Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Mehidić, i tuzlac se ne vraćaju. A Ordagić je pod?. Ovi sa sportsport.ba novinari prvo trebaju da se informisu, pa da plasiraju prave informacije, ne da bacaju patke naokolo.
Slažem se, prvo spominju Ordagica i Kovcica i odma sutradan Mehidica na istoj poziciji malo bacaju dezinformacije
Hajmo svi po notifikaciju renomiranom tuzlanskom kopacu grobova i vrsiocu tehnickih poslova ukopa, otvaranja i zatvaranja groba.
Nisu mnoge stvari za foruma, a upravu si 100%.fukare987 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 23:41Uopste me ne iznenadjuje sto se sve ovoliko odugovlaci… velike su stvari u igri i bitke se vode na vise strana, a sloboda ispasta…
Bilo kako bilo, sve se samo kazati kada bude izasla lista sa kandidatima za gradonacelnika za iduce izbore… a cujem da je A.H. nekima platio i putovanje u lisabon![]()
Vauuuu bezgrešni Azemica.LaBombonera88 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 01:57Azmir Husic:
"Kada bi me neko kleo rekao bi samo nemoj da opet igram 1.ligu FBIH, sve drugo moze. Mislim da smo svi svjesni sta je 1.liga FBiH, tamo ima plijena za sve: sudce, delegate, kontrolore, klubove koji trebaju bodove na strani.
Od 2013. pa do sad niko nije usao iz federalne lige u PL sa zaslugom i igracima"
Dovoljno je covjek rekao.
Izjava iz 2021.godine (Emisija "Moja garaza-moja pravila"), ko nije pogledao, nek pogleda obavezno, sve je covjek objasnio. Kakve je opstrukcije imao od grada, kako su ga pravili budalom, sve lagali, a obecavali dosta toga.
Šta ti pričaš? Pa čaršija je uništila Slobodu, jesil ti slijep ili se praviš malo blesav, svi mi znamo ko je i na koji način učestvovao u Slobodinom padu, godinama je ta ista čaršija glasala za Jasmina Imamovica, i gdje smo sad? Uvijek smo druge prozivali za neuspjeh a ustvari i sami smo krivi za sve što se dešava, tako da čaršija je davno izgubila svoje Ja, pustivsi prvo da nam se ugasi Sloboda Dita i sad da se pojedinci nisu ukljucili u sve gledo bi ti jarane Slobodu u kantonalnojmarseille_unique je napisao/la: ↑23 jun 2023, 08:37Nije mi drago nikako sto se Gospodin iz Sloge Simin Han
vraca u nas klub.
Sloboda i Tuzla i Carsija je izgubila davno svoje ja, nasu specifinost i ono nesto, sto prava raja zna u cemu je stos.
Neki ce reci da sam lud, ali to je moje misljenje.
Boze sacuvaj da branim ove pijavice sto su bile do sada, ili neke gore i prije njih, ali ne ide mi to uz Slobodu, te neke kockaste glave sto se vrte oko i uz Bogatog pojedinca.
Sloboda ce s ovim potezom i ako ovo potraje sa njim, izgubiti svoje ja, i svoj identitet, ono sto je bila, svoj DNA.
“Nije Papak zato sto je doso odnekle, nego je Papak sto je doso u Grad i namece svoje seljacke manire, dodzi u Grad i prihvati manire i stvari te Carsije”.
U pravu si, ali opet, pcke smo ispali, prodali smo i Carsiju i sve, a najvise tzv face Carsijaneri, koji su kao neko i nesto.fukara87 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 08:59Šta ti pričaš? Pa čaršija je uništila Slobodu, jesil ti slijep ili se praviš malo blesav, svi mi znamo ko je i na koji način učestvovao u Slobodinom padu, godinama je ta ista čaršija glasala za Jasmina Imamovica, i gdje smo sad? Uvijek smo druge prozivali za neuspjeh a ustvari i sami smo krivi za sve što se dešava, tako da čaršija je davno izgubila svoje Ja, pustivsi prvo da nam se ugasi Sloboda Dita i sad da se pojedinci nisu ukljucili u sve gledo bi ti jarane Slobodu u kantonalnojmarseille_unique je napisao/la: ↑23 jun 2023, 08:37Nije mi drago nikako sto se Gospodin iz Sloge Simin Han
vraca u nas klub.
Sloboda i Tuzla i Carsija je izgubila davno svoje ja, nasu specifinost i ono nesto, sto prava raja zna u cemu je stos.
Boze sacuvaj da branim ove pijavice sto su bile do sada, ili neke gore i prije njih, ali ne ide mi to uz Slobodu, te neke kockaste glave sto se vrte oko i uz Bogatog pojedinca.
Sloboda ce s ovim potezom i ako ovo potraje sa njim, izgubiti svoje ja, i svoj identitet, ono sto je bila, svoj DNA.
“Nije Papak zato sto je doso odnekle, nego je Papak sto je doso u Grad i namece svoje seljacke manire, dodzi u Grad i prihvati manire i stvari te Carsije”.
Yebes i tu carsiju, evo sta nam je uradila. Doveli nas u drugu ligu i carsija i carsijska djeca. Drago mi samo sto su ova gofna otisla. Da se razumijemo, i Azmir ima svojih losih strana, ali je u odnosu na ove sto su sad bili predobar.marseille_unique je napisao/la: ↑23 jun 2023, 08:37Nije mi drago nikako sto se Gospodin iz Sloge Simin Han
vraca u nas klub.
..............ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN
..............ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.