Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Hajd reko da i ja sta napisem. 
Po mom gledanju(nisam neki strucnjak,nit volim mjenjati Mau-a)covjek zna svoj posao.Ali ja bi sad za sad ostavio po strani Primeru,mislim kad bi nam se pruzila prilika da se borimo ponovo 1,2 boda onda dobro,al ovako vise bi gurao mlade igrace na prvenstvenim utakmica.Da pokazu svoj talenat i da vide kako je to igrati u Primeri svaku drugu utakmicu,10 min pa boze moj 10 min i to je dovoljno...A da se posvetimo vise Ligi Prvaka i Kupu Kralja,ovo je moje misljenje...Izrazito volim Mlade potencijale,a mislim da mi toga imamo dovoljno zbog toga bi volio da djeca dobijaju priliku i da pokazu sta znaju!!!Treba nekog gurnut u vatru malo!!!
Eto od mene nesto na brzaka!! :$
HALA MADRID!!!
Po mom gledanju(nisam neki strucnjak,nit volim mjenjati Mau-a)covjek zna svoj posao.Ali ja bi sad za sad ostavio po strani Primeru,mislim kad bi nam se pruzila prilika da se borimo ponovo 1,2 boda onda dobro,al ovako vise bi gurao mlade igrace na prvenstvenim utakmica.Da pokazu svoj talenat i da vide kako je to igrati u Primeri svaku drugu utakmicu,10 min pa boze moj 10 min i to je dovoljno...A da se posvetimo vise Ligi Prvaka i Kupu Kralja,ovo je moje misljenje...Izrazito volim Mlade potencijale,a mislim da mi toga imamo dovoljno zbog toga bi volio da djeca dobijaju priliku i da pokazu sta znaju!!!Treba nekog gurnut u vatru malo!!!
Eto od mene nesto na brzaka!! :$
HALA MADRID!!!
Šta je s Kakom?anonymousHD je napisao/la:Spisak pozvati za sutrašnju utakmicu![]()
Golmani: Casillas, Adán i Dudek.
Odbrana: Marcelo, Albiol, Pepe, Carvalho, Ramos i Casado.
Vezni red: Canales, Granero, Xabi Alonso, Özil, Di María, Pedro León i Álex.
Napadači: Benzema, Adebayor i Morata.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Hahahaha ja vam vazne utakmice i protivnika...... Mi obaramo rekorde - vama se pred svaku tekmu tresu koljena od straha. Hahahahah ....Nail for Real je napisao/la:Ja bih volio da Granero pocne utakmicu i pored toga sto je ofanzivan. Moze on tu da odigra dosta kvalitetno. Rizik je gurnut omladinca u ovako vaznoj utakmici.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Kakve ''vi'' veze imate sa ''nama'' ??bparena je napisao/la:Hahahaha ja vam vazne utakmice i protivnika...... Mi obaramo rekorde - vama se pred svaku tekmu tresu koljena od straha. Hahahahah ....Nail for Real je napisao/la:Ja bih volio da Granero pocne utakmicu i pored toga sto je ofanzivan. Moze on tu da odigra dosta kvalitetno. Rizik je gurnut omladinca u ovako vaznoj utakmici.
- anonymousHD
- Kontakt:
Hajde pačeniku prošetaj sa ove teme.bparena je napisao/la: Hahahaha ja vam vazne utakmice i protivnika...... Mi obaramo rekorde - vama se pred svaku tekmu tresu koljena od straha. Hahahahah ....
bparena je napisao/la:Hahahaha ja vam vazne utakmice i protivnika...... Mi obaramo rekorde - vama se pred svaku tekmu tresu koljena od straha. Hahahahah ....Nail for Real je napisao/la:Ja bih volio da Granero pocne utakmicu i pored toga sto je ofanzivan. Moze on tu da odigra dosta kvalitetno. Rizik je gurnut omladinca u ovako vaznoj utakmici.
a fakat jara sta se javljas na njihovu temu, pusti ljude ba...
Por que ? Por que somos los mejores...
Jel vi vidite da bparena nema zivota i da je na forumu 24/7. Sta se obazirete na te gluposti, a moderatori nece reagirati sve dok ne odemo na temu Bayerna ili Arsenala, sto je sasvim normalno.
Sto se tice utakmice sa Racingom, Granero ce biti starter, jer nema ko drugi. Pitao je neko za Kaku, on je dogovorio s Mourinhom da vise nece igrati dok totalno ne povrati fizicku formu.
Znaci za Racing nam fale (bbez nekog hronoloskog reda) - Higuain, Gago, Khedira, Lass, Ronaldo, Kaka, Arbeloa, Garay sto je osam igraca, pa kad oduzmes od 24 dobijes 16, zbog toga ih je moralo troje iz Castille biti na spisku, a iznimno mi je drago sto je to Alex Fernandez.
Racing naizgled nije opasan protivnik, ali isto tako nisu bili ni Almeria ni Osasuna, tako da se ne treba previse opustati jer ovo nije uigrana momcad, a vidjeli smo ove sezone kakvi su nam napadaci i kakvi smo kad nam Ronaldo nije u formi, a sad ga nemamo nikako. Po prvi put ove sezone cemo igrati u ovakvom sastavu (koji se i ocekuje), tako da se ne treba ocekivati neki spektakl kako to ocekuju navijaci od 13-14-15 godina, koji misle kako Kaka moze zabiti 9 golova po utakmici, Ronaldo 17, a i kad njih nema, moze Benzema makar pola od toga. Ako kojim slucajem i dobijemo, bice to u vrh glave minimalna pobjeda, jer ne moze se covjek osloniti na ove igrace koje imamo u napadu. Di Maria cesto zna biti sebican, a kada nije, vidjeli smo kakav je (protiv malage) - superioran na terenu. Benzemina forma varira gore - dole, a ni Adebayor nije nista bolji.
Sto se tice utakmice sa Racingom, Granero ce biti starter, jer nema ko drugi. Pitao je neko za Kaku, on je dogovorio s Mourinhom da vise nece igrati dok totalno ne povrati fizicku formu.
Znaci za Racing nam fale (bbez nekog hronoloskog reda) - Higuain, Gago, Khedira, Lass, Ronaldo, Kaka, Arbeloa, Garay sto je osam igraca, pa kad oduzmes od 24 dobijes 16, zbog toga ih je moralo troje iz Castille biti na spisku, a iznimno mi je drago sto je to Alex Fernandez.
Racing naizgled nije opasan protivnik, ali isto tako nisu bili ni Almeria ni Osasuna, tako da se ne treba previse opustati jer ovo nije uigrana momcad, a vidjeli smo ove sezone kakvi su nam napadaci i kakvi smo kad nam Ronaldo nije u formi, a sad ga nemamo nikako. Po prvi put ove sezone cemo igrati u ovakvom sastavu (koji se i ocekuje), tako da se ne treba ocekivati neki spektakl kako to ocekuju navijaci od 13-14-15 godina, koji misle kako Kaka moze zabiti 9 golova po utakmici, Ronaldo 17, a i kad njih nema, moze Benzema makar pola od toga. Ako kojim slucajem i dobijemo, bice to u vrh glave minimalna pobjeda, jer ne moze se covjek osloniti na ove igrace koje imamo u napadu. Di Maria cesto zna biti sebican, a kada nije, vidjeli smo kakav je (protiv malage) - superioran na terenu. Benzemina forma varira gore - dole, a ni Adebayor nije nista bolji.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ja bih volio da vidim ovako nesto protiv Racinga:
Di Maria_____________Kaka______________Ozil
_____________Adebayor___________________
Ali posto Kaka izgleda nece igrati onda treba ubaciti malog Canalesa, odigrao je solidnu partiju u cetvrtak.
Di Maria_____________Kaka______________Ozil
_____________Adebayor___________________
Ali posto Kaka izgleda nece igrati onda treba ubaciti malog Canalesa, odigrao je solidnu partiju u cetvrtak.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
I Canales je povrijeđen...nema koristi od nespremnog igrača,a dodajmo da se igra kod njegovo Santandera...
Pedro Leon_____________Ozil______________Di Maria
_____________Adebayor/Benzema___________________
A sa Xabiom u sredini Granero...3 zadnja vezna povrijeđena
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kako bih volio kad bi on igrao,nije dugo igraoRaul_64 je napisao/la:I Canales je povrijeđen...nema koristi od nespremnog igrača,a dodajmo da se igra kod njegovo Santandera...
La sangre tira,la sangre tira,Pipita Higuain es de mi Argentina
- Nail for Real
- Kontakt:
E jbgRaul_64 je napisao/la:I Canales je povrijeđen...nema koristi od nespremnog igrača,a dodajmo da se igra kod njegovo Santandera...
Odavno Pedro Leon nije igrao, ne znam kako ce se sada snaci
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Zasto Kaka nije pozvan, zna li iko??
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Raul7 je napisao/la:Zasto Kaka nije pozvan, zna li iko??
Brnjoo je napisao/la:Pitao je neko za Kaku, on je dogovorio s Mourinhom da vise nece igrati dok totalno ne povrati fizicku formu.
- Nail for Real
- Kontakt:
Brnjoo je napisao/la: Pitao je neko za Kaku, on je dogovorio s Mourinhom da vise nece igrati dok totalno ne povrati fizicku formu.
Ni ja takodjerNail for Real je napisao/la:Brnjoo je napisao/la: Pitao je neko za Kaku, on je dogovorio s Mourinhom da vise nece igrati dok totalno ne povrati fizicku formu.![]()
![]()
Ne mogu da vjerujem
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma ne za Kaku, vec zato sto smo i ja i @Raul_64 u isto vrijeme citirali @BrnjaaRaul7 je napisao/la:Ni ja takodjerNail for Real je napisao/la:Brnjoo je napisao/la: Pitao je neko za Kaku, on je dogovorio s Mourinhom da vise nece igrati dok totalno ne povrati fizicku formu.![]()
![]()
Ne mogu da vjerujem
Nebitno to, ja ne mogu za Kaku da vjerujem. Cuj nece igrati dok ne povrati formu hahahhaa, pa kako ce je povratiti ako ne bude igrao, hocel na treninzima razvaljivati xD Cuj treba mu za kraj sezone spreman Kaka, pa i kad igra ne moze prismrditi prvom timu a kako ce tek kad ne bude igrao
Mislim da je to pošteno od Kake,nisam spreman neka igra neko drugi
A ne udarati po svom čime bi i ekipa ispaštala...jasno da mu trebaju utakmice ali utakmice u pravo vrijeme,a za sada neka ga u teretani i na Valdebebasu...
A ne udarati po svom čime bi i ekipa ispaštala...jasno da mu trebaju utakmice ali utakmice u pravo vrijeme,a za sada neka ga u teretani i na Valdebebasu...
- anonymousHD
- Kontakt:
znaš šta znači fizička forma?Raul7 je napisao/la:Nebitno to, ja ne mogu za Kaku da vjerujem. Cuj nece igrati dok ne povrati formu hahahhaa, pa kako ce je povratiti ako ne bude igrao, hocel na treninzima razvaljivati xD Cuj treba mu za kraj sezone spreman Kaka, pa i kad igra ne moze prismrditi prvom timu a kako ce tek kad ne bude igrao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.