I onda dijabetes i kompanija pocnu pricu kako im je stalo do kluba.
**** koja Sloboda i Tuzla nece vise zapamtit, sve im hebem.
Al mi smo im ovo i dopustili, u svakom drugom klubu i gradu bi do sad bili deprtovani
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
I onda dijabetes i kompanija pocnu pricu kako im je stalo do kluba.
Ma ko moze to blokirati, samo Fukare. Ako se uzdamo u "obicne" navijace, mrka kapa. A sto se tice Azmira, i ja mislim da ce uspjeti otjerati bagru. I sa TC je iz inata napravio klub koji je igrao Evropu. Jbg treba mi cestitati i na tome. Kakav god da je, zna biznis covjek. Jedino sto daje igracima pare ispod stola, al de realno, ko to u nasoj drzavi ne radi?LaBombonera88 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 20:14Hajmo pred taj babilon blokirati ulaz u firmu, pa nek onda izadje pred nas taj doticni i nek nam u lice kaze sta je problem.
Haram im svaka marka sto su izvukli iz Slobode, izgubili 5x vise ako Bog da.
Azmir ne odustaje tako lahko, volio bi iz inata da sutne ova gov.na i da konacno pustimo vodu.
I to jedna scena 3 dana traje
Oni su ti koji trebaju organizovati i pozvati nas ostale.DamirT je napisao/la: ↑23 jun 2023, 20:26Ma ko moze to blokirati, samo Fukare. Ako se uzdamo u "obicne" navijace, mrka kapa. A sto se tice Azmira, i ja mislim da ce uspjeti otjerati bagru. I sa TC je iz inata napravio klub koji je igrao Evropu. Jbg treba mi cestitati i na tome. Kakav god da je, zna biznis covjek. Jedino sto daje igracima pare ispod stola, al de realno, ko to u nasoj drzavi ne radi?LaBombonera88 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 20:14Hajmo pred taj babilon blokirati ulaz u firmu, pa nek onda izadje pred nas taj doticni i nek nam u lice kaze sta je problem.
Azmir ne odustaje tako lahko, volio bi iz inata da sutne ova gov.na i da konacno pustimo vodu.
Ne kontam ja bgm u cemu je problem....Cemu sve ovo samo Sloboda ispastaSjenjak1919 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 20:53Ovo ni Hitchcock ne bi reziraoMamu vam yebem defektnu, imenujte predsjednika ako je ikako moguce 2 dana prije pocetka prvenstva.
Bagra vjerovatno hoće nazad pare koje su "uložili" u Skupštinu, a ne bi me iznenadilo i nešto preko toga, nek se nađe.FKBilder je napisao/la: ↑23 jun 2023, 21:17Ne kontam ja bgm u cemu je problem....Cemu sve ovo samo Sloboda ispastaSjenjak1919 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 20:53Ovo ni Hitchcock ne bi reziraoMamu vam yebem defektnu, imenujte predsjednika ako je ikako moguce 2 dana prije pocetka prvenstva.
Eh ovo je prava ideja i akcija okupit se kad im starta rddno vrijeme i dole na mostu i vamomprema.pruzi imaju pjesacki prelazi i cijeli dan spartat preko ceste da ne mogu primati musterije nit robu isporuciti. Isto tako ne bi bilo lose grad oblijepiti kakvim posterima o ovim grobarima, a bgm nastaviti i sa porukama na carsafima, druge nema.LaBombonera88 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 20:14Hajmo pred taj babilon blokirati ulaz u firmu, pa nek onda izadje pred nas taj doticni i nek nam u lice kaze sta je problem.
100%
Ne kontam vise ni ja nista brate ako ces iskreno, samo znam da smo ga nayebali momacki ako ovako nastave. Idioti retardirani.FKBilder je napisao/la: ↑23 jun 2023, 21:17Ne kontam ja bgm u cemu je problem....Cemu sve ovo samo Sloboda ispastaSjenjak1919 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 20:53Ovo ni Hitchcock ne bi reziraoMamu vam yebem defektnu, imenujte predsjednika ako je ikako moguce 2 dana prije pocetka prvenstva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.