FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ide 3/3 sa avatara i potpisa

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
A jes se uzarilo na temi...
Ovaj Mirvic ce dusmane kluba poslati na kardiologiju, sta radi lik, Boze sacuvaj

Ovaj Mirvic ce dusmane kluba poslati na kardiologiju, sta radi lik, Boze sacuvaj

-
- Kontakt:
Arena?
Bravo brate,svaka ti dala

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kakav mangup!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ne kontam ovo onanisanje i optimizam. Tanki smo u 2 od 3 linije i uz to nam po svemu sudeći najbolji junior ide na posudbu. Šlag na torti strateg M. V.
Predviđam treće mjesto i da ćemo uspjeti dobiti 1 derbi od 3. Ostala 2 derbija neriješeno uz bolji posjed i prilike, kao što smo i navikli.
Predviđam treće mjesto i da ćemo uspjeti dobiti 1 derbi od 3. Ostala 2 derbija neriješeno uz bolji posjed i prilike, kao što smo i navikli.
-
- Kontakt:
2. mjesto, finale kupa i 3. pretkolohazarder je napisao/la: ↑22 jun 2023, 17:20Ne kontam ovo onanisanje i optimizam. Tanki smo u 2 od 3 linije i uz to nam po svemu sudeći najbolji junior ide na posudbu. Šlag na torti strateg M. V.

Dabogda eto ispali iz lige jbthazarder je napisao/la: ↑22 jun 2023, 17:20Ne kontam ovo onanisanje i optimizam. Tanki smo u 2 od 3 linije i uz to nam po svemu sudeći najbolji junior ide na posudbu. Šlag na torti strateg M. V.
Koji vam je qrac, sanjali smo da placamo obestecenja, da dovodimo iz Juzne Amerike, hvala Bogu ima Mirvic kesa za toga, i sad opet ne valja. De malo.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- JavierBosnia
- Kontakt:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Pa sta bi trebali buraz, plakati, pojacao si odbranu sa dva beka i dovodjenjem stopera koji igra lijevom nogom, mi smo cijelu polusezonu igrali sa stoperima koji su desnjaci. Pojacavas krilne pozicije, napad je ok, jedina dilema je golmanska pozicija i U21.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Treba sklopit spisak desetak kvalitetnih golmana, koji su dostupni za nas..
Max Allegri
- Burberry46
- Kontakt:
Postavite da pratimo

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
E moj @Ado-hz, bas danas nasao da ide na kurs mijenjanja Pampersica

Jel ima avio linija Frankfurt - Sarajevo ?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 22 jun 2023, 17:50, ukupno mijenjano 2 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Beli98, Chony533, Dave, miguelramos, napoleon72, riki46, SHZ82, skoJaa i 63 gosta.