NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Ev onaj mafijas preuzeo slobodu znaci treba projekat pravit za duge staze
OK Horica potpisat ako je moguce a ostalo ako bude prilike samo mlade igrace max 21 god I uigravat za 24/25 sezonu
OK Horica potpisat ako je moguce a ostalo ako bude prilike samo mlade igrace max 21 god I uigravat za 24/25 sezonu
I da nije preuzeo, nista se ne bi promjenilo kod nas. Nas je projekat svakako na duge staze i nema odstupanja od plana. Korak po korak do konacnog cilja

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Nije tako...ima ovih "strucnjaka" koji misle da nam.je pod mus da sljedece godine udjemo u Premier ligu...**** dugove,hajmo mi ganjati Premier ligu
Pa dobro, znaju se prioriteti, sto ne znaci da se na terenu necemo potuci za svaki bod i sto bolju poziciju na tabeli. Ko zna kako ce se prvenstvo otvoriti i kakav ce prijelazni rok biti.FRLegioen je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:41Nije tako...ima ovih "strucnjaka" koji misle da nam.je pod mus da sljedece godine udjemo u Premier ligu...**** dugove,hajmo mi ganjati Premier ligu
Dakle prioritet dugovi, ali i visoka ambicija, borba za vrh u skladu sa mogucnostima. Lopta je okrugla a i pokazalo se 100 puta da ne igraju imena. Mi imamo uigranu ekipu, uz par pojacanja bice to top ekipa, a Sloboda nek uigrava 17 novi igraca.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
e jesi strucnjak prepametni izvini nisam te prepoznao gdje si ti skontao DA same rekao "mora se".FRLegioen je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:41Nije tako...ima ovih "strucnjaka" koji misle da nam.je pod mus da sljedece godine udjemo u Premier ligu...**** dugove,hajmo mi ganjati Premier ligu
Kao I Robert ako mi kao ekipa pokazemo DA mozemo na terenu izborit premijer ligu sta treba zadnji 5 kola namjerno gubit ili prodavat utakmice ma hajde strucnjak.
Dugovi ce DA se vrate u ovoj sezoni sigurno a teren vidjecwmo mora se uvijek ici na pobjedu drugacije I publika odustaje I raja ce sigirno hladiti od Celika jer nazalost mi smo takvi
Pod hitno u prvi razred osnovne!Nepismenima vise ne odgovaram!convict35 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 22:24e jesi strucnjak prepametni izvini nisam te prepoznao gdje si ti skontao DA same rekao "mora se".
Kao I Robert ako mi kao ekipa pokazemo DA mozemo na terenu izborit premijer ligu sta treba zadnji 5 kola namjerno gubit ili prodavat utakmice ma hajde strucnjak.
Dugovi ce DA se vrate u ovoj sezoni sigurno a teren vidjecwmo mora se uvijek ici na pobjedu drugacije I publika odustaje I raja ce sigirno hladiti od Celika jer nazalost mi smo takvi
Kao ni ja glupanimaFRLegioen je napisao/la: ↑22 jun 2023, 22:56Pod hitno u prvi razred osnovne!Nepismenima vise ne odgovaram!convict35 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 22:24e jesi strucnjak prepametni izvini nisam te prepoznao gdje si ti skontao DA same rekao "mora se".

Ljepo je biti navijac Celika ovih dana.
Hvala svima koji su doprinjeli ovom rezultatu. Odblokiranom racunu uskoro i ulazak u prvu ligu.
Zaista je ljepota gledati zenicku djecu kako se bore napreduju i svakim danom grade klub kojem je nebo granica.
Ljepo je gledati kako klub radi na ukljucivanju zajednice da djeca dolaze trenirati. Zaista mi je puno srce .
Volim te Celik.
Volio bi ako uprava cita da istu ekipu ostave i da im daju sansu da igraju u istom sastavu jer momci su jednostavno nas zaduzili rezultatom . Nekome ne dati ugovor bila bi grjehota i nebi to bio Celik po meni jer momci su nas iz govana izvadili.
Horic abd ako zaigra i jos vezni i napadac . Svima dati sansu u prvoj lizi osim onih koji izraze zelju da se penzionisu ili radi posla ne mogu da se bave profesionalno fudbalom.
Sto se tice anbicija kad se racun odblokira ja vjerujem da ce plate biti dobre igracima i da ce svi biti zadovoljni.
Jos nesto. Fudbal je timski sport. Treba da drzimo standard pobjednickog mentaliteta. Jer ako je tim klapa i disu ko jedan pobjedit cemo sve i jednu ekipu
Da to nekako na teren prenesemo.
Mislim da trebamo ulagati na organizaciji kluba .
A ostalo ce doci.
Hvala svima koji su doprinjeli ovom rezultatu. Odblokiranom racunu uskoro i ulazak u prvu ligu.
Zaista je ljepota gledati zenicku djecu kako se bore napreduju i svakim danom grade klub kojem je nebo granica.
Ljepo je gledati kako klub radi na ukljucivanju zajednice da djeca dolaze trenirati. Zaista mi je puno srce .
Volim te Celik.
Volio bi ako uprava cita da istu ekipu ostave i da im daju sansu da igraju u istom sastavu jer momci su jednostavno nas zaduzili rezultatom . Nekome ne dati ugovor bila bi grjehota i nebi to bio Celik po meni jer momci su nas iz govana izvadili.
Horic abd ako zaigra i jos vezni i napadac . Svima dati sansu u prvoj lizi osim onih koji izraze zelju da se penzionisu ili radi posla ne mogu da se bave profesionalno fudbalom.
Sto se tice anbicija kad se racun odblokira ja vjerujem da ce plate biti dobre igracima i da ce svi biti zadovoljni.
Jos nesto. Fudbal je timski sport. Treba da drzimo standard pobjednickog mentaliteta. Jer ako je tim klapa i disu ko jedan pobjedit cemo sve i jednu ekipu
Da to nekako na teren prenesemo.
Mislim da trebamo ulagati na organizaciji kluba .
A ostalo ce doci.
Ovo u vezi Husica u Slobodi je po meni najbolja stvar sto nam se mogla desiti. Skidamo pritisak sa igraca i prepustamo njima ulogu favorita za ulazak u Pl. Igrat ce se opustenije, leprsavo i bez ogromnog pritisak pogotovo na mladje igrace a istovremeno dobijamo dodatno na vremenu da jos vise ojacamo klub na svim drugim poljima.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Treba napravit po meni neki sistem vezano za plate tipa onog što Bayern radi. 3-4 kategorije plata i u skladu s tim i dovoditi igrače. Ne mislim ovdje samo na fed nego općenito i na PL i budućnost.
Bravo HareHarisZe je napisao/la: ↑23 jun 2023, 07:27Ovo u vezi Husica u Slobodi je po meni najbolja stvar sto nam se mogla desiti. Skidamo pritisak sa igraca i prepustamo njima ulogu favorita za ulazak u Pl. Igrat ce se opustenije, leprsavo i bez ogromnog pritisak pogotovo na mladje igrace a istovremeno dobijamo dodatno na vremenu da jos vise ojacamo klub na svim drugim poljima.

Vidjeli smo kako likCe u kupu bez pritiska izbaci ekipu koja na plate trosi 5M KM. Nije sve u soldima

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Realno je ocekivati da ce Durmo, Ali, Zuna, Sivac, Arnautovic (ako se dozove), Durmis (isto) jos napredovati u jacem rangu. I godinu dana bez pritiska im moze biti savrseno. Ima Basic, mali ima smisla za igru, stane na loptu kao da je pred kraj karijere, a ne na pocetku. Za takve igrace je ocekivati da budu bolji iz godine u godinu.
Celik!3,2,2.
Čelik vec sada ima i veci potencijala od nabrojanih u juniorima što se vidjelo protiv Stupčanice kada su osvojili kup i treba ih priključiti prvom timu. Kada je Mahmić dobio šansu sa 16 mogu i oni. Nažalost samo sam jednom ime zapamtio to je Palačkić. Momak profi odigrao utakmicu kao da je prvotimac, ima jos neki napadač visok jako i lijevi bek..To se odmah šalje medju seniore da jačaju.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:30Realno je ocekivati da ce Durmo, Ali, Zuna, Sivac, Arnautovic (ako se dozove), Durmis (isto) jos napredovati u jacem rangu. I godinu dana bez pritiska im moze biti savrseno. Ima Basic, mali ima smisla za igru, stane na loptu kao da je pred kraj karijere, a ne na pocetku. Za takve igrace je ocekivati da budu bolji iz godine u godinu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Tako je! Samo je kod nas bauk kd momka od 16-17 godina prikljucis A timu. Tvoj produkt kojeg si skolovao od bubam 7-8 godine i nedas mu sansu. Sam sebe ne cijenis ni trener ni klub. Ansu Fati sa 16 debitovo u Barci pred 70000 hiljada a mi svoje u pamuk do 26( jos je mlad ) i gruh staronja iz Srb za 34 godine kao ”Pojacanje” u redu kad se vrate nasi pod nase mislim na bivse Celikovce to mi je u redu. Nadam se da ce nastavit sa ovom praksom podmladjivanja tu moramo biti broj 1avenija je napisao/la: ↑23 jun 2023, 15:12Čelik vec sada ima i veci potencijala od nabrojanih u juniorima što se vidjelo protiv Stupčanice kada su osvojili kup i treba ih priključiti prvom timu. Kada je Mahmić dobio šansu sa 16 mogu i oni. Nažalost samo sam jednom ime zapamtio to je Palačkić. Momak profi odigrao utakmicu kao da je prvotimac, ima jos neki napadač visok jako i lijevi bek..To se odmah šalje medju seniore da jačaju.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:30Realno je ocekivati da ce Durmo, Ali, Zuna, Sivac, Arnautovic (ako se dozove), Durmis (isto) jos napredovati u jacem rangu. I godinu dana bez pritiska im moze biti savrseno. Ima Basic, mali ima smisla za igru, stane na loptu kao da je pred kraj karijere, a ne na pocetku. Za takve igrace je ocekivati da budu bolji iz godine u godinu.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Basicu se bas otvorilo. Iako sam nedavno pisao da je najbolje za njegov razvoj posudba, mislim da sam pogrijesio. Moze dovoljno dobiti minuta pored Zune, Skolsa i ako racunamo da cemo dovesti kvalitetnog veznjaka, zamjenu za Arezinu. U principu moze biti cetvrti veznjak, bice tu sigurno prostora, svakako Skols svaku dobije kartonAllGunsBlazing je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:30Realno je ocekivati da ce Durmo, Ali, Zuna, Sivac, Arnautovic (ako se dozove), Durmis (isto) jos napredovati u jacem rangu. I godinu dana bez pritiska im moze biti savrseno. Ima Basic, mali ima smisla za igru, stane na loptu kao da je pred kraj karijere, a ne na pocetku. Za takve igrace je ocekivati da budu bolji iz godine u godinu.

Durmo, Karalic, Durmis, Ali realno to su vec seniori, jesu mladi, ali sada imaju preko 50 utakmica u nogama, o Sivcu da ne pricamo, on je sada pravi igrac.
Hora, jedan kvalitetan zadnji/centralni vezni, kvalitetno krilo koje igra na obe strane (Hrelja npr) i jedan spic, bice top ekipa. Hu ha

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jesu oni vec prvotimci, ali ja ocekujem da jos napreduju. Ovi momci fizicki i tehnicki, a Sivac tehnicki. Primjetite recimo noge kod Alija kad je tek usao u ekipu i sad. A jos uvijek "raste".
Trebamo raditi na igri bez lopte. Sto u napadu, tako i u odbrani. Cesto nam se desi da igrac s loptom ide u odredjeni dio prostora, a ostatak ekipe se ne prilagodjava ili se slabo prilagodjava tome
Trebamo raditi na igri bez lopte. Sto u napadu, tako i u odbrani. Cesto nam se desi da igrac s loptom ide u odredjeni dio prostora, a ostatak ekipe se ne prilagodjava ili se slabo prilagodjava tome
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Pod pritiskom se postaje igrač;)AllGunsBlazing je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:30Realno je ocekivati da ce Durmo, Ali, Zuna, Sivac, Arnautovic (ako se dozove), Durmis (isto) jos napredovati u jacem rangu. I godinu dana bez pritiska im moze biti savrseno. Ima Basic, mali ima smisla za igru, stane na loptu kao da je pred kraj karijere, a ne na pocetku. Za takve igrace je ocekivati da budu bolji iz godine u godinu.
Samo jačati našu školu, zato sam potencirao stalno da se ponovo pokrene sa Fudom dodjela zemljista.Bitno je da mi to dobijemo pa nek stoji, kad budemo imali love za izgradnju prave skole sa terenima,bazenima,teretanon...ali neka imamo vec sad zemljista pa za 5 za 5 godina da krene izgradnja.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Tacno i netacno. Pod pritiskom se postaje veliki igrac. A u Celiku uvijek ima pritiska, samo sto nije isti pritisak imperativa ulaska i bez tog.RubikovaKocka je napisao/la: ↑23 jun 2023, 16:46Pod pritiskom se postaje igrač;)AllGunsBlazing je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:30Realno je ocekivati da ce Durmo, Ali, Zuna, Sivac, Arnautovic (ako se dozove), Durmis (isto) jos napredovati u jacem rangu. I godinu dana bez pritiska im moze biti savrseno. Ima Basic, mali ima smisla za igru, stane na loptu kao da je pred kraj karijere, a ne na pocetku. Za takve igrace je ocekivati da budu bolji iz godine u godinu.
Celik!3,2,2.
Dovedite golmana Muhameda Šahinovića, FK Sarajevo ne računa na njega...
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.