enzo777 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 21:56
Čekaj, dobijemo 90 mil za Sandra, to je odlično.
Dovodimo Thurama mladog napadača, Frattesija i SMS,-a za uste te pare. To je odlično.
Mislim gubimo jednog u veznog redu a za to dovodimo 2 odlična u voznom i jednog mladog napadača.
Volim Sandra, srce me bolilo kad je plakao za Ibrom, al jbg. život ide dalje. Ko zna, možda ga vratimo za 3-4 godine kako to radi BVB sa svojima.
Za Maldinija samo ću reći ne serite. Mogao je Paolo i Totti ići gdje god da su htjeli, mogli su prstom ubosti na karti, ali nisu jer su odani ovom klubu. Costacurta je to jednom objasnio, mi tada nismo razmišljali o parama već o utakmicama, uživali smo u utakmicama svi zajedno. Toga danas nema, i kraj priče, čitaj Messi i Barca.
Agent Riso od Sandra je navodno dogovorio sve da Tonali ide u Newcastle a nama prodaje Frattesija. Odlično. Sad ubosti SMS-a i super smo.
Kakav bolan Lukaku, pa koji će nam on k....??? Thurman glavni napadač i Giroud zamjena, odlično. Chukwueze je sad skoro 95% nas igrač jer imamo para za njega, i stim frižideraš i prodavač Salesman mogu lagano pakovati kofere.
Theo ili Mike, navodno se ne spominje. Jer Chelsea hoće Onanu.
Ali mi nesto smrdi oko Mbappea, dao otkaz I Real suti. Ja idalje mislim da iza svega stoji Leao Giroud i Ibra, da Mbappe slijedeće godine dolazi besplatno. Thuram da se navikne, Giroud se oprašta i dolazi ti Mbappe besplatno. Bolan pa shvati čovjek prije 10 dana rekao da napušta i Real se još nije pomakao. Ljeto 2024 imate pivu na moj račun ako se ovo ne desi, ja častim, bujrum u Graz
Ciao Sandro, grazie per tutto #unodinoi sarai sempre nel nostro cuore
Forza Milan
Vaffanculo Inter