"Krcmi javne pare" vidis to mozes pripisati nekome ko te pare trosi i ne daje nista svoje. Onaj ko ulozi koliko i grad nebih rekao da krcmi javne pare, jer krcmi i svoje. Ako nisi uspio sa ovim budzetom opstati u PL BiH, nemoj racunati da da ces sa istim uci u PL BiH. Ko god da dodje, a bude imao namjeru vratiti Slobodu u PL BiH morace dobro svog novca iskesirati. Ali stvarno nebih dalje pisao i sirio raspravu, vec ispada da ja branim nekoga. Neki ljudi zele da znaju istinu, ali ako im istina ne odgovara onda je ne zele prihvatiti. Evo gore je covjek tacno naveo, neki se ne zele odreci svog prava na glas , zele ali moras platiti. Ako su oni zasluzili da im se ista plati aferim.klma1 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 22:58PA jel to sad kao neki neki novac. Za nekoga ko ce dobiti priliku da krcmi javne pare? umjesto sa menađerskom agencijom sa sinom da spaja dilove.Hitman22 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 22:04Šta ti valjaš gluposti i trolas ovdjeTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑23 jun 2023, 21:46Traze za svaku godinu provedenu u Slobodi po 24 000 km . Navode da su toliko davali svake godine. Da im se isplati taj novac u kesuinace ne odstupaju sa svojih pozicija. Otprilike nekih 300 000 treba isplatiti da se oni sklone, u suprotnom oni ostaju i odlucuju, sto svakako nece da moze.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Elvir Baljic
Ti očigledno znaš bolje od nas ili barem znaš jednu stranu istine. Reci nam slobodno samo nemoj pisati tipa neki ljudi tamo negdje nešto traže i sl. Konkretno nam reci sto se AH nije danas oglasio u čemu je problem, šire se price bezveze
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Zar im nije Azmir na pocetku pregovora nudio oko 300 000 maraka da odstupe, a oni kao odbili jer onaj Pestalic nudi milion maraka. Sta sad seru koje pizde materine?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑23 jun 2023, 21:46Traze za svaku godinu provedenu u Slobodi po 24 000 km . Navode da su toliko davali svake godine. Da im se isplati taj novac u kesuinace ne odstupaju sa svojih pozicija. Otprilike nekih 300 000 treba isplatiti da se oni sklone, u suprotnom oni ostaju i odlucuju, sto svakako nece da moze.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Zbilja to moras njega pitati, nisam osoba koja ima pravo u njegovi ime odgovarati. Ja sam napisao sta sam napisao, mozes u to vjerovati ili ne,tvoja stvar. Cisto mi se yebe za Azmirom Husicom i njegovim interesima, niti me oblaci niti hrani. Ako smatras da su ovi koji trenutno u ime Slobode pregovaraju dobri, onda ti stvarno ne zelis da vidis realnu i stvarnu situaciju.
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Daj nam ti drugu stranu istine ako vec znas nesto, ne pametuj previse.
Zadnja izmjena: LaBombonera88, dana/u 23 jun 2023, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Trazili su oni puno vise, kad nisu dobili dobro bi bilo ista.DamirT je napisao/la: ↑23 jun 2023, 23:21Zar im nije Azmir na pocetku pregovora nudio oko 300 000 maraka da odstupe, a oni kao odbili jer onaj Pestalic nudi milion maraka. Sta sad seru koje pizde materine?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑23 jun 2023, 21:46Traze za svaku godinu provedenu u Slobodi po 24 000 km . Navode da su toliko davali svake godine. Da im se isplati taj novac u kesuinace ne odstupaju sa svojih pozicija. Otprilike nekih 300 000 treba isplatiti da se oni sklone, u suprotnom oni ostaju i odlucuju, sto svakako nece da moze.
Elvir Baljic
Pa eto, prihvati tih 300 000 sto covjek nudi i razguli. Kad ne mozes dobiti vise. Dabogda svaku marku za lijekove potrosili, pogotovo ono djubre SecerbegovicTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑23 jun 2023, 23:29Trazili su oni puno vise, kad nisu dobili dobro bi bilo ista.DamirT je napisao/la: ↑23 jun 2023, 23:21Zar im nije Azmir na pocetku pregovora nudio oko 300 000 maraka da odstupe, a oni kao odbili jer onaj Pestalic nudi milion maraka. Sta sad seru koje pizde materine?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑23 jun 2023, 21:46Traze za svaku godinu provedenu u Slobodi po 24 000 km . Navode da su toliko davali svake godine. Da im se isplati taj novac u kesuinace ne odstupaju sa svojih pozicija. Otprilike nekih 300 000 treba isplatiti da se oni sklone, u suprotnom oni ostaju i odlucuju, sto svakako nece da moze.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma oni osim samara nisu nista zasluzili.DamirT je napisao/la: ↑23 jun 2023, 23:34Pa eto, prihvati tih 300 000 sto covjek nudi i razguli. Kad ne mozes dobiti vise. Dabogda svaku marku za lijekove potrosili, pogotovo ono djubre SecerbegovicTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑23 jun 2023, 23:29Trazili su oni puno vise, kad nisu dobili dobro bi bilo ista.
Elvir Baljic
Ja ne znam ali vidim da ovaj slogas iznosi detalje pa neka nas upozna do kraja šta zna da ne čekamo epizodu novu sutra popodneLaBombonera88 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 23:29Daj nam ti drugu stranu istine ako vec znas nesto, ne pametuj previse.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Pa eto, rekao je covjek iznad sve. Traze puno vise para, Azmir nece da im da jer nisu toliko ni priblizno uloziliHitman22 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 23:39Ja ne znam ali vidim da ovaj slogas iznosi detalje pa neka nas upozna do kraja šta zna da ne čekamo epizodu novu sutra popodneLaBombonera88 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 23:29Daj nam ti drugu stranu istine ako vec znas nesto, ne pametuj previse.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I ja sam isto ovo cuo, znaci da ima istine u svemu ovome, ma ne bi im dao ni marke klošari jedni, nisu marke ulozili u klub i oni bi nesto da traze...TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑23 jun 2023, 21:46Traze za svaku godinu provedenu u Slobodi po 24 000 km . Navode da su toliko davali svake godine. Da im se isplati taj novac u kesuinace ne odstupaju sa svojih pozicija. Otprilike nekih 300 000 treba isplatiti da se oni sklone, u suprotnom oni ostaju i odlucuju, sto svakako nece da moze.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ja nikad nisam vjerovao u taj projekat kupovine stolica i sl. Evo na kraju se to pokazalo da skupstina ne smije biti zaključana i nebi volio da bilo ko nastavi isto raditi bilo da kupi od njih bilo da mu poklone. To nije dobro za klub. Skupstina ne smije biti privatna
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ma pritisak je preveliki da bi nešto tražili obeštećenje ili sl. Na kraju krajeva nisu ni platili ništa nikome a ulaganje neka vrate kad klub osvoji ligu prvaka pa bude bilo para na pretek. To je najpoštenijeDamirT je napisao/la: ↑23 jun 2023, 23:41Pa eto, rekao je covjek iznad sve. Traze puno vise para, Azmir nece da im da jer nisu toliko ni priblizno uloziliHitman22 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 23:39Ja ne znam ali vidim da ovaj slogas iznosi detalje pa neka nas upozna do kraja šta zna da ne čekamo epizodu novu sutra popodneLaBombonera88 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 23:29
Daj nam ti drugu stranu istine ako vec znas nesto, ne pametuj previse.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ma nisu zasluzili ni marku da dobiju, al eto. Sutra bi ih licno isplatio da imam toliko para, samo da im vidim ledja. Negativnih stvari mogu nabrojati sigurno jedno 10,15 u ovom njihovom mandatu. Od toga da su klub preko noci privatizovali za 24 000 KM, do ovog da nece uopste da maknu iz kluba dok im se ne isplati puno vise novca. Gofna usrana, ali neka, izaci ce ovo sve na vidjelo aBd.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Tacno se vidi ko je protiv ulaska Azmira u klub, samo sitne i krupne interesdzije koji ce izgubiti sve sto imaju svojim mutnim radnjama pod krinkama velikih Slobodasa..najviše me razocaralo UG (ne)prijatelji Slobode koje se jasno izjasnilo kako ne zele Husica u klubu, covjeka bez kojeg bi FK Sloboda bila OFK Sloboda po receptu kosarkaskog kluba..Samo kad se sjetim podmetanja i opstruiranja rada u proslom mandatu Azmirovom kao predsjednika kluba, skidam mu kapu na volji, zelji i htijenju da se opet upusti u ove vode..respekt do neba..Carsijaneri bi i dalje da odlucuju sa tudjim parama e nece da moze.. izdrzi Azmire, izdrži Slobodo, uvijek je bilo hijena na racun kluba i krajnje je vrijeme da se iste i rastjeraju a na dobrom se putu cim Azmirovi protivnici kmece konstantno..
- marseille_unique
- Kontakt:
Tesko je sve ovo citati, ne znam koliko su tacne i price
da je AH kockar, da nas je prodao protiv Drine onda i Radnika u finalu, ovi vamo nasi jos veca ****, paraziti na sve strane. Znam da bih svaki od nas bio najbolja opcija,
ali koce nas pare.
Sve u svemu u takim sam godinama, da mi je potpuno doslo
svijedbo hocemo li igrati u kantonalnoj ili ne znam ti gdje,
vazno mi je da mogu sjest na A tribinu, viditi po nekog poznanika i malo razmisljati o cuvenim utakmicama i igracima krajem 90-ih.
Ne zasluzuju moje zivce vise, pogotovo ovi sto su se urotili
i uzeli drze 70 posto Tuzle, od sporta, jezera, Stadiona i cega sve ne, Maid Jasmin Aid i ostala Bagra, njbm im se svega u slezenu
Dabo
da je AH kockar, da nas je prodao protiv Drine onda i Radnika u finalu, ovi vamo nasi jos veca ****, paraziti na sve strane. Znam da bih svaki od nas bio najbolja opcija,
ali koce nas pare.
Sve u svemu u takim sam godinama, da mi je potpuno doslo
svijedbo hocemo li igrati u kantonalnoj ili ne znam ti gdje,
vazno mi je da mogu sjest na A tribinu, viditi po nekog poznanika i malo razmisljati o cuvenim utakmicama i igracima krajem 90-ih.
Ne zasluzuju moje zivce vise, pogotovo ovi sto su se urotili
i uzeli drze 70 posto Tuzle, od sporta, jezera, Stadiona i cega sve ne, Maid Jasmin Aid i ostala Bagra, njbm im se svega u slezenu
Dabo
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
-
- Kontakt:
Citam vec dugo ovaj forum, godinama..nemam energije da pisem cesto ovdje..ti si marseille_unique, kako si sam navodio, jedan od prvih u istoriji ovog foruma, ja ne mogu da razumijem da neko nakon toliko godina ne moze da razumije ko zeli dobro Slobodi a ko ne..to mi je totalno nepojmljivo..ja jako rijetko grijesim u procjeni ljudi, u njihovim namjerama i njihovom cilju..moze se imati rezerva u namjeri covjeka koji se prvi put pojavi u javnosti i zeli nesto, ali osudjivati nekoga ko vec ima djela iza sebe (po meni itekako pozitivna) to je nonsens samo takav..I ono sto je po meni najveća glupost a koja se ponavlja kao mantra, utakmica protiv Drine namjestena, molim nekog iskusnog kladionicara da mi kaze gdje se to mogu uplatiti veliki iznosi na Bosansku ligu a da se ta utakmica ne blokira..logicki mislim nigdje, pa nisu kladionice glupani vec pametni ljudi koji zarađuju od glupana..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma de Babilon neka se uhvati mjera za kuhinje i prodavanja tepiha.
Mi hocemo soccer
Mi hocemo soccer

-
- Kontakt:
A taj Sejo Omercevic, sin Bege koji mu je i omogućio trenutno blagostanje, je takva pi...ca i beskicmenjak koja se samo zna iskaljivati na jadnim radnicima i sad bi on nesto odlucivao..haram mu bilo..ovo sto pisem znam iz dosta primjera poznanika koji su tu zaposleni..
- marseille_unique
- Kontakt:
Ima nekoliko razloga, Carsija tako prica na vise izvora,Aristotel555 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 00:39Citam vec dugo ovaj forum, godinama..nemam energije da pisem cesto ovdje..ti si marseille_unique, kako si sam navodio, jedan od prvih u istoriji ovog foruma, ja ne mogu da razumijem da neko nakon toliko godina ne moze da razumije ko zeli dobro Slobodi a ko ne..to mi je totalno nepojmljivo..ja jako rijetko grijesim u procjeni ljudi, u njihovim namjerama i njihovom cilju..moze se imati rezerva u namjeri covjeka koji se prvi put pojavi u javnosti i zeli nesto, ali osudjivati nekoga ko vec ima djela iza sebe (po meni itekako pozitivna) to je nonsens samo takav..I ono sto je po meni najveća glupost a koja se ponavlja kao mantra, utakmica protiv Drine namjestena, molim nekog iskusnog kladionicara da mi kaze gdje se to mogu uplatiti veliki iznosi na Bosansku ligu a da se ta utakmica ne blokira..logicki mislim nigdje, pa nisu kladionice glupani vec pametni ljudi koji zarađuju od glupana..
takodzer je zvucalo nevjerovatno da onakva ekipa
razvaljuje citavu sezonu i izgubi od Drine kuci 3:0 gdje
je trebala biti sa najvise koncetracije od citave sezone
a i Brate da ti pravo kazem, zivot me u medzuvremenu naucio da nikome ne vjerujem nista
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.