Džafić Anđušić Suljić
more li ovaio

Sta mu vozi menadzer da pratim preko bihamkovih kamerasarajevskirodjeni je napisao/la: ↑23 jun 2023, 15:14Vidio sam Mulalića maloprije sa menadžerom i puno stvari nose, djeluje da se seli... Nadam se da ce okrenuti prema Hercegovini.
P.S. Svježe ošišan za potpisa!
Leai treba da bude zlata koka Veleza, neko na kme se treba zaraditi, ogroman potencijal, brz, ima dribling, mlad....znaci ovo se mora kapitalizovati.Direktorcic je napisao/la: ↑23 jun 2023, 15:29Sigurno, treba nam iskustva naprijed ali i ovako smo po meni sada ok pokriveni. Zaboravljamo Leaija, treba dati momku sansu, ima slifa sigurno
Ali nece nista dok npr ne bljesne polusezonu ili sezonu,dok ne bude konstantan. E sad aako mu natovarimo tih krila iskusnih, opet ce to biti na kapaljku minutaza. Potencijalniji mi je duplo nego Brandao kad je tek dosao.a guza nam je bio vrhunskiKonzerva je napisao/la: ↑23 jun 2023, 15:31Leai treba da bude zlata koka Veleza, neko na kme se treba zaraditi, ogroman potencijal, brz, ima dribling, mlad....znaci ovo se mora kapitalizovati.Direktorcic je napisao/la: ↑23 jun 2023, 15:29Sigurno, treba nam iskustva naprijed ali i ovako smo po meni sada ok pokriveni. Zaboravljamo Leaija, treba dati momku sansu, ima slifa sigurno
Na vratima lifta se mimoiđošmo, tako da ti ne znam...Direktorcic je napisao/la: ↑23 jun 2023, 15:19Sta mu vozi menadzer da pratim preko bihamkovih kamerasarajevskirodjeni je napisao/la: ↑23 jun 2023, 15:14Vidio sam Mulalića maloprije sa menadžerom i puno stvari nose, djeluje da se seli... Nadam se da ce okrenuti prema Hercegovini.
P.S. Svježe ošišan za potpisa!![]()
![]()
![]()
Rubrika dolasci jos nije kompletna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.