OnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:52Gdje nam je Jolda?
Jolda = Mrtva seljadija

Moderator/ica: GracanicaAA
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:52Gdje nam je Jolda?
Prihvatili bi vi objerucke njega kad bi se nudio, vama je mjera Turci i slicni njemu
U skladu sa klubom za koji navija
I on ti je Aydin Olgun 2 to ce se kad tad dokazat ,plata na ruke,prijava minimalac i varanje drzave za porez ali drzava ce uzet kad tad svoje....SRETNO VAM SA MILIONEROM ali nemojte plakat kad ode
Zelim vam da ste vjecno u Premijer ligi i da se vjecno borite za opstanak.
Al vas malo kompleksi ubise mesciniBatistutA19 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 22:23Sad bi potpiso vjecno da igramo 1 ligu Federacije sa ovom upravom koja zivi za Celik i koja voli Celik koja ne krade Celik nego investitore poput Husica koji prijavi 500 000 za plate godisnje,kupuje utakmicu i samo nabija porezni novi dug jer vara drzavu ...Sretno Slobodi ae tuzlaci svi u glas SI SI SISOJE SISAT CE MO TI JER FUKARE UZ TEBE SI SI SISOJE
A sad bez zayebancije SRETNO SLOBODI ako birate taj put kratkorocni i laksi put i da li razmisljate na duze staze ne znam jer vama je samo u glavi PL,Europa i milioni...SRECA NIJE PARA PUNA VRECA ...Dino Merlin!!
Crta ce se podvuc kad prestane ljubav ta !! E tad ce te se za glavu hvatat a mi ce mo svojim putem a vama zelim da vam se snovi ostvare,ja bi vas odmah u PL da ne igrate FL ako moze da poguramo oduzet licencu nekom![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.