FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jel nestrpljenje doslo do usijanja? Babuka malo da rashladi. On je po mjeri bas i ogledalo Tuzle u ovom momentu.
Ovo za DNK i to sto neko gore spominje,prebroj samo svoje bliske prijatelje koji su sada po EU pa ce ti sve jasno biti,Tuzlaci su manjina odavno i babuka je tu realnost svidjalo se to nekome ili ne
Ovo za DNK i to sto neko gore spominje,prebroj samo svoje bliske prijatelje koji su sada po EU pa ce ti sve jasno biti,Tuzlaci su manjina odavno i babuka je tu realnost svidjalo se to nekome ili ne
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Amin bratebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:43Poslije džume ide javno objavljivanje, ako Bog da

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Ako Bog da bratebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:43Poslije džume ide javno objavljivanje, ako Bog da

- marseille_unique
- Kontakt:
Joj cuj poslije Dzume, jbt te kamen sta bi od nas
odosmo i mi i sve sto je Tuzla bila u pm,
seljacine haraju dzaba je
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
Oklen si ti druze? Pitam u vezi statistike, nemoj se sta ljutiti.Hitman22 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:44Jel nestrpljenje doslo do usijanja? Babuka malo da rashladi. On je po mjeri bas i ogledalo Tuzle u ovom momentu.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- tuzlak1987
- Kontakt:
Moze li da nam vrate pruga grb 
Ovaj podsjeca na mracno doba komunizma.

Ovaj podsjeca na mracno doba komunizma.
Nemoj se nervirat, vruce je i skodimarseille_unique je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:07Joj cuj poslije Dzume, jbt te kamen sta bi od nas

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
SutraLaBombonera88 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:46Ako Bog da bratebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:43Poslije džume ide javno objavljivanje, ako Bog da![]()

kontra četnika kontra ustaša kontra sda nacionalista!
075
075
Sta fali Dzumi Allaha ti,marseille_unique je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:07Joj cuj poslije Dzume, jbt te kamen sta bi od nas
to Dzuma i Islam nisu Tuzla ili

Znaci sve seljacina kazes....
Nista ne fali dzumi generalno, sekularna smo drzava valjda. Fali joj nesto kad poso stane zbog iste petkom, ali to nije za sportskog foruma.FKBilder je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:21Sta fali Dzumi Allaha ti,marseille_unique je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:07Joj cuj poslije Dzume, jbt te kamen sta bi od nas
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- marseille_unique
- Kontakt:
Ne razumijes ti to druze sudija…FKBilder je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:21Sta fali Dzumi Allaha ti,marseille_unique je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:07Joj cuj poslije Dzume, jbt te kamen sta bi od nas
Opa Muslimani 92
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
-
- Kontakt:
Kad se očekuje zvanična potvrda zna li neko?
- Sjenjak1919
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Da ti dragi Allah pomogne i da te uputi, barem da potražiš stručnu pomoć, ovako si opasan po okolinu i sve građane ove lijepe čaršije.marseille_unique je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:07Joj cuj poslije Dzume, jbt te kamen sta bi od nas
Seljačina kako me nazivaš, član je porodice koja 300 godina živi u ovom gradu, čiji su članovi ponosno predstavljali Slobodu u svim sportovima unazad 70 godina i ovaj naš lijepi grad.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Čeka se ponedjeljak, da odradi i sveta misa katolika i pravoslavaca u nedjelju pa će onda da na zadovoljstvo sve 3 konfesije da se objavi radosna vijest.
jbt država u pravu je marsej ko da se iščekuje vjerski poslanik, a ne predsjednik UO fudbalskog kluba.
kao da vas je tuzlac podučavao

jbt država u pravu je marsej ko da se iščekuje vjerski poslanik, a ne predsjednik UO fudbalskog kluba.
kao da vas je tuzlac podučavao
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
- Kontakt:
U tuzli živi 90% muslimansko stanovništvo, zašto je problem spomenuti Džumu? Sekularna država jesmo, ali mislim da je jedino u Tuzli preživjela ta prljava komunistička svijest. Samo se u Tuzli ljudi osipaju na pomen Islama, Bajrama, Džume... Možda nam zato i jest oavko kako jest jer smo naopaki.Rimes87 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:30Nista ne fali dzumi generalno, sekularna smo drzava valjda. Fali joj nesto kad poso stane zbog iste petkom, ali to nije za sportskog foruma.FKBilder je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:21Sta fali Dzumi Allaha ti,marseille_unique je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:07Joj cuj poslije Dzume, jbt te kamen sta bi od nas
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Upravo tako. Trebamo proglasit Islamsku državu TuzlaZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:04U tuzli živi 90% muslimansko stanovništvo, zašto je problem spomenuti Džumu? Sekularna država jesmo, ali mislim da je jedino u Tuzli preživjela ta prljava komunistička svijest. Samo se u Tuzli ljudi osipaju na pomen Islama, Bajrama, Džume... Možda nam zato i jest oavko kako jest jer smo naopaki.

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Evo od mojih 10 prijatelja muslimana pola ih petak gotive jer izadju u 12 sa posla i vise se ne vracaju, dzamiju neki od tih vide samo na bajram namaz. Tako da od tih 90% bar njih 70% ne zna ni u kolko je tacno dzuma.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:04U tuzli živi 90% muslimansko stanovništvo, zašto je problem spomenuti Džumu? Sekularna država jesmo, ali mislim da je jedino u Tuzli preživjela ta prljava komunistička svijest. Samo se u Tuzli ljudi osipaju na pomen Islama, Bajrama, Džume... Možda nam zato i jest oavko kako jest jer smo naopaki.
Mozda je vise to problem (vjernici po potrebi) nego komunisticka svijest
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Zato i jesmo qurcina od drzave. Ne mislim nista ruzno za tvoje prijatelje nego je ogledalo svijesti i naseg nerada.klasik je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:11Evo od mojih 10 prijatelja muslimana pola ih petak gotive jer izadju u 12 sa posla i vise se ne vracaju, dzamiju neki od tih vide samo na bajram namaz. Tako da od tih 90% bar njih 70% ne zna ni u kolko je tacno dzuma.
Samo se nadam da se ne zale kad moraju ganjat neke papire, guzve u zdravstvenim ustanovama i liste cekanja itd itd. Naravno ne oni, vec svi mi koji smo takvi.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Nije problem što oni nisu vjernici, njima njihovo, problem je što takvima smetaju vijernici, što bi takvi da govore vjernicima šta i kako da rade, pričaju i sl... Ali hajde držimo se teme, Džuma je gotova elhamdulillah, čekamo infoklasik je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:11Evo od mojih 10 prijatelja muslimana pola ih petak gotive jer izadju u 12 sa posla i vise se ne vracaju, dzamiju neki od tih vide samo na bajram namaz. Tako da od tih 90% bar njih 70% ne zna ni u kolko je tacno dzuma.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:04U tuzli živi 90% muslimansko stanovništvo, zašto je problem spomenuti Džumu? Sekularna država jesmo, ali mislim da je jedino u Tuzli preživjela ta prljava komunistička svijest. Samo se u Tuzli ljudi osipaju na pomen Islama, Bajrama, Džume... Možda nam zato i jest oavko kako jest jer smo naopaki.

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.