Ne znam kako, ali Alagić je mašina za transfere.
Upravo

Radovac sklon ozlijedama, lohotan, mršav, na nargili lik. Asmir Suljić je neviđeni igrač. Takav nam treba. Ne znam na osnovu čega ti profilišeš igrače, pa si zaključio da je Suljić bezveze.JuzniBosanac je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:45Suljic??!!
Ma kakav crni Suljic,onaj Madjar??
Dovedite vi Radovca, Musu i Ramica i vise nam niko ne treba! Garantovano sa tim timom bi mogli napasti i titulu, a kamoli ne Evropu! I obavezno kvalitetnog terapeuta, da ne budemo osakaceni ko lani, nedaj Boze!
Alergican je brat na sve sto ima veze sa Sarajevom1981ultra je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:57Radovac sklon ozlijedama, lohotan, mršav, na nargili lik. Asmir Suljić je neviđeni igrač. Takav nam treba. Ne znam na osnovu čega ti profilišeš igrače, pa si zaključio da je Suljić bezveze.JuzniBosanac je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:45Suljic??!!
Dovedite vi Radovca, Musu i Ramica i vise nam niko ne treba! Garantovano sa tim timom bi mogli napasti i titulu, a kamoli ne Evropu! I obavezno kvalitetnog terapeuta, da ne budemo osakaceni ko lani, nedaj Boze!
Cernica22 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 18:09Alergican je brat na sve sto ima veze sa Sarajevom1981ultra je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:57Radovac sklon ozlijedama, lohotan, mršav, na nargili lik. Asmir Suljić je neviđeni igrač. Takav nam treba. Ne znam na osnovu čega ti profilišeš igrače, pa si zaključio da je Suljić bezveze.JuzniBosanac je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:45Suljic??!!
Dovedite vi Radovca, Musu i Ramica i vise nam niko ne treba! Garantovano sa tim timom bi mogli napasti i titulu, a kamoli ne Evropu! I obavezno kvalitetnog terapeuta, da ne budemo osakaceni ko lani, nedaj Boze!![]()
Cernica22 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 18:09Alergican je brat na sve sto ima veze sa Sarajevom1981ultra je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:57Radovac sklon ozlijedama, lohotan, mršav, na nargili lik. Asmir Suljić je neviđeni igrač. Takav nam treba. Ne znam na osnovu čega ti profilišeš igrače, pa si zaključio da je Suljić bezveze.JuzniBosanac je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:45Suljic??!!
Dovedite vi Radovca, Musu i Ramica i vise nam niko ne treba! Garantovano sa tim timom bi mogli napasti i titulu, a kamoli ne Evropu! I obavezno kvalitetnog terapeuta, da ne budemo osakaceni ko lani, nedaj Boze!![]()
Moze li Fenan za rotacije, ali da prvo kolo istrci s majicom Halalite mi ruznu proslost ??OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 18:12![]()
![]()
![]()
Suljica je pokusavao menadjer ubaciti u repku dva puta.U medjuvremenu proglasen najboljim igracem Madjarske lige,ima hejbet godina,Ponudili mu njihov pasos da moze igrati za Madjare.I on rekao da se nikad vise nebi odazvao pozivu u BiH repku i da mu je san zaigrati za Madjarsku.Pricao licno i sa njim,a i gledao ga x puta.Nijednom me nije odusevio.Narav mu nije jaca strana.Plus,djuturum.Bolje Rafu forsiratia ne ga drzati na klupi ko proljetos.Pa ga ubace zadnje 2-3 minute.Bez veze Suljica placati.
Suljic je 1991. godiste, napunit ce uskoro 32 godine. Mladji je od Haskica i Dzafica. Primjera radi, Ramic kojeg ti prizivas je samo par mjeseci stariji od njegaJuzniBosanac je napisao/la: ↑23 jun 2023, 19:25Suljica je pokusavao menadjer ubaciti u repku dva puta.U medjuvremenu proglasen najboljim igracem Madjarske lige,ima hejbet godina,Ponudili mu njihov pasos da moze igrati za Madjare.I on rekao da se nikad vise nebi odazvao pozivu u BiH repku i da mu je san zaigrati za Madjarsku.Pricao licno i sa njim,a i gledao ga x puta.Nijednom me nije odusevio.Narav mu nije jaca strana.Plus,djuturum.Bolje Rafu forsiratia ne ga drzati na klupi ko proljetos.Pa ga ubace zadnje 2-3 minute.Bez veze Suljica placati.
Nego jeli uprava ista radila u vezi Muse??Radovac nam treba,momak je primjer
A sto se tice FKS,sa njima sam svaki dan i oni znaju da ih ne begenisem,prepotentni su a razgovor sa njima je prosto nemoguc.Jer oni su"najbolji klub u BiH",oni su vjeciti sampioni,oni su najbolji u svemu..ma popusti malo brate
Kad smo vec kod odigranih sezona, svi igraci osim Mahmica su potpisani na godinu dana, sto bi se reklo all-in za europu. Samo je Mahmic potpisao na dvije godine i kod Pece imamo pravo aktivirati jos jednu godinu ako budemo zadovoljni.
E da si bio u Blagaju na prijateljskoj znao bi,jedan sam od malobrojnih što smo imali priliku vidjeti njegove majstorije.Direktorcic je napisao/la: ↑22 jun 2023, 23:43Jel bolji salcin od Mucaja i Sikala? Jeste, level iznad je po iskustvu,kvaliteti.Spremniji je od Blagojevica,Halilovica, perspektivniji, bolji i na psihickoj bazi jer mu mozes relativno mladom i dokazat i pokazat i promjenit nesto.
Pitao bi jel bolji od Plicanica, ali ne znam kako izgleda momak![]()
Ma mislim da je instagram samo, ne vidim nista lose u tome da nas igraci prate, solidan marketing furamo sa sminka objavama i slikama pa zele da bude u toku, da vidim sta je to suljic zapratio, pa je nas i igman u isto vrijeme. Bas ne mora nista da znaci to. A mozda znaci punoEspiritosanto je napisao/la: ↑23 jun 2023, 19:58Jel za Suljića samo Instagram hint ili nešto ima?
Jer vidim da nas je još igrača zapratio tipa onaj Marko Brkić što je bio u Borcu.
Znam da je tu i iskreno se NADAM da ce aBd potpisati za nas.Takvi se traze!!Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 20:32VEDAD MUŠIĆ DRAGULJ ŠALKEOVE ŠKOLE NA TRENINZIMA ROĐENIH !
Mušić je njemačka škola. Prošao je sve klupske selekcije Fortune, potom stigao kao pojačanje u prestižnu školu Šalkea. Nastupao je za U 17 i U 19. Šalkea.
Iako je imao drugih opcija Vedad ima želju da karijeru gradi u Veležu. Potom da s dobrim igrama “natjera” selektora U 21 zaradi poziv u reprezentaciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.