nema sta

Ja nisam znao kakav je on zapravo lik dok nisam pogledao onaj podcast Mreza. Onoliku kolicinu samohvale ne sjecam se kad sam vidio, yebo bilo kojeg politicara. Nevjerovatno koliki ego covjek ima i koliko visoko misljenje o sebi. I to vidis da se nista ne pretvara, nego fakat konta da je iduci KloppAdo1922 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 22:48Neće ni Jaso da čeka dok Ferguson pronađe klub po svojoj želji![]()
https://sportsport.ba/fudbal/jasmin-trn ... zak/453247
U sljedećem podcastu će srati i na Jasu, u prethodnom je pričao protiv Mustafe Kodre jer je našao posao u Južnoj Africi
Bolji je ovaj drugi sto pregovaramo od ovog. Ovaj ne isto top ali samo ako se bude rijesio nocnog zivota. Viveros je mlad,strasno fizicki jak igrac,na njemu bi se uzele ogromne pare.killafrommanilla je napisao/la: ↑22 jun 2023, 14:41Ako dodje Penaranda, ja tek onda stvarno ne razumijem Mirvica. Dovesti ovakvog igraca, napraviti ovakav roster i ne dovesti trenera makar ranga Jakirovica, je iskreno nevjerovatno. Masineriju bi dobar trener ovdje napravio, samo ako HZ uspiju u namjerama i otjeraju Mirzu
Penaranda je dogovoren i nema sumnje da će biti naš novi igrač. Uvijek ima onih 1% da se nešto syebe, ali baš teško.killafrommanilla je napisao/la: ↑22 jun 2023, 14:41Ako dodje Penaranda, ja tek onda stvarno ne razumijem Mirvica. Dovesti ovakvog igraca, napraviti ovakav roster i ne dovesti trenera makar ranga Jakirovica, je iskreno nevjerovatno. Masineriju bi dobar trener ovdje napravio, samo ako HZ uspiju u namjerama i otjeraju Mirzu
Kodro je imao prijetnje Hrasničkih kriminalaca.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2023, 14:51Penaranda je dogovoren i nema sumnje da će biti naš novi igrač. Uvijek ima onih 1% da se nešto syebe, ali baš teško.killafrommanilla je napisao/la: ↑22 jun 2023, 14:41Ako dodje Penaranda, ja tek onda stvarno ne razumijem Mirvica. Dovesti ovakvog igraca, napraviti ovakav roster i ne dovesti trenera makar ranga Jakirovica, je iskreno nevjerovatno. Masineriju bi dobar trener ovdje napravio, samo ako HZ uspiju u namjerama i otjeraju Mirzu
Sve i ako HZ ne otjeraju Mirzu, otjerat će ga Ismir kad porastu apetiti. Sad je prvi put javno najavljena titula, i apsolutno da sve ispod toga neće biti zadovoljavajuće, a zna se ko će biti prvi odgovoran. Iduće godine apsolutno vjerujem da će javno reći da se napada grupna faza. A moje je mišljenje da neće Mirza ostati nakon ove sezone. U vrh glave nam je drugo mjesto domet sa takvim trenerom. A vjerujem da nakon toga ide neki trener dostojan ovakvog igračkog kadra.
Ali je fakat nejasno kako je i na prvom mjestu Mirza imenovan. U opticaju su bili Prosinečki, Marko Nikolić, Kodro.. Pa onda u martu dogovorio sve sa Kodrom, da bi samo preko noći priča nestala.
A nije samo Penaranda dogovoren, stiže i Kevin Viveros iz Kolumbije. Rahmana neki spominju, a ako bi i on došao onda će možda i ova zalizana budala titulu uzeti.
Sumnjam, Dzafic i Krajnc dovedena dva lijeva krila, tesko da ce nagomilavati tu, ne mozemo mi to finansijski iz ijeti. Jedino ako je Krajnc doveden na desnog beka jer i to igra.worchester je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:07U medjivremenu,kruzi prica da bi benjo tatar mogao u vrapcice![]()
Sve dok postoji trokut Vico, Dodik i Vučić kao glavni "baja" i glavni finansijer kroz m:tel, teško će SK proći. Mada ako se kojim čudom to desi, onda bi sigurno to za njih bio "ekskluzivan" događaj i vjerovatno bih prenosili veći broj utakmica po kolu, jer im je trenutnoa ponuda na programima preloša. A velika je glupost se finansijski takmičiti sa srbijanskim državnim aparatom koji je i prije 3 godine pretplatio ovo naše smeće od fudbala.ElCartel11 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 22:42Uredu je da stitis svog poslodavca.
No ne kontam zasto bi SK radio samo 2 prenosa po kolu? I onako nemaju aman bas neke jake lige za prenositi. Vjerovatno ne bi prenosili "derbi" GOSK-Zvijezda 09, ali sam uvjeren, da bi to bilo na visem nivou nego sa Arenom kojoj nasa liga dodje samo smetnja.
Termini u petak/ponedjeljak u 13h,16h. Vikendom takodje jedva koja u kasnom terminu.
Pa ni Arenu nemaju svi ako cemo tako gledati na to.
Cernica22 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:36Sumnjam, Dzafic i Krajnc dovedena dva lijeva krila, tesko da ce nagomilavati tu, ne mozemo mi to finansijski iz ijeti. Jedino ako je Krajnc doveden na desnog beka jer i to igra.worchester je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:07U medjivremenu,kruzi prica da bi benjo tatar mogao u vrapcice![]()
Ma kakva crna mašinerija, neplanski se apsolutno dovode igrači, pretrpavaju se određene pozicije, a na drugima deficit. Višak stranaca gdje uvijek neko mora izvisiti. Manjak U21 kvalitetnih igrača. Bukvalno se ponavlja sezona 15/16, samo što se dovode i jača imena.killafrommanilla je napisao/la: ↑22 jun 2023, 14:41Ako dodje Penaranda, ja tek onda stvarno ne razumijem Mirvica. Dovesti ovakvog igraca, napraviti ovakav roster i ne dovesti trenera makar ranga Jakirovica, je iskreno nevjerovatno. Masineriju bi dobar trener ovdje napravio, samo ako HZ uspiju u namjerama i otjeraju Mirzu
Ja bih se složio sa ovim, Sarajevo pokazuje finansijsku dominaciju i moć ali iskreno ne vidim neku strategiju i planski rad u svemu tome.Mokes je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:52Ma kakva crna mašinerija, neplanski se apsolutno dovode igrači, pretrpavaju se određene pozicije, a na drugima deficit. Višak stranaca gdje uvijek neko mora izvisiti. Manjak U21 kvalitetnih igrača. Bukvalno se ponavlja sezona 15/16, samo što se dovode i jača imena.killafrommanilla je napisao/la: ↑22 jun 2023, 14:41Ako dodje Penaranda, ja tek onda stvarno ne razumijem Mirvica. Dovesti ovakvog igraca, napraviti ovakav roster i ne dovesti trenera makar ranga Jakirovica, je iskreno nevjerovatno. Masineriju bi dobar trener ovdje napravio, samo ako HZ uspiju u namjerama i otjeraju Mirzu