Kad skontate da se kod nas sve zavrsava Asimovski, bit ce vam lakse ziviti tu. Etika, strucnost, kompetentnost, to ne ide s nama. Gledaju se rodjaci, manageri i pare. U svemu, pa i u nogometu.Goalgetter je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:23Njegovi jarani iz Izvrsnog Odbora. Dugo je lobirao da postane selektor, bosnjacka strana dosla na red da bira selektora i za njih nije bilo sumnje. Ne trebaju nam nikakvi neprijatelji sto nas sabotiraju u vidu Srba i Hrvata, kad nasi izdajnici vec to sami cine.StevieG8 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:54Da mi je samo znati kako je isao taj razgovor i ideja da se dovede Hadzibegic. Ej ima Hadzibegic on je slobodan ali cekaj covjek je svaki put dobio otkaz nakon sto je zeznuo sve zivo, apsolutno nigdje nije uspio kao trener. Nema veze njega cemo. Ima li iko od tih ljudi grama mozga.
Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Faruk Hadžibegić
Nek si nam ti iz Švabije reko.numanumaye22 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:41Kad skontate da se kod nas sve zavrsava Asimovski, bit ce vam lakse ziviti tu. Etika, strucnost, kompetentnost, to ne ide s nama. Gledaju se rodjaci, manageri i pare. U svemu, pa i u nogometu.Goalgetter je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:23Njegovi jarani iz Izvrsnog Odbora. Dugo je lobirao da postane selektor, bosnjacka strana dosla na red da bira selektora i za njih nije bilo sumnje. Ne trebaju nam nikakvi neprijatelji sto nas sabotiraju u vidu Srba i Hrvata, kad nasi izdajnici vec to sami cine.StevieG8 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:54Da mi je samo znati kako je isao taj razgovor i ideja da se dovede Hadzibegic. Ej ima Hadzibegic on je slobodan ali cekaj covjek je svaki put dobio otkaz nakon sto je zeznuo sve zivo, apsolutno nigdje nije uspio kao trener. Nema veze njega cemo. Ima li iko od tih ljudi grama mozga.
- numanumaye22
- Kontakt:
Preporucujem svakom, danas se donosi novi Zakon o migraciji, sve olaksavaju.
Sjooo kad se sjetim rasaprave od prije pola godine, na 12 stranici ove teme

Ma je li ovo stvarno on? je li se on zayebava????
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
Ma nije on, nema sanse da je u stanju koristiti se Instagramom, sta vam je.
1921
Ovaj lik nema sekunde obraza. Još će pričat da je trenirao ekipu koja je igrala baraž poslije njega. Sjeme mu ****.Hadžibegić se oglasio: Novi selektor će naslijediti posložen tim
Cuj ostavio homogen tim 
Najtragičnije je što smo apsolutno svi znali da će ovako završiti.
Pu, od Čolpe pa na dalje!
Pu, od Čolpe pa na dalje!
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Mladen Krstajic hahah 
-
Bundesliga
- Kontakt:
Šta bi uradili kada bi saznali da su reprezentativci BiH heteroseksualci?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Lik se kvalitetno sprda sa ovom reprezentacijom
Zadnja izmjena: let3, dana/u 23 jun 2023, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
Hadžija bi pomirio i forum sa Samsom birvaktile!
@igrajlopte 🐦
Treba se definitivno zaroviti malo u detaljniju statistiku, poprilično sam siguran da je jedan od najlošijih u, pa bar 21. vijeku, selektora u Europi. Kakva statistika, pa pod kamen se sakrij brđane!
I opet ga stavili za selektora a 99 nije uspio pobijediti Farska Ostrva i Lihtenstajn
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Izbrisat ovu temu što prije, i gurnuti levata u zaborav što prije!!!!
Odradio sto je trebalo i sad fol ostavka.Jesmo naivni to nema u Zanzibaru.Svi smo eto ko znali sta će bit.Eto pusiona nema Eura a Njemacka bi bila puna navijaca.Ali uspjeli su i to sjebat preko prodane duše zvanog Hadzuka.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Edincapitano, legendarnadruga, Serha, Zglavkar i 47 gostiju.