FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

DamirT
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DamirT » 22 jun 2023, 22:57

Govori sto vas faktor pali za Azmira, a on na ovoj temi vise od nas :rol: :rol: :rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 22 jun 2023, 23:00

Vrati se @Sloboda72 sve ti je oprošteno :rol: :urnebes:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 22 jun 2023, 23:06

Fullspeed je napisao/la:
22 jun 2023, 22:37
Vracaju se Mehidic, Ordagic i tuzlac :lol:
Mehidić, i tuzlac se ne vraćaju. A Ordagić je pod?. Ovi sa sportsport.ba novinari prvo trebaju da se informisu, pa da plasiraju prave informacije, ne da bacaju patke naokolo.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Legolas
Kontakt:

Post Postao/la Legolas » 22 jun 2023, 23:26

HPCompaq je napisao/la:
22 jun 2023, 23:06
Fullspeed je napisao/la:
22 jun 2023, 22:37
Vracaju se Mehidic, Ordagic i tuzlac :lol:
Mehidić, i tuzlac se ne vraćaju. A Ordagić je pod?. Ovi sa sportsport.ba novinari prvo trebaju da se informisu, pa da plasiraju prave informacije, ne da bacaju patke naokolo.
Slažem se, prvo spominju Ordagica i Kovcica i odma sutradan Mehidica na istoj poziciji malo bacaju dezinformacije

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 22 jun 2023, 23:27

Pizdooo
Vraati see
sloboda72 je napisao/la:
25 feb 2019, 21:31
...
tuzlac je napisao/la:
22 jun 2023, 22:36
Hajmo svi po notifikaciju renomiranom tuzlanskom kopacu grobova i vrsiocu tehnickih poslova ukopa, otvaranja i zatvaranja groba. ❤️
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 22 jun 2023, 23:41

Uopste me ne iznenadjuje sto se sve ovoliko odugovlaci… velike su stvari u igri i bitke se vode na vise strana, a sloboda ispasta…

Bilo kako bilo, sve ce se samo kazati kada bude izasla lista sa kandidatima za gradonacelnika za iduce izbore… a cujem da je A.H. nekima platio i putovanje u lisabon :guz:
Zadnja izmjena: fukare987, dana/u 23 jun 2023, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 22 jun 2023, 23:43

Beduin je napisao/la:
22 jun 2023, 23:27
Pizdooo
Vraati see
sloboda72 je napisao/la:
...
tuzlac je napisao/la:
Hajmo svi po notifikaciju renomiranom tuzlanskom kopacu grobova i vrsiocu tehnickih poslova ukopa, otvaranja i zatvaranja groba. ❤️
Uđi slobodno... :urnebes: :urnebes:

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 22 jun 2023, 23:54

fukare987 je napisao/la:
22 jun 2023, 23:41
Uopste me ne iznenadjuje sto se sve ovoliko odugovlaci… velike su stvari u igri i bitke se vode na vise strana, a sloboda ispasta…

Bilo kako bilo, sve se samo kazati kada bude izasla lista sa kandidatima za gradonacelnika za iduce izbore… a cujem da je A.H. nekima platio i putovanje u lisabon :guz:
Nisu mnoge stvari za foruma, a upravu si 100%.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 22 jun 2023, 23:57

Iskreno ne znam zasto ispastamo za duzim pregovorima osim sto vise svi zelimo da se samo zavrsi.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 23 jun 2023, 01:31

Posljednje zbogom velikom, među najvećim navijačima Svetinje, Miralemu Sumanu. Kad god bih ga vidio, samo bi o Slobodi pričali, i on i ja...

Zatečen sam, prerano je ovo...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 23 jun 2023, 01:57

Azmir Husic:

"Kada bi me neko kleo rekao bi samo nemoj da opet igram 1.ligu FBIH, sve drugo moze. Mislim da smo svi svjesni sta je 1.liga FBiH, tamo ima plijena za sve: sudce, delegate, kontrolore, klubove koji trebaju bodove na strani.

Od 2013. pa do sad niko nije usao iz federalne lige u PL sa zaslugom i igracima"
Dovoljno je covjek rekao.

Izjava iz 2021.godine (Emisija "Moja garaza-moja pravila"), ko nije pogledao, nek pogleda obavezno, sve je covjek objasnio. Kakve je opstrukcije imao od grada, kako su ga pravili budalom, sve lagali, a obecavali dosta toga.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 23 jun 2023, 08:37

Nije mi drago nikako sto se Gospodin iz Sloge Simin Han
vraca u nas klub.
Sloboda i Tuzla i Carsija je izgubila davno svoje ja, nasu specifinost i ono nesto, sto prava raja zna u cemu je stos.

Neki ce reci da sam lud, ali to je moje misljenje.

Boze sacuvaj da branim ove pijavice sto su bile do sada, ili neke gore i prije njih, ali ne ide mi to uz Slobodu, te neke kockaste glave sto se vrte oko i uz Bogatog pojedinca.

Sloboda ce s ovim potezom i ako ovo potraje sa njim, izgubiti svoje ja, i svoj identitet, ono sto je bila, svoj DNA.

“Nije Papak zato sto je doso odnekle, nego je Papak sto je doso u Grad i namece svoje seljacke manire, dodzi u Grad i prihvati manire i stvari te Carsije”.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 23 jun 2023, 08:38

LaBombonera88 je napisao/la:
23 jun 2023, 01:57
Azmir Husic:

"Kada bi me neko kleo rekao bi samo nemoj da opet igram 1.ligu FBIH, sve drugo moze. Mislim da smo svi svjesni sta je 1.liga FBiH, tamo ima plijena za sve: sudce, delegate, kontrolore, klubove koji trebaju bodove na strani.

Od 2013. pa do sad niko nije usao iz federalne lige u PL sa zaslugom i igracima"
Dovoljno je covjek rekao.

Izjava iz 2021.godine (Emisija "Moja garaza-moja pravila"), ko nije pogledao, nek pogleda obavezno, sve je covjek objasnio. Kakve je opstrukcije imao od grada, kako su ga pravili budalom, sve lagali, a obecavali dosta toga.
Vauuuu bezgrešni Azemica.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 jun 2023, 08:59

marseille_unique je napisao/la:
23 jun 2023, 08:37
vraca u nas klub.
Sloboda i Tuzla i Carsija je izgubila davno svoje ja, nasu specifinost i ono nesto, sto prava raja zna u cemu je stos.

Boze sacuvaj da branim ove pijavice sto su bile do sada, ili neke gore i prije njih, ali ne ide mi to uz Slobodu, te neke kockaste glave sto se vrte oko i uz Bogatog pojedinca.

Sloboda ce s ovim potezom i ako ovo potraje sa njim, izgubiti svoje ja, i svoj identitet, ono sto je bila, svoj DNA.

“Nije Papak zato sto je doso odnekle, nego je Papak sto je doso u Grad i namece svoje seljacke manire, dodzi u Grad i prihvati manire i stvari te Carsije”.
Šta ti pričaš? Pa čaršija je uništila Slobodu, jesil ti slijep ili se praviš malo blesav, svi mi znamo ko je i na koji način učestvovao u Slobodinom padu, godinama je ta ista čaršija glasala za Jasmina Imamovica, i gdje smo sad? Uvijek smo druge prozivali za neuspjeh a ustvari i sami smo krivi za sve što se dešava, tako da čaršija je davno izgubila svoje Ja, pustivsi prvo da nam se ugasi Sloboda Dita i sad da se pojedinci nisu ukljucili u sve gledo bi ti jarane Slobodu u kantonalnoj
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 23 jun 2023, 09:07

fukara87 je napisao/la:
23 jun 2023, 08:59
vraca u nas klub.

Šta ti pričaš? Pa čaršija je uništila Slobodu, jesil ti slijep ili se praviš malo blesav, svi mi znamo ko je i na koji način učestvovao u Slobodinom padu, godinama je ta ista čaršija glasala za Jasmina Imamovica, i gdje smo sad? Uvijek smo druge prozivali za neuspjeh a ustvari i sami smo krivi za sve što se dešava, tako da čaršija je davno izgubila svoje Ja, pustivsi prvo da nam se ugasi Sloboda Dita i sad da se pojedinci nisu ukljucili u sve gledo bi ti jarane Slobodu u kantonalnoj
U pravu si, ali opet, pcke smo ispali, prodali smo i Carsiju i sve, a najvise tzv face Carsijaneri, koji su kao neko i nesto.

Ja sam malo stariji, mene tuce i Nostalgija i neki stari dani
navijanja i tako, ali haman se sve mijenja u zivotu i dolaze
nova vremena pa tako i sve oko Slobode.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 jun 2023, 09:18

Dva puta nas čaršija salje u drugu ligu, prvi put 2012 i evo opet ove godine, i to sve legende kluba i kvazi sinovi isti koji su na osnovu ocevih rezultata i historije tu, i to sve jer su se dobro uvukli u pakas gradonacelniku koji im je slijepo vjerovao i zaposlio ih, tj uhljebio da primaju plate preko grada, mislis da su slucajno bili direktor Tusnja Secerbegovic stariji i mladji predsjednik Slobode i jos uzeli nam Slobodu da se oni pitaju i da oni odlucuju o sudbini, jucer na sastanku Secer ne zeli fukare da prisustvuju jer je to trazio Azmir, pitamo li se zasto je to tako?
Sa Azmirom nikad ne bi ispali iz lige da ga ovi nisu otjerali nabrojani, legendama Slobode nije u cilju da Sloboda bude jaka zele da samo oni budu ti o kome ce se pricati...
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 23 jun 2023, 09:20, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 jun 2023, 09:20

vraca u nas klub.

Yebes i tu carsiju, evo sta nam je uradila. Doveli nas u drugu ligu i carsija i carsijska djeca. Drago mi samo sto su ova gofna otisla. Da se razumijemo, i Azmir ima svojih losih strana, ali je u odnosu na ove sto su sad bili predobar.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 23 jun 2023, 09:25

Ubi vrućina
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 23 jun 2023, 09:39

desperados je napisao/la:
22 jun 2023, 22:53
Dobrodosao @tuzlac aka @sloboda72 🔴⚫
..............ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN

tuzlac aka @sloboda72
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 23 jun 2023, 09:41

NKMramor je napisao/la:
22 jun 2023, 23:43
Beduin je napisao/la:
22 jun 2023, 23:27
Pizdooo
Vraati see
sloboda72 je napisao/la:
...
tuzlac je napisao/la:
Uđi slobodno... :urnebes: :urnebes:
Slobodas je napisao/la:
22 jun 2023, 23:00
Vrati se @Sloboda72 sve ti je oprošteno :rol: :urnebes:
..............ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN

tuzlac aka @sloboda72
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.