Moderator/ica: GracanicaAA
-
Sky9
-
Kontakt:
montolivo18 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 10:15
Najjače je što se nekoliko vas ovdje skupi i dogovara, misleći da će nas nešto isprovocirati haha. Što se Azmira tiče, čovjek ima pare, navija za Slobodu, što je i javno rekao, i tu se priča završava. Da ga vole svi, ne vole ga, ali tako će uvijek biti, Sto ljudi Sto Ćudi.Valjda vam je jasno da se čovjek želi prošetati ligom,da se ne lažemo, i vi biste voljeli takvog,bez obzira na ime, zvao se on Azmir, Mario ili Nemanja, sada nije ni bitno. Nadam se da će biti zanimljive naše utakmice, da ćete i vi sastaviti neki tim koji će moći biti među prvih šest ekipa.
Ljute me malo moja zenićka braća, mogao bi početi vaditi njihove postove kad je bila priča da Aza preuzima likćeta.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
Sky9
-
Kontakt:
redbull93 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 10:28
Preci
ce te ovu ligu ko plitak potok
Vidjet
će mo

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
Convicts
-
Kontakt:
Sky9 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 10:31
Preci
Vidjet
će mo
Kad se bira novi vođa Fukara?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
DamirT
-
Kontakt:
Preci
Vidjet
će mo

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Convicts
-
Kontakt:
Sloboda i Bratstvo žele Edisa Smajića
Smajić ima želju ostati i naredne sezone u dresu TOŠK-a
-
redbull93
-
Kontakt:
Preci
Vidjet
će mo
Ce te ce

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
Convicts
-
Kontakt:
SAZNAJEMO: U Srebrenik stiže bivši trener Lech Poznana i Legie Warsawa, Michal Kolanowski?
Trenersku klupu Gradine mogao bi preuzeti ambiciozni tridesettrogodišnji poljski trener koji je radio kao menadžer u akademiji i juniorima Lech Poznana i Legie, a boravio je i u omladinskim selekcijama Dinama iz Zagreba.
Svoju zadnju ulogu imao je u stručnom štabu U-21 reprezentacije Poljske a iz izvora bliskih Gradini potvrđeno nam je da su pregovori uspostavljeni.
Neće biti iznenađenje ako Kolanowski postane dio Gradine od ovog ljeta.
-
fukara87
-
Kontakt:
Preci
Vidjet
će mo
Bosanski je na njegovoj strani, zavrsio jedva 4 razreda, 5 razreda ponavljao

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
Sky9
-
Kontakt:
fukara87 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 11:11
Preci
Vidjet
će mo
Bosanski je na njegovoj strani, zavrsio jedva 4 razreda, 5 razreda ponavljao
Ali zato s njima slabo ko može ravnopravno tiketokat.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
convict35
-
Kontakt:
fukara87 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 10:20
Ma kakvi oni ba, nemaju prebijene pare, neki im igraci igrali djaba u kantonalnim ligama i sad su usli u Federalnu gdje nisu nikad igrali ovo takmicanje, ovdje trebaju pare, da su neki klubovi za tebe kao sto cemo mi imati npr Banovice i Gradinu, ovdje ne odkucuje kvalitet vec nesto drugo, Azmir dobro zna ligu ovu bas kao i onaj iz Gabele, oni to nemaju i vidjet ce draz ove lige, Jedinstvo je propalo zbog Azmira a bolje im je da se ne zalijecu ove godine
Ne zaboravi DA je ova ekipa na okupu skoro 3 god I DA je raznjela ligu raznjela tog goska u kupu 4komada I'm momci zabili ponizili,izbacili Sarajevo,nadigraali Radnik u kupu ispali na penale I ako mislite DA cete se prosetat ligom varate se.
Iako Nam nije cilj a ulazak u PL mislim DA cemo se boriti za sami vrh
-
Skver
-
Kontakt:
convict35 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 11:22
Ma kakvi oni ba, nemaju prebijene pare, neki im igraci igrali djaba u kantonalnim ligama i sad su usli u Federalnu gdje nisu nikad igrali ovo takmicanje, ovdje trebaju pare, da su neki klubovi za tebe kao sto cemo mi imati npr Banovice i Gradinu, ovdje ne odkucuje kvalitet vec nesto drugo, Azmir dobro zna ligu ovu bas kao i onaj iz Gabele, oni to nemaju i vidjet ce draz ove lige, Jedinstvo je propalo zbog Azmira a bolje im je da se ne zalijecu ove godine
Ne zaboravi DA je ova ekipa na okupu skoro 3 god I DA je raznjela ligu raznjela tog goska u kupu 4komada I'm momci zabili ponizili,izbacili Sarajevo,nadigraali Radnik u kupu ispali na penale I ako mislite DA cete se prosetat ligom varate se.
U ovom trenutku ste sigurno puno jaci, igrali ste puno kvaltetniju ligu, imate odlican menagment, dao vam je gradonacelnik 20k.....mi smo za vas pussy smoke....mislim da ce te ove sezone biti jos puno.....plus imate Truhlu

🔴⚫️
-
DamirT
-
Kontakt:
Skver je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:31
U ovom trenutku ste sigurno puno jaci, igrali ste puno kvaltetniju ligu, imate odlican menagment, dao vam je gradonacelnik 20k.....mi smo za vas pussy smoke....mislim da ce te ove sezone biti jos puno.....
plus imate Truhlu
Oni Truhlu, mi dojku ko sto bi on rekao

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
convict35
-
Kontakt:
Skver je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:31
U ovom trenutku ste sigurno puno jaci, igrali ste puno kvaltetniju ligu, imate odlican menagment, dao vam je gradonacelnik 20k.....mi smo za vas pussy smoke....mislim da ce te ove sezone biti jos puno.....plus imate Truhlu
Vi ste trenutno u rangu Orahovice

a sta cete sklepat kakvu splacinu od ekioe vidjecemo,a poznavajuci Husica kako je predobro sklapao ekipe u T.City I osvajao trofeje lagano sve je moguce mozda osvojite I drugi trofej u svojoj dugogodisnjoj historiji

-
BatistutA19
-
Kontakt:
Postao/la BatistutA19 » 23 jun 2023, 13:10
RollingPaper je napisao/la: ↑23 jun 2023, 07:44
BatistutA19 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 03:32
RollingPaper je napisao/la: ↑22 jun 2023, 23:08
Al vas malo kompleksi ubise mescini
Nije majkemi ja Slobodi zelim sve najbolje,nas je opeko investitor a da se kockaju kockaju se i to veliko.Covjek koji prijavi 10 puta manje plate od Zrinjskog i Sarajeva a isti rang igras ne moze tu bit cisto i nafake na duze staze.
Ja bi vjecno igro 1 ligu Federacije sa ovom nasom upravom nego investitora .Naravno investitora bi po Europskim zakonima a po nasem to je propast.Primjera puna Tuzla,Mladost DK najsvjeziji primjer kad od jednog zavis i kad ode napravi ti dug porezni i opet u Slobodin3 struje Husic,Grad i ova sad uprava.Lijepo ce bit pratit sve ovo .
Ma yebes i to brate, nama je pun qrac ciganluka vise, hocemo titulu i evropske utakmice
a za plate to je ogledalo nase drzave, 90% firmi u drzavi daje pola plate na ruke, pitanje je sta rade nadlezni organi povodom toga. Osim plata nema tu nekog specijalnog muljanja, reprogram duga se uredno servisira, a mi kao navijaci imacemo vjerovatno i svoje mjesto u Upravnom odboru ili u skupstini.
Sretno vama to je vas izbor ja vam zelim odmah da udjete u PL i da se borite za Europu a vreme ce sve pokazat kad ode i podvuc crta jer si svjestan da nece bit vjecno u Slobodi a poznavajuci nase opcenito sve lopove i taj mix nove uprave Husic,grad i sadasnji ljudi bice tu svega ...Sretno vam !!
-
BatistutA19
-
Kontakt:
Postao/la BatistutA19 » 23 jun 2023, 13:21
fukara87 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 09:25
Vas Fudo g.uzi vec godinama, ne mozete mu nista, bajg prijetili mu i cojk vas lagani odj.ebao
Ozbiljno pitanje na stranu zayebancija ja zelim i Celiku i Slobodi i Sarajevi i Zelji i svim BiH klubovima sve najbolje .Da li ti konkretno razmisljas sutra za godinu dvije nebitno kad i kad dodje taj dan pukla ljubav i Husic ode sta te ceka tada jer si upoznat da vara za plate.Da li razmisljas o novom.poreznom dugu kad krenu tuzbe ???..Mi smo sa Fudom zavrsili i opcenito politikom da odlucuju o klubu ,ici ce mo lagano pa kad god udjemo u PL jsr smo izabrali zdrav klub i tezak put ,mi smo toga svijesni i mi to podrzavamo ,dokaz su i sponzori i clanarine koje su najsklulje 60 KM i posjeta na stadionu..
-
Skver
-
Kontakt:
Orahovica ima tim, mi nemamo ni trenera....i ekonom otisao na more radit, kaze doci ce u septembru......nemamo potpisan reprogram ko vi, grad nam ne daje nista, osim neke crkavice od 700-800k godisnje, jos nam Azmir oprostio 900k, nije htio trazit pare, vidio da smo propali pa hoce da nas uzme.....blokiran nam racun....Orahovica je Celik za nas.....
🔴⚫️
-
Truhlo
-
Kontakt:
Si Si

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Skver
-
Kontakt:
BatistutA19 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:21
Ozbiljno pitanje na stranu zayebancija ja zelim i Celiku i Slobodi i Sarajevi i Zelji i svim BiH klubovima sve najbolje .Da li ti konkretno razmisljas sutra za godinu dvije nebitno kad i kad dodje taj dan pukla ljubav i Husic ode sta te ceka tada jer si upoznat da vara za plate.Da li razmisljas o novom.poreznom dugu kad krenu tuzbe ???..Mi smo sa Fudom zavrsili i opcenito politikom da odlucuju o klubu ,ici ce mo lagano pa kad god udjemo u PL jsr smo izabrali zdrav klub i tezak put ,mi smo toga svijesni i mi to podrzavamo ,dokaz su i sponzori i clanarine koje su najsklulje 60 KM i posjeta na stadionu..
Mislim da Sloboda nema veceg prijatelja od tebe, vise si zabrinut nego bilo koji navijac Slobode a i naporan si.....evo ukratko cu ti.....Sloboda je gradski klub i vlasnik kluba i stadiona je Grad Tuzla, tako da nemas brige oko Slobode....ako dodje Azmir a vjerovatno hoce covjek je rekao da za 4 godine il manje Sloboda nece nikome nista dugovati, ni drzavi pa cak ni njemu.....plus Sloboda ima od grada transu oko 800k godisnje....mada mislim da ti neces opet skontati.....

🔴⚫️
-
Truhlo
-
Kontakt:
Gradski klub
E moj Bati raspravljas sa seljacicima koji nemaju pojma da im je klub pravno udruzenje gradjana i da nema nikakve veze sa gradom. Samo daj dojke dojkasima a organizacija skupstine ko krezuba seljadija ispred piljare

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.