English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Celzi
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Hoce ko i Kini sto se vratilo
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne brigaj, arapi su to, njih je tesko preveslat, evo kylian ode za 250 mil. ,,malo li je, i city lagano svoje tuhne za fine pare a njuka ce tek biti velika financ dobit za selmana.
Treba vremena,al sve ce doc na svoje.
Ako ode klopp voditi elf? Mozda gerrardu dat sansu!
CPOJ
Treba pitati islamske učenjake, da li je ovo što arapski klubovi rade zapravo haram? Rasipništvo, koliko se ja sjećam s časa vjeronauke je haram
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jest sigurno, baš zbog toga radi to što radi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Vjerovatno jeste ali pretpostavljam da ti realan odgovor moze dati samo neko iz naše IZ, ovi sto su studirali tamo ce pricati sa rezervom o tim stvarima.
- DragonReborn
- Kontakt:
Ne bi me čudilo da ubace ove saudijske klubove za par godina u Ligu šampiona. Niko neće plakati zbog par Makabija.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Imat ces uskoro svjetsko klupsko prvenstvo u grupama gdje su velike sanse da ce bar dva od ova cetiri kluba igrati pa ces mozda i imate te duele sa najvecim evropskim klubovima (igrat ce prvaci kontitenata iz prethodne 4 godine)DragonReborn je napisao/la: ↑23 jun 2023, 09:13Ne bi me čudilo da ubace ove saudijske klubove za par godina u Ligu šampiona. Niko neće plakati zbog par Makabija.
a ovo u S. Arabiji nece toliko dugo trajati da bi se takve drakonske promjene radile
Don't believe the hype.
Znaci Mount 55, uzmi ili ostavi.
Ma dobar je Mount. Odlican za rotiranje Brune, Eriksena i njega.
S ovim Donny odlazi sa svim sigurno.
Vidjet cemo sta ce biti s Fredom i McT.
De Gea ce izgleda prodati, a Onanu dovesti. Hendersona nisu još prodali.
I mislim da ce uzeti ovog Hojlunda.
Stoper mislim dolazi, samo ako Megvajer ode iz ekipe.
I mislim da je to to ovo ljeto.
Iduce ljeto aBd Kane.
- wadethegreat
- Kontakt:
Exclusive: Chelsea have reached full agreement to sign Nicolas Jackson from Villarreal, here we go!
◉ Villarreal **** confirm they have accepted Chelsea to pay just bit more than €35m release clause.
◉ Chelsea will pay bit more but will have better payment terms by using installments instead than release clause payment in one solution.
◉ Medical tests being scheduled as Nico Jackson will sign very long contract — personal terms are agreed.
◉ Three more clubs wanted to trigger the release clause but for Nico Jackson was clear: only Chelsea.
Nico Jackson bi mogao biti pun pogodak, pod uslovom da Poche nekako poslozi sav ovaj igracki haos oko Chelsea.
I da ne uzme 9ku.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- wadethegreat
- Kontakt:
Kakav je skauting? Ne znam lika osim youtubea iskreno.
Ocito nisu opet htjeli skupog napadaca dovoditi pa se nadaju da ce ubosti sa ovim low risk transferom.
Nadaju se da bi i od Broje moglo biti nesto odbili su dosta ponuda za njega.
Navodno ce se Caicedo rijesiti nakon sto se zavrse prodaje.
Mislim da bi trebali pozuriti sa tim s obzirom da domine pocinju padati i mogao bi nam se neko tu ukljuciti.
- wadethegreat
- Kontakt:
Valja Emiru za par godina birati ekipu u Saudiji....
Tonali here we go u Njukas
Odlican transfer.
Tonali here we go u Njukas

Odlican transfer.
Dobar.wadethegreat je napisao/la: ↑23 jun 2023, 15:17Kakav je skauting? Ne znam lika osim youtubea iskreno.
Ocito nisu opet htjeli skupog napadaca dovoditi pa se nadaju da ce ubosti sa ovim low risk transferom.
Ulazi u sanse, a zna napraviti i malo prostora sebi - to se danas najavise cijeni kod napadaca

Ma znal pogodit okvir gola. Nisu u nas veliki standardi za napadacalet3 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 15:53Dobar.wadethegreat je napisao/la: ↑23 jun 2023, 15:17Kakav je skauting? Ne znam lika osim youtubea iskreno.
Ulazi u sanse, a zna napraviti i malo prostora sebi - to se danas najavise cijeni kod napadaca![]()
- wadethegreat
- Kontakt: