Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hoće li šta kanuti na račun nakon potpisa zeljinog djeteta (kloca)? O tome se vi brinite.
- Meraak1921
- Kontakt:
Bosanski Dinamooo ooooo Bosanskii Dinamooo, ooo ...
3kolo: Povici sa istoka, uprava napoljee, Mirza odlazii
Uh sto mi je poznato ovo hahahahahah, pacovi1946
-
- Kontakt:
Ima smisla. Meni je nekako najlogicnije da Azmir napravi jednostavnu rokadu, da Sloboda udje a TC izleti iz lige i to je to.montolivo18 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:50Svaka čast ljudima iz Simin Hana koji prate taj klub. Znam da ih ima dosta, ali ako taj klub nije privukao navijače do sad,neće ih nikad.Taj klub je igrao u Evropi, bili su drugi (da nije bilo Zrinjskog, bili bi prvi). Imali su zvučna imena za trenere kao što su Musemić, Jović,Starčević, Nalić pa čak i Bašić. Imali su dobre, pa čak i vrhunske igrače poput Nsuea, Doffa, Crnkića, Vukušića, Krpića i tako dalje, da sad ne nabrajam. Ali opet, nema nikakve podrške. Šta god da se desi s tim klubom, ako ne postanu nešto kao drugi tim Slobode, vjerovatno će ljudi koji su navijali za taj klub i prije Azmira ostati tu.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:40Gdje su Tuzlaci? Mislim, znam da su na drugom podforumu sad, ali jedan drugi klub iz Tuzle je jos u PLBiH.Sta se desava, sta ce biti sad s ovima sto navijaju za TC kad se Azmir vrati u Slobodu? Sta ce biti sa tim klubom uopste? Cisto sumnjam da on moze oba gurati.
1921
-
- Kontakt:
Kluba je bilo prije Azmira, bit ce i posle Azmira ( ako Azmir digne ruke od njega ) Azmir i Sloboda, moguca je samo kratkoricna saradnja. Onaj ko pozna iole Azmira zna o cemu pisem i na sta konkretno mislim. On ce ulagati, nec dozvoliti da se petljaju raznorazne face i interesdzine, fok sa druge strane opet slijedi potplitanje, opstrukcija tih istih koji vide interes u Slobodi. Trenutno nije plan neka zamjena mjesta, jer Azmir dobro zna da u Simin Hanu ima slobodu kakvi nikad nece imati sa Slobodom.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:00Ima smisla. Meni je nekako najlogicnije da Azmir napravi jednostavnu rokadu, da Sloboda udje a TC izleti iz lige i to je to.montolivo18 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:50Svaka čast ljudima iz Simin Hana koji prate taj klub. Znam da ih ima dosta, ali ako taj klub nije privukao navijače do sad,neće ih nikad.Taj klub je igrao u Evropi, bili su drugi (da nije bilo Zrinjskog, bili bi prvi). Imali su zvučna imena za trenere kao što su Musemić, Jović,Starčević, Nalić pa čak i Bašić. Imali su dobre, pa čak i vrhunske igrače poput Nsuea, Doffa, Crnkića, Vukušića, Krpića i tako dalje, da sad ne nabrajam. Ali opet, nema nikakve podrške. Šta god da se desi s tim klubom, ako ne postanu nešto kao drugi tim Slobode, vjerovatno će ljudi koji su navijali za taj klub i prije Azmira ostati tu.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:40Gdje su Tuzlaci? Mislim, znam da su na drugom podforumu sad, ali jedan drugi klub iz Tuzle je jos u PLBiH.Sta se desava, sta ce biti sad s ovima sto navijaju za TC kad se Azmir vrati u Slobodu? Sta ce biti sa tim klubom uopste? Cisto sumnjam da on moze oba gurati.
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Nisam toliko upucen, ali i moja je procjena da nece ova ljubav izmedju Azmira i Slobodasa dugo trajati. Do jucer mu yebavali mater seljacku, sisatu, sad lafo on "babuka" i sta ja znam. Nategnuto je to sve, ali hajde vidjecemo.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:16
Kluba je bilo prije Azmira, bit ce i posle Azmira ( ako Azmir digne ruke od njega ) Azmir i Sloboda, moguca je samo kratkoricna saradnja. Onaj ko pozna iole Azmira zna o cemu pisem i na sta konkretno mislim. On ce ulagati, nec dozvoliti da se petljaju raznorazne face i interesdzine, fok sa druge strane opet slijedi potplitanje, opstrukcija tih istih koji vide interes u Slobodi. Trenutno nije plan neka zamjena mjesta, jer Azmir dobro zna da u Simin Hanu ima slobodu kakvi nikad nece imati sa Slobodom.
1921
Sta cu remi prepricavat imamo vise pobjeda u derbiju hahah
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Cekamo jos skoro milion cemo dobiti za Hadziahmetovica
Mozda i od Dzeke kane
Plus konferencijska liga ljepota
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hvala piticama sto su platili i nasu stetu. Oduvijek sam znao da ste potajno dobri ljudi. Poz
SAMO ŠIROKI!
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo je proslijediti vama. Pa vi ste bukvalno zapalili stadion.
Hoce Vicko preko naših ledja da nakupi pare za nekog španskog/portugalakog selektora.
Hoce Vicko preko naših ledja da nakupi pare za nekog španskog/portugalakog selektora.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Nema navijacke grupe da nije nekad bacila par baklji na atletsku stazu na nekom stadionu u nasoj ligi ali nikom nisu izrekli toliku kaznu
-
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
vidjeli ovi cetalji iz saveza da imate para pa odlucili da pokusaju i oni malo izvuci
Don't believe the hype.
- ElCartel11
- Kontakt:
Mjau, mjau hahahMeraak1921 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:58Bosanski Dinamooo ooooo Bosanskii Dinamooo, ooo ...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- drzgemboadislic
- Kontakt:
SAVEZ NAPOLJE!!!
GDJE SU MEDIJSKE KUCE GDJE JE 7 SILA????????
GDJE SU MEDIJSKE KUCE GDJE JE 7 SILA????????
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Neko treci neko cetvrti

Kakvi bolesnici .

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Pablo11, Vanja8 i 33 gosta.