ado-hz je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:39Volio bih da grupa izda saopstenje:
"SA AJLOM I MIRZOM CEMO SE OBRACUNATI MALO KASNIJE A SAD OBJAVLJUJEMO RAT VICI I SAVEZU "
Ajla i Mirza u ovom trenutku mogu malo sacekati al srpsko-balijskoj hobotnici iz Saveza se mora stati u kraj.
Kako? Neka grupa nadje nacin i vjerujem da ce svaki navijac stati iza te odluke!!!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Najbolji post u historiji ovog podforuma!!!ado-hz je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:39Volio bih da grupa izda saopstenje:
"SA AJLOM I MIRZOM CEMO SE OBRACUNATI MALO KASNIJE A SAD OBJAVLJUJEMO RAT VICI I SAVEZU "
Ajla i Mirza u ovom trenutku mogu malo sacekati al srpsko-balijskoj hobotnici iz Saveza se mora stati u kraj.
Kako? Neka grupa nadje nacin i vjerujem da ce svaki navijac stati iza te odluke!!!
Vec veceras nesto poduzeti.
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
Za pocetak da grupa izda saopstenje da steta nije pocinjenja od navijaca Sarajeva !
Zalijepit slike kao ovdje na forumu sa gostovanja Hordi i gostovanja ubica.
Jer ako sutis.....vec si kriv....
Ima na ovom forumu pametnih ljudi i sposobnih yreba ovu energiju preusmjerit u nesto dobro i korisno !
Kako je pocelo nebi me cudilo da se pocnu lijepit letci po gradu Vico i kompanija odlazite !
Jer u kojem smijeru ovo ide mialim da ce nam glupa Ajla i Zalizanko bit naj manji problem !
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Ne trosi vrijeme na ovu ublehuIstinasamo123 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:46Pa haj da ima koristi od tog sto on milione ulaze pa bi rekli ok a ti u istoj situaciji kao i bez miliona. 4 na tabeli i nikakav pomak veliki od virsli do danas nije napravljen i za to je sve sjever kriv.nokee je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:39Kako ti volis da jedes vanago, to je cudo! A ko je pokazao lice? Kakvo to lice?Istinasamo123 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:32Kao sto napisa napoleon, nikad ali bas nikad "SVI KAO JEDAN" i sto se mene tice slazem se sa tim.
Dzaba te romane pisete davno ste lice pokazali..
Sjedite kuci, dr.kate kite i dodjete ovdje da serete kako ko sta treba da radi, neko ko milione ulaze. Zamisli idiotizma? I nemoj mi patetike, predjenih kilometara za klub i slicnih basni! Sreca pa ne je.be zivu silu Ismir i ocito ga zaboli racku za stavove nekakvih ljudi koji se predstavljaju ko najveci navijaci fks.
Sto vam taj sjever dolazi na istok, 90% zato sto se ne slazu sa idiotnim razlozima za bojkot, iz cije je kuhinje isti napravljen? Manite se djecijeg posla ba
I ona standardna botovska poslije toga ugasili bi se bla bla nismo zada necemo no sada primjer je zeljo koji bez marke zavrsi ispted tebe i nece se nikada ugasiti...
A to da on ne **** zivu silu moze i druga strana poceti da ne **** zivu silu a ako je do inata znamo ko bi prvi odustao i kako bi zavrsilo da je druga strana htjela stetu njemu i klubu..
Mani se ti balavljenja i pusenja qita kako je zalizani i kurava tu od tada lajes po forumu ko cukica mali i pravis 3 profila da bi botovao.
Ti nastavi gdje si stao kada odu oni ides i ti...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Prva adresa glede Sarajevskih klubova je osoba koja bi trebala i da je tu ispred tih klubova je Fuad Colpa predstavnik Kantonalnog saveza Sarajevo ,član Komiteta za hitnost Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.
Prvo se mete ispred svojih vrata.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 23 jun 2023, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Kako nije? Ja od rata ceko titule ko ozeblo sunce,gledo kone kako slave stalno,konto umrijecu a necu je docekat. Pomaka ima,sad sto su se neke druge stvari desavale nebi u to ulazio.Istinasamo123 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:46Pa haj da ima koristi od tog sto on milione ulaze pa bi rekli ok a ti u istoj situaciji kao i bez miliona. 4 na tabeli i nikakav pomak veliki od virsli do danas nije napravljen i za to je sve sjever kriv.nokee je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:39Kako ti volis da jedes vanago, to je cudo! A ko je pokazao lice? Kakvo to lice?Istinasamo123 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:32Kao sto napisa napoleon, nikad ali bas nikad "SVI KAO JEDAN" i sto se mene tice slazem se sa tim.
Dzaba te romane pisete davno ste lice pokazali..
Sjedite kuci, dr.kate kite i dodjete ovdje da serete kako ko sta treba da radi, neko ko milione ulaze. Zamisli idiotizma? I nemoj mi patetike, predjenih kilometara za klub i slicnih basni! Sreca pa ne je.be zivu silu Ismir i ocito ga zaboli racku za stavove nekakvih ljudi koji se predstavljaju ko najveci navijaci fks.
Sto vam taj sjever dolazi na istok, 90% zato sto se ne slazu sa idiotnim razlozima za bojkot, iz cije je kuhinje isti napravljen? Manite se djecijeg posla ba
I ona standardna botovska poslije toga ugasili bi se bla bla nismo zada necemo no sada primjer je zeljo koji bez marke zavrsi ispted tebe i nece se nikada ugasiti...
A to da on ne **** zivu silu moze i druga strana poceti da ne **** zivu silu a ako je do inata znamo ko bi prvi odustao i kako bi zavrsilo da je druga strana htjela stetu njemu i klubu..
Mani se ti balavljenja i pusenja qita kako je zalizani i kurava tu od tada lajes po forumu ko cukica mali i pravis 3 profila da bi botovao.
Ti nastavi gdje si stao kada odu oni ides i ti...
Bravo!ado-hz je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:39Volio bih da grupa izda saopstenje:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Tako je brate, kratko, jasno i ispravnoado-hz je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:39Volio bih da grupa izda saopstenje:
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Kakva crna grupa ljudi su u bojkotu.DBR1987 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:48ado-hz je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:39Volio bih da grupa izda saopstenje:
Kako? Neka grupa nadje nacin i vjerujem da ce svaki navijac stati iza te odluke!!!![]()
Za pocetak da grupa izda saopstenje da steta nije pocinjenja od navijaca Sarajeva !
Ima na ovom forumu pametnih ljudi i sposobnih yreba ovu energiju preusmjerit u nesto dobro i korisno !
Kako je pocelo nebi me cudilo da se pocnu lijepit letci po gradu Vico i kompanija odlazite !
Jer u kojem smijeru ovo ide mialim da ce nam glupa Ajla i Zalizanko bit naj manji problem !
Pa zar ovde momci sa sjevera (bar su se tako prestavljali) nisu rekli da ce domace bojkovati,a gostujuce ako treba da ce baklje bacati ( finansijski steti klubu) dok ne odstupe Ajla I Mirza.
Ne znam sto bi sad davali saopstenja.
Colpa smece prodano, sve sto im je trebalo bio je uz njih
Sve mi znamo.
Uvalili se bijednici bošnjački u savez i sad puše vici krmku i sve mu popuštaju,Slobodu su izbacili,kone, Velež i Tuzla i nisu prijetnja nikome još nas da neutrališu i završili su posao.Mi sa svojim podjelama im itekako idemo na ruku pa su i oni vjerovatno prepoznali momenat kad da udarecookiech je napisao/la: ↑23 jun 2023, 18:02Colpa smece prodano, sve sto im je trebalo bio je uz njih
- skullcrusher
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Znaci ugodno s korisnim, mogu nam lupiti 40k kaznu ko da smo u ligi prvaka bacali baklje. Aferimamypitar je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:59Kakva crna grupa ljudi su u bojkotu.DBR1987 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:48ado-hz je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:39Volio bih da grupa izda saopstenje:
Kako? Neka grupa nadje nacin i vjerujem da ce svaki navijac stati iza te odluke!!!![]()
Pa zar ovde momci sa sjevera (bar su se tako prestavljali) nisu rekli da ce domace bojkovati,a gostujuce ako treba da ce baklje bacati ( finansijski steti klubu) dok ne odstupe Ajla I Mirza.
Ne znam sto bi sad davali saopstenja.
Ne moze vama ni roman ni basna pomoci
Pozz
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Da da , Colpa, glavno smecarsko balijsko vanago. Od njega treba krenuti pa dalje.cookiech je napisao/la: ↑23 jun 2023, 18:02Colpa smece prodano, sve sto im je trebalo bio je uz njih
U novi boj ...
Balije umrla vam djeca pogana izdajnicka
FC United Of Manchester !
Nemoj brate na djecu, to nije fino ko je god u pitanju, nisu djeca kriva što su im očevi vanago.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Dobra ideja, ako napises i sa drugog profila uzet ce se u razmatranje.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
O čemu vi to
-
bordobijeli
- Kontakt:
Durić Cazin, Čolpa Sarajevo al iz fk hrid, Sarajćić NK Travnik, Jababandzic tošk, Rašćić Gorazde, Husić Tuzla city.
To su glavni ljudi u savezu Bošnjaci oni su UO, sta ocekivati ljudi sitni i lični interesa.
To su glavni ljudi u savezu Bošnjaci oni su UO, sta ocekivati ljudi sitni i lični interesa.
Trenutno korisnika/ca: Evander, JavierBosnia, mnon46 i 45 gostiju.