Sta sam ja to mogao uradit da neko misli da navijam za Zelju.DamirT je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:52Ja mislio on za Zelju navijamosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:52Sarajevo Boga molilo da Husic dodje haha ja vece gluposti nisam cuo,pa nismo mi kao vi.
Moja greska![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:52Ja mislio on za Zelju navijamosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:52Sarajevo Boga molilo da Husic dodje haha ja vece gluposti nisam cuo,pa nismo mi kao vi.
Moja greska![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
19vendetta87
- Kontakt:
Samo da pitam Zuku jel planirao povecati cijenu Dalu ma tm? Ipak je nastupio protiv Portugala, bar za pola miliona da mu poveca cijenu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Cuj pola miliona, pa nije zuka igrac na malo. Ne skrtari on na ovima sto dobro placaju19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 21:01Samo da pitam Zuku jel planirao povecati cijenu Dalu ma tm? Ipak je nastupio protiv Portugala, bar za pola miliona da mu poveca cijenu
Elvir Baljic
Ko dogovori ovo glupo pravilo 3 stranca a stari jugosloveni kao domaći...Taman da uguše ovoj djeci volju za zivotom dovodeći starohane i izraubovane igrače Hrvatske i Srbije....
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ljudi su prije mjesec dana smorili sve pišući kako je Husić propao i kako više nema novca.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:28Ja mislim da su oni jedini koji su tjerali,pljuvali itd a sada istog docekuju kao heroja. Sad ce ga prvo procesljati za ugovore u oba kluba,onda ako bude imao 2 tima u ligi i to je sukob interesa i neregularnost
Kako yebe rodbinu.
Kako pravi djecu na svakom koraku.
Kako je kriminalac koji vara državu na svakom koraku.
Kako je seljak podrinjac koji zaslužuje smrt.
I onda je jedan dan došao i obećao im kako će igrati Evropu i likovi sve okrenuše i počeše mu lizati rčma.
Pa nemoguće
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Da je istina bio ti tvoj klub broj 1.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑22 jun 2023, 21:04Cuj pola miliona, pa nije zuka igrac na malo. Ne skrtari on na ovima sto dobro placaju19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 21:01Samo da pitam Zuku jel planirao povecati cijenu Dalu ma tm? Ipak je nastupio protiv Portugala, bar za pola miliona da mu poveca cijenu![]()
Sarajevo trazi 1.0 i on na TM 1.0. znaci ipak nije losa bila odluka. neka Dala na 1.0
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Balorda je napisao/la: ↑22 jun 2023, 21:05Ljudi su prije mjesec dana smorili sve pišući kako je Husić propao i kako više nema novca.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:28Ja mislim da su oni jedini koji su tjerali,pljuvali itd a sada istog docekuju kao heroja. Sad ce ga prvo procesljati za ugovore u oba kluba,onda ako bude imao 2 tima u ligi i to je sukob interesa i neregularnost
Kako yebe rodbinu.
I onda je jedan dan došao i obećao im kako će igrati Evropu i likovi sve okrenuše i počeše mu lizati rčma.
Pa nemoguće![]()
Amidzićeva žena nije rodbina
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- Osttribine
- Kontakt:
Ovo je još i dobro kad se sjetim da su bili spremni u fuziju sa sada vec ugašenim sarajevskim Olimpikom jer im je Gracić obećao Evropu, a u zimskoj pauzi te godine Olimpik je drzao mjesto koje vodi u Evropu, vagali su ponudu, nije da nisuBalorda je napisao/la: ↑22 jun 2023, 21:05Ljudi su prije mjesec dana smorili sve pišući kako je Husić propao i kako više nema novca.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:28Ja mislim da su oni jedini koji su tjerali,pljuvali itd a sada istog docekuju kao heroja. Sad ce ga prvo procesljati za ugovore u oba kluba,onda ako bude imao 2 tima u ligi i to je sukob interesa i neregularnost
Kako yebe rodbinu.
Pa nemoguće![]()
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Kazu goni podrinjce sto dalje od kluba,mnoge druge stvari koje mi isto pisemo,sad ce mu spomenik dici.
Lopov da ne može biti veći. Nije on tu što voli Slobodu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 21:41Kazu goni podrinjce sto dalje od kluba,mnoge druge stvari koje mi isto pisemo,sad ce mu spomenik dici.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Prije je kukao na sudjenje,od kad je u savezu cuti kao zaliven. Kad se vrati opet ce da kuka,jedva cekam da mu vidim onu facu.fks74 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 21:49Lopov da ne može biti veći. Nije on tu što voli Slobodu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 21:41Kazu goni podrinjce sto dalje od kluba,mnoge druge stvari koje mi isto pisemo,sad ce mu spomenik dici.
DamirT je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:52Ja mislio on za Zelju navijamosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:52Sarajevo Boga molilo da Husic dodje haha ja vece gluposti nisam cuo,pa nismo mi kao vi.
Moja greska![]()
Kad god je neka fukarastinja, vazda svi prvo pomisle na nase kone
I kone su se nadale Husicu ,dok se nije poceo ofirati,i dok ga nisu provalili da je obicna varalica,lopina.Vanja8 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 21:54DamirT je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:52Ja mislio on za Zelju navijamosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:52
Sarajevo Boga molilo da Husic dodje haha ja vece gluposti nisam cuo,pa nismo mi kao vi.
Moja greska![]()
![]()
![]()
![]()
Kad god je neka fukarastinja, vazda svi prvo pomisle na nase kone![]()
![]()
![]()
Manijakalnost heroj, a ne zlocinac
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- ExchangeOffice
Najjace kad kazu "guse nasu djecu ovim pravilom" ko ona kad kazu "talenat s 22 godine"
Ko god je kvalitetan, sigurno nece na klupi biti.
Mi bi se trebali fokusirati na jacanje lige a ne reprezentacije.
Kroz jacu ligu, ide jace interesovanje i samim tim vise djece u SF i veca mogucnost za novog Dzeku i dr...
-
Hansestadt
- Kontakt:
Sto bi stranac iz Hrvatske i Srbije trebao da bude tretiran kao "manje" stranac nego neki igrac iz npr Spanije. Ovo nema logike. Jednostavno nema, ovo ko da se igra cize-blize sad ovako sad onako pravilo kako kome odgovara. Valjda je stranac stranac neovisno iz koje je drzave.
Trenutno korisnika/ca: Ledara, NJAZRI, Tuce11, Zaboljesutra i 16 gostiju.