Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Svaka cast ovom momku. Valja pjevati ovakvoj bagri.
Sjecal se ko one Dinele iz Mostara, eno kaze sad da je Amerika lazirala pricu o podmornici da skrene temu sa neceg veceg 

- kraljttbvb
- Kontakt:
Onda ja imam antiakvafobijuArvid je napisao/la: ↑23 jun 2023, 15:35Kad smo kod fobija, kod mene je akvafobija zvanično prisutna. Ko dijete mi je horor film i samo tuširanje bilo, nema broja tuš baterija koje nisam počupao dok su me roditelji kupali, i usputnih batina zbog toga popivenih
Kada preko mosta prelazim idem sredinom ili stranom bližom autima. Džaba, jače je od mene. Stoga mi ovi ljudi dodatno nisu jasni.

Ja se po 2-3 puta dnevno tusiram.
Nije normalno koliko volim vodu. A tusiram se dok ima tople vode u bojleru

Na ekskurziji me zvali kralj tusiranja, vazda pod tusem bio

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Da se ajkula ne muciASD je napisao/la: ↑23 jun 2023, 15:46Ja imam ozbiljan strah od visine.
Ne bojim se aviona, niti ičeg što je zatvoreno. Ali gdje god je otvoreno dobijem osjećaj nelagode.
Ma bježi, od straha bih sam ušao u njezina usta da me proguta.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 15:16Puma je napisao/la: ↑23 jun 2023, 11:57Ja imam thalassophobiu, nisam siguran da li u nasem jeziku postoji strucni izraz za tu vrstu straha, uglavnom gledajuci ove snimke, ne znam kakav mazohista moras biti da se u onakvoj kapsulici spustas na takve dubine, nije sigurnosno ispitana, jos frajer sa povrsine upravlja obicnim dzojstikom.
![]()
![]()

Inace mene je najvise strah skakavaca

Ljigavo mi izgledaju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kad ste vec kod fobija
Ovakve stvari znam sanjat
Ovakve stvari znam sanjat
Meni se noge tresu na 4 5 metara visine ono kad nema ograde negdjeDamirT je napisao/la: ↑23 jun 2023, 19:01Da se ajkula ne muci![]()
![]()
![]()
Inace mene je najvise strah skakavaca![]()
![]()
Ljigavo mi izgledaju

- Chapman1886
- Kontakt:
bravo benjamina,nije ni čudo što te mrzi trojka...
Samo Sloboda | COYG
Bravo gradonacelnice.
E svašta 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ja se tuširam najhladnijom mogućom vodom. Mada sad preko ljeta se to ne osjeti kako treba, u januaru je spektakl.kraljttbvb je napisao/la: ↑23 jun 2023, 18:38Arvid je napisao/la: ↑23 jun 2023, 15:35Kad smo kod fobija, kod mene je akvafobija zvanično prisutna. Ko dijete mi je horor film i samo tuširanje bilo, nema broja tuš baterija koje nisam počupao dok su me roditelji kupali, i usputnih batina zbog toga popivenih
Kada preko mosta prelazim idem sredinom ili stranom bližom autima. Džaba, jače je od mene. Stoga mi ovi ljudi dodatno nisu jasni.
Onda ja imam antiakvafobiju![]()
Nije normalno koliko volim vodu. A tusiram se dok ima tople vode u bojleru![]()
Na ekskurziji me zvali kralj tusiranja, vazda pod tusem bio![]()

Svaka ti cast pa mozes, ja izdrzim 10 sekundi tresem se ko prutCAGarfia je napisao/la: ↑23 jun 2023, 20:47Ja se tuširam najhladnijom mogućom vodom. Mada sad preko ljeta se to ne osjeti kako treba, u januaru je spektakl.kraljttbvb je napisao/la: ↑23 jun 2023, 18:38Arvid je napisao/la: ↑23 jun 2023, 15:35Kad smo kod fobija, kod mene je akvafobija zvanično prisutna. Ko dijete mi je horor film i samo tuširanje bilo, nema broja tuš baterija koje nisam počupao dok su me roditelji kupali, i usputnih batina zbog toga popivenih
![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
CAGarfia je napisao/la: ↑23 jun 2023, 20:47Ja se tuširam najhladnijom mogućom vodom. Mada sad preko ljeta se to ne osjeti kako treba, u januaru je spektakl.kraljttbvb je napisao/la: ↑23 jun 2023, 18:38Arvid je napisao/la: ↑23 jun 2023, 15:35Kad smo kod fobija, kod mene je akvafobija zvanično prisutna. Ko dijete mi je horor film i samo tuširanje bilo, nema broja tuš baterija koje nisam počupao dok su me roditelji kupali, i usputnih batina zbog toga popivenih
![]()
To ti je vrlo zdravo, cold shower a day keeps the doctor away. Samo licno ne mogu
Ne kontam, de pojasni za malo manje pametnije 

Ništa od pe.derskih boja na Vijećnici. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Malo lijevo malo desno gospodja Londrc.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Benjamina 

Na koncu, nisam htjela podijeliti ni informaciju da su prijatelji iz Privredne komore Izraela tražili od mene i da se sakrije ploča na Vijećnici koja govori o historijskim činjenicama. Navedeno je traženo kako bi se udovoljilo SNSD-u čiji članovi ne žele zbog ploče na Vijećnici ući u objekat.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, huupmil, VolimBiH96 i 155 gostiju.