DamirT je napisao/la: ↑23 jun 2023, 19:09
BatistutA19 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 19:02
Zayebase me tuzlaci ne otvori Pan pivo ceko vijest da proslavimo i da im cestitam titulu unapred i da im predamo pehar ,ae nema veze moze Pan pivo cekat sutra ce mo proslavit akobogda titulu

Bgm ybeno je to a vijesti stizu ko u Sijevernoj Koreji i svi sute osim Fukara sto ne znaju jesul pošli ili su došli.Sta se tu kuha to samo dragi bog zna ,znaci vlasnici pozajmljivali novac i uglavnom svaki sat od euforije titula europskih kupova i na kraju do tragedije i nista od toga i do gasenja i to je ispricana prica u Zenici i zauvjek odyebana.
Sad najozbiljnije be zajebancije ČELIKU I SLOBODI NIJE MIJESTO U PREMIJER LIGI SVE DOK NE BUDEMO ZDRAVI,JAKI,ODVOJENI OD POLITIKE I NE BUDEMO KONKURENTNI SARAJEVU,ZELJEZNICARU,ZRINJSKOM a ne da da se sprdaju sa nama Konjic,Doboj,Posusje,Gosk,Stanisici,Krupe,Simin Han i slicni ..
Sretno i Celiku i Slobodi !!
A brate, kakvi god smo, opet je bolje kad gostuju Sarajevo ili Zeljo u Tz ili Ze, nego da idu u goste Zvijezdi 09 i slicnim koji imaju 300 navijaca. Valjda i vi i mi stanemo na noge. Zanimljiva je prica i kod vas, volio bi da uspijete u onome sto ste naumili pa da se potucemo momacki.
Iskreno vam zelim srecu, bez obzira na ova podyebavanja
Podyebavanja su zdrava nisu bolesna vise za nasmijat ,nema psovki,vredjanja ,znamo mi ozbiljno pisat nekad.
Volio bi i ja i da i mi i vi uspijete bice mjesta za oba kluba u PL.
Tu se razlikujemo vama je bitna PL a nama nije odmah i ne patimo a tacno je da bolje gledat Sarajevu,Zelju ali ak ce te ponizavat a Konjic i Posusje i slicni sprdat yebo i to.Nama Natron Maglaj dodje mi napravimo.ambijent ko da Zeljo doso bude 5000 ljudi.,sa Klisom igramo ko da je liga prvaka.
Ne znam kako bi ovo podnijeli sta smo mi prosli i sad da morate ic ne znam u Tojsice ,Kalesiju i mozda u jos gora sela kao mi.Mi vamo zelimo srecu negdje vam otvaramo oci realno jer vam skupstina slicna nasoj bivsoj , ne mozes ih otjerat ni silom(krsis javni red i mir) ,ni saopstenjima.Grad slican ,mafija a kad im trazis nesto kazu nemaju nista sa klubom imaju oni skupstinu a skupstina je Sijeverna Koreja jer grad instalira ljude daju novac pa taj isti novac kradu i prave dugove nove uz pricu kako reprogram ide .I nama je Sad zamisli novu upravu mix GRAD,HUSIC I OVI LOPOVI (ovi lopovi nece otic jer su oni vlasnici a niste ni znali i mozda oni i Husicu kazu mozes u klub ali pod nasim uslovima..Samo sto sute sad i ovi i grad i Husic ne znam zasto a vas izludise ,mjesec i nesto je do lige !Negdje se zayebavamo naravno ali da se nasmijemo svi.Sad ti procijeni jel realan komentar .Sretno.po stoti put !!