Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Potencijalni selektori
Od ovih sto se za sad vrte Bilic je najbolji izbor. Cak sta vise ne znam koliko smo u mogucnosti uopste privuci kvalitetnijeg selektora.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Ovo sad sto si naveo, odmah me podsjetilo na Edisa Mulalica. I on je na pocetku sezone ugrabio dosta bodova, upravo na tu galamu i horuk, ali je zato u drugom dijelu sezone katastrofa bio, ljudi ga skontali jer uvijek igra na isti fazon, a on osim hajcanja nije imao nista drugo za ponudititutankamon1905 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:05Nema puno ljudi u BiH kome nije drag..ako se i pojavila nekolicina, on ih je sam navukao na taj potez sa svojim guranjem medju selektore putem medija i drustvenih mreza..to bi bilo pljuvanje po svin ostalim selektorima koji rade i vode nekog.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:57Meni je Barbarez neizmjerno drag, ali ne bih ga sad iz principa. Hoce covjek selektorsku poziciju i nista drugo. Pa majku mu, bar kadete negdje treniraj godinu dana, pa se onda kandiduj. Ne kontam to. On je samo 2-3 godine mladji od Bilica, a dana trenerskog staza nema.tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:54Bilic da napokon neko normalan dodje z akojeg mozemo ocekivati da ce uraditi velike stvari...
drugi moj izbor je ..Barbarez. cisto da ga jednom zauvijek prestanu spominjati u kontekstu selektora![]()
On na domoljublje, inat, horuk, galamu moze izvuci par dobrih rezultata..ali kad tad ce i to ispuhat, a onda kada trrba nastupit taktika i iskustvo....kurko
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne vjerujem da smo atraktivna destinacija za Bilića.
Nas će preuzeti samo jugo grifteri i treneri koji su karijerno u silaznoj putanji.
Nas će preuzeti samo jugo grifteri i treneri koji su karijerno u silaznoj putanji.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 23 jun 2023, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Meni je najbolje rijesenje Vladimir Petkovic cak bih rekao i prije Bilica. Vodio je velike klubove ranga u kojim nasi reprezentativci nastupaju uz to ima veliko iskustvo sa reprezentacijom. Naravno rodom iz BiH je dodatno plus.
Barbarez bi sad bio idealan, kao što neko reče, da se napokon završi ta trakavica sa njim. Da svi vide da može gore od Hadžibegića i da se stavi tačka na njegovo ime.
Samo je problem što još uvijek imamo realne šanse da odemo na EURO i zaista ne bi bilo pametno kockati se sa Džekinom posljednjom šansom da ode na EURO.
Samo je problem što još uvijek imamo realne šanse da odemo na EURO i zaista ne bi bilo pametno kockati se sa Džekinom posljednjom šansom da ode na EURO.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislim da nakon Barabarezove hronične nezainteresovanosti za karijeru trenera, ni najzagriženiji štovaoci lika i djela ga više ne zovu. Nažalost
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Petkovic bi bio odlican izbor, ali sumnjam da hoce opet reprezentaciju da vodi. On je napustio Svicarsku nakon sto je ostvario historijski plasman u 1/4 finale EP, malo falilo u polufinale da ode, i zasitio se valjda svega toga i otisao u BordeauxHansestadt je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:11Meni je najbolje rijesenje Vladimir Petkovic cak bih rekao i prije Bilica. Vodio je velike klubove ranga u kojim nasi reprezentativci nastupaju uz to ima veliko iskustvo sa reprezentacijom. Naravno rodom iz BiH je dodatno plus.
-
- Kontakt:
Pa eto, ti si pretpostavljam Mostarac i vjerovatno znas bolje od mene sta Sergej radi, sta ga privlaci, gdje izlazitutankamon1905 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:05Nema puno ljudi u BiH kome nije drag..ako se i pojavila nekolicina, on ih je sam navukao na taj potez sa svojim guranjem medju selektore putem medija i drustvenih mreza..to bi bilo pljuvanje po svin ostalim selektorima koji rade i vode nekog.
On na domoljublje, inat, horuk, galamu moze izvuci par dobrih rezultata..ali kad tad ce i to ispuhat, a onda kada trrba nastupit taktika i iskustvo....kurko

1921
-
- Kontakt:
"Problem" kod bikica i ostalih trenera koji imaju malo jaci CV je sto oni dovode svoj strucni stab,tako da je to u startu prepreka posto u tom slucaju ne bi bilo mjesta za xy trenere uhljebe
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jedan od problema.worchester je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:18"Problem" kod bikica i ostalih trenera koji imaju malo jaci CV je sto oni dovode svoj strucni stab,tako da je to u startu prepreka posto u tom slucaju ne bi bilo mjesta za xy trenere uhljebe
Morao bi doći trener koji je nedvano dozivio debakl na regionalnom nivou, kao sto je Petevu doslo 5 do 12. Pa je bio voljan pristati na bilo kakve uslove.
⚜️~⚜️~⚜️
Ja sam vam rekao Villas Boas 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
S komponenta je odobrila Ivayla kao selektora, B komponenta je odobrila Faruka kao selektora, znači prema tome je red da H komponenta predloži ime budućeg selektora.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Kopirano sa SS BA
“Zahvaljujem se stručnoj komisiji FSBiH na ukazanom povjerenju. Nažalost, gdje umire struka (znanje), rađa se sjeme sumnje…Nogometnom reprezentaciji naše zemlje želim sve moguće uspjehe u narednom periodu. Sa velikom posvećenošću nastavljam sa projektom Servettea”, napisao je Kodro 2017. godine. On je prethodno 2008. godine preuzeo bh. tim od Fuada Muzurovića, ali kratko se zadržao.
To je bilo 2017. Šta se promijenilo od tad? Struka je još više umrla. Dabogda da nas bude htio i Mulalić preuzeti, kamo li Bilić, Kodro, i slični.
“Zahvaljujem se stručnoj komisiji FSBiH na ukazanom povjerenju. Nažalost, gdje umire struka (znanje), rađa se sjeme sumnje…Nogometnom reprezentaciji naše zemlje želim sve moguće uspjehe u narednom periodu. Sa velikom posvećenošću nastavljam sa projektom Servettea”, napisao je Kodro 2017. godine. On je prethodno 2008. godine preuzeo bh. tim od Fuada Muzurovića, ali kratko se zadržao.
To je bilo 2017. Šta se promijenilo od tad? Struka je još više umrla. Dabogda da nas bude htio i Mulalić preuzeti, kamo li Bilić, Kodro, i slični.
-
- Kontakt:
Naime, prema informacijama koje smo dobili iz izvora bliskih N/FSBiH, želja čelnika krovne kuće bh. fudbala je da selektor bude stranac, a ciljaju na španske i portugalske stručnjake čija se imena strogo drže u tajnosti dok se ne obave razgovori s njima. Oni ni sami ne znaju sta zele.
Golemo spanski i portugalski strucnjaci, da nije onaj portugalski Fernando Santos 

- akisarajevo92
- Kontakt:
usrecili se Poljaci sa njim, Moldavija ih mlatnula
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
To stranac super zvuci u teoriji, ali ja zaista nisam siguran da bi se neki trener iz npr. Spanije ili Portugala znao nositi s nasim marifetlucima ovdje. Covjek ne bi znao sta ga je snaslo. Bilic i ova regionalna imena, to je vec drugo.
1921
Onda Viljas-Boas

-
- Kontakt:
Traze stranca jer je valjda Hamulic tako naredio, ukoliko ga jos zele u reprezentaciji. Kaze glupo mu kad selektor prica na bosanski, a on nista ne razumije, pa mu igraci moraju prevoditi
LOL ... cuj Fuad Colpa & co. sad žele španske i portugalske stručnjake ... garibi ne znaju sta je domaci strucnjak a kamoli strani ... valja opet zvat' Reshada Dikonju i vidjet sta sad ima polovno u ponudi za uvalit' nam ...Hansestadt je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:26Naime, prema informacijama koje smo dobili iz izvora bliskih N/FSBiH, želja čelnika krovne kuće bh. fudbala je da selektor bude stranac, a ciljaju na španske i portugalske stručnjake čija se imena strogo drže u tajnosti dok se ne obave razgovori s njima. Oni ni sami ne znaju sta zele.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock