Faruk Hadžibegić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

numanumaye22
Kontakt:

Re: Faruk Hadžibegić

Post Postao/la numanumaye22 » 23 jun 2023, 17:00

ReX je napisao/la:
23 jun 2023, 15:26
https://****/status/1672234584606490624?s=20
Bokte likovi vratili lika koji je nogu jos dobio 1999 :rol:

Ma 1999 su zlatne godine za ovo danas u svemu.

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 23 jun 2023, 17:30

Ode i ova ubleha, pichketina balijska, govvno ogavno. Idi neznalice, idi majci svojoj. Ostavljas poslozen tim, ostavljas ti ruglo, razjeban tim, hodza bi imao posla ovdje. Dok se ne otjera Vico nema nam lijeka svakako.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 23 jun 2023, 17:41

Sta je ono spominjo u fazonu nesto takvo smo mi drustvo da tjeramo i kad ne treba :urnebes:
Majmune takvo smo mi drustvo da si ti, najveca gnjida, zbog svojih mahalsko-jaranskih veza i vezica i pljuvanjem po svim prethodnim selektorima dobio selektorsku poziciju! Jos istim tim vezama i vezicama uvodis malog od havera protiv Portugala je.bo li te on!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 23 jun 2023, 18:02

<3 LiMes <3 je napisao/la:
23 jun 2023, 17:30
Ode i ova ubleha, pichketina balijska, govvno ogavno. Idi neznalice, idi majci svojoj. Ostavljas poslozen tim, ostavljas ti ruglo, razjeban tim, hodza bi imao posla ovdje. Dok se ne otjera Vico nema nam lijeka svakako.
Nemoj da vrijeđaš Rukfasa, on nije balija, on je Jugosloven
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 23 jun 2023, 18:33

Hadzibegic in 1999:

Liechtenstein 0-0 BIH
Faroe Islands 2-2 BIH

Recent managers for comparison, win rate with BIH:

Blazevic 47%
Susic 47%
Bazdarevic 56%
Prosinecki 41%
Hadzibegic then 28%
Hadzibegic now 25%
Jeziva statistika.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 23 jun 2023, 20:03

DanijelTZ je napisao/la:
23 jun 2023, 16:42
slika
:puke:

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 23 jun 2023, 20:17

Madal je napisao/la:
23 jun 2023, 12:25
baboedindzeko09 je napisao/la:
23 jun 2023, 12:21
slika
:rol:
Smijesno je ko god da je :urnebes:
:urnebes: :rol: :rol: :rol:

Boga mi ja koliko vidim ovo se vodi kao zvanični profil :urnebes:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 jun 2023, 20:34

Arvid je napisao/la:
23 jun 2023, 20:17
Madal je napisao/la:
23 jun 2023, 12:25
baboedindzeko09 je napisao/la:
23 jun 2023, 12:21
slika
:rol:
Smijesno je ko god da je :urnebes:
:urnebes: :rol: :rol: :rol:

Boga mi ja koliko vidim ovo se vodi kao zvanični profil :urnebes:
Ma lici ovo ko da je on pisao
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 23 jun 2023, 21:24

Novi selektor će naslijediti jedan homogen i posložen tim sa nekoliko novih imena te mu želim sreću u nastavku kvalifikacija i u baražu, koji nas očekuje.

Nemoj da neko zakljuca temu, steta barem da se jos malo nasmijemo :urnebes:

Hadzija bolji od hepeka.

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 23 jun 2023, 23:35

slika

Čestitam Rukfaš, uživaj u otpremnini.

Čeka te 1. Liga Federacije
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 23 jun 2023, 23:50

Kaunas je napisao/la:
23 jun 2023, 12:22
numanumaye22 je napisao/la:
23 jun 2023, 12:13
Trener te ekipe je najmanji problem. Ljudi se vuku po terenu, nemaju zelje, zderu kod Seje, tu ne pomaze ni Guardiola.
Tacno tako. Dva ubjedljivo najbolja igraca nam igraju za Sheffield i Salzburg a raja ocekuje da se prosetamo kroz kvale i igramo svako veliko takmicenje. I na to jos dodas da se vuku ko prebijene macke i dobijes ovo.
Komentar ti je totalno nebulozan. U nasoj grupi imamo po imenima 2 najjacu ekipu, daleko od svih, jedino Slovacka nam je blizu, ali i oni su opet daleko od nas..Trenutno niti jedna repka u Evropi osim Francuske, Portugala i Engleske nema neka velika imena na svim pozicijama..Cak stavise, prosjek su..Upravo ta dva igraca koja si naveo ce vjerovatno ovo ljeto il sledece zaigrat za neke vece klubove..S obzirom na transfer politiku Austrijskih klubova, a pogotovo Salzburga, Dedic ce vjerovatno zavrsit u klubu tipa Dortmund ili Lajpcig..Oba kluba su odlicna...Ahmedhodzic ako i narednu sezonu odigra 70% kao prethodnu, a sigurno hoce ako ne bude povreda, zavrsit ce u nekom klubu tipa Aston Villa, Everton sto je takodjer odlicno..Imas jos 5 mladih igraca koji mogu zaigrat u ligama petice..Nasa ekipa je sasvim solidna i dobra, i po imenima treba da igra na velikom takmicenju...Problem fudbala je sto danas j emnogo ekipa u par deka, i nijanse odlucuju..Danasnji fudbal je 50% sreca 50% znanje, osim ako razlike izmedju ekipa nisu bas ogromne..Da se 10 puta ponovoi utakmica sa Luksemburgom u Zenici, 9 puta bi pobjedili, a 1 bi kiksali,sto dovoljno govori koliko je fudbal sreca...Jedan glup detalj u 5oj minuti je presudio..Da onoga nije bilo siguran sam da bi dobili..Ali ne treba se vadit na to..Mi kvalitet imamo za EURO, al nam treba malo srece, i vise zelje..

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 24 jun 2023, 01:16

Luxemburg ulaze u reprezentaciju zadnjih 5 god i rade progresivno ulaganjem u svoju ligu.
Kod nas još uvjek kasne avioni, autobusi vucaraju se po Brajlovicima, nargilama…ista farsa sa svakim trenerom. Jednu pobjede dvije izgube i tako u krug.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 24 jun 2023, 01:35

Ado1922 je napisao/la:
23 jun 2023, 23:35
slika

Čestitam Rukfaš, uživaj u otpremnini.

Čeka te 1. Liga Federacije
0.89 years :urnebes:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 24 jun 2023, 07:22

Zamislite kako je Rukfas zamisljao buducnost kad je tek preuzeo repku. Mislio je da ce nas odvesti na Euro i da ce ga svi velicati.
Na kraju ispade ovo:

Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 24 jun 2023, 07:34

Iskreno se nadam da ga novinari više neće zvati i pitati za mišljenje o nekoj situaciji našem fudbalu. Čovjek nije relevantan da daje mišljenje.

Bio je dobar fudbaler u svoje vrijeme, a kao stručnjak se nije pokazao.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 24 jun 2023, 09:13

dedo26 je napisao/la:
23 jun 2023, 23:50
Kaunas je napisao/la:
Trener te ekipe je najmanji problem. Ljudi se vuku po terenu, nemaju zelje, zderu kod Seje, tu ne pomaze ni Guardiola.
Tacno tako. Dva ubjedljivo najbolja igraca nam igraju za Sheffield i Salzburg a raja ocekuje da se prosetamo kroz kvale i igramo svako veliko takmicenje. I na to jos dodas da se vuku ko prebijene macke i dobijes ovo.
Komentar ti je totalno nebulozan .... Danasnji fudbal je 50% sreca 50% znanje ...
Castit' forumase sa 'totalno nebulozan' a onda sam utipkat' da je danasnji fudbal 50% srece je 'totalno bulozno' ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 24 jun 2023, 10:14

Je li moguće da neki ljudi još uvijek ne razumiju, da je prvi zadatka trenera da uredi ponašanje i pristup igrača?
Moguće, očigledno
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

TheClown
Kontakt:

Post Postao/la TheClown » 24 jun 2023, 10:22

dedo26 je napisao/la:
23 jun 2023, 23:50
Kaunas je napisao/la:
Komentar ti je totalno nebulozan. U nasoj grupi imamo po imenima 2 najjacu ekipu, daleko od svih, jedino Slovacka nam je blizu, ali i oni su opet daleko od nas..Trenutno niti jedna repka u Evropi osim Francuske, Portugala i Engleske nema neka velika imena na svim pozicijama..Cak stavise, prosjek su..Upravo ta dva igraca koja si naveo ce vjerovatno ovo ljeto il sledece zaigrat za neke vece klubove..S obzirom na transfer politiku Austrijskih klubova, a pogotovo Salzburga, Dedic ce vjerovatno zavrsit u klubu tipa Dortmund ili Lajpcig..Oba kluba su odlicna...Ahmedhodzic ako i narednu sezonu odigra 70% kao prethodnu, a sigurno hoce ako ne bude povreda, zavrsit ce u nekom klubu tipa Aston Villa, Everton sto je takodjer odlicno..Imas jos 5 mladih igraca koji mogu zaigrat u ligama petice..Nasa ekipa je sasvim solidna i dobra, i po imenima treba da igra na velikom takmicenju...Problem fudbala je sto danas j emnogo ekipa u par deka, i nijanse odlucuju..Danasnji fudbal je 50% sreca 50% znanje, osim ako razlike izmedju ekipa nisu bas ogromne..Da se 10 puta ponovoi utakmica sa Luksemburgom u Zenici, 9 puta bi pobjedili, a 1 bi kiksali,sto dovoljno govori koliko je fudbal sreca...Jedan glup detalj u 5oj minuti je presudio..Da onoga nije bilo siguran sam da bi dobili..Ali ne treba se vadit na to..Mi kvalitet imamo za EURO, al nam treba malo srece, i vise zelje..
Eh, odavno veću glupost nisam pročitao, dedo medeni :thumbup:

:kafa:
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."

"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 24 jun 2023, 10:25

Horoz je napisao/la:
24 jun 2023, 10:14
Je li moguće da neki ljudi još uvijek ne razumiju, da je prvi zadatka trenera da uredi ponašanje i pristup igrača?
Moguće, očigledno
Nije istina. Posao selektora je da napravi plan koji je prilagodjen kvalitetima igraca koje ima i dodijeli im uloge u kojima ce dati svoj maksimum. Ponasanje i pristup igraca se rjesava nepozivanjem problematicnih igraca koji kvare tvoj plan koji si kao strucnjak izgradio.

Najsmjesnije mi je kad se prica o barbarezu kao eto, ne treba nama strateg, treba nam motivator, jah eto, de onda iskopajte nam onda neke ratne moraliste pa da se pobijemo ko ljudi, nidje veze.
naprijed rejal

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 24 jun 2023, 10:33

Horoz je napisao/la:
24 jun 2023, 10:14
Moguće, očigledno
Ne znam da li je prvi zadatak, ali trener mora biti i autoritet. Džaba znanje i taktika ako te niko ne ferma ni 5% i radi na svoju ruku. Znači autoritet kao što postoje autoriteti u firmama koji se zovu direktori, u školama i koji se zovu učitelji itd. Oni koji se ne uklapaju dobijaju otkaz i šut kartu. To tako funkcioniše da bi nešto funcionisalo.
Potrebno je dakle da je direktor autoritet a da istovremeno zna kako da vodi firmu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.