Al fukarestina me ubjedjuje da je grad vlasnik kluba

Umjesto da otplatimo 300k sto nam je ostalo, mogli bi kupiti Slobodu

Moderator/ica: GracanicaAA
Nesta sve tiho niko nije nista rijesio osim.Banovica i Stupcanice sve ostalo izgleda nema par i ne zna kako ce uci u ligu i s kakvim kadrom
Hajmo mi 300 k ulozit u Slobodu preusmjerit novac onaj dug
Moram vas razočarati,Azmir je tu i nevjerujte svemu što se piše, skupština je još tu samo jer drugačije nebi mogao funkcionirati klub (morao bi se raspisati novi Konkurs,a za to nema vremena)bavite se kako cete svoje dugove vratiti...BatistutA19 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 22:40Hajmo mi 300 k ulozit u Slobodu preusmjerit novac onaj dugGrad im vlasnik kluba ,instaliro svoje ljude daju novac i taj isti novac kradu i pozajmljuju klubu a grad placa im reprogram i prave novi porezni dug .Kad se obrate gradu onda oni kazu nemamo mi nista sa klubom imate skupstinu ,obrate se skupstini tj vlasnicima kluba a da im navijacu nisu ni znali
I kad im kazes istinu krivo im onda mi ljubomorni
Koja komedija ce to bit uprava HUSIC ,GRAD I OVI VLASNICCI
Oni od Euforije do tragedije
![]()
Ne brini Jolda, ogadit cemo im fudbal
Mi bez dugova koji ne opterecuju klub i sa igračkim kadrom a vi ?Edin1982 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 23:09Moram vas razočarati,Azmir je tu i nevjerujte svemu što se piše, skupština je još tu samo jer drugačije nebi mogao funkcionirati klub (morao bi se raspisati novi Konkurs,a za to nema vremena)bavite se kako cete svoje dugove vratiti...BatistutA19 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 22:40Hajmo mi 300 k ulozit u Slobodu preusmjerit novac onaj dugGrad im vlasnik kluba ,instaliro svoje ljude daju novac i taj isti novac kradu i pozajmljuju klubu a grad placa im reprogram i prave novi porezni dug .Kad se obrate gradu onda oni kazu nemamo mi nista sa klubom imate skupstinu ,obrate se skupstini tj vlasnicima kluba a da im navijacu nisu ni znali
![]()
![]()
Je li ti razumijes da je skupstina vlasnik Slobode a da niste ni znali da su vas syebali, ne mozes ih otjerat silom jer krsis javni red i mir znaci pravis krivicno djelo ,ne mozes saopstenjima jer njih boli qurac za to a da ce sami tek tako otici sigurno nece.Vi ili se pravite ludi ili ne razumijete situaciju .Mogu samo trazit pare te tzv pozajmice ili djelit upravu Husic ,grad i ovi sad vlasnici.Edin1982 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 23:09Moram vas razočarati,Azmir je tu i nevjerujte svemu što se piše, skupština je još tu samo jer drugačije nebi mogao funkcionirati klub (morao bi se raspisati novi Konkurs,a za to nema vremena)bavite se kako cete svoje dugove vratiti...BatistutA19 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 22:40Hajmo mi 300 k ulozit u Slobodu preusmjerit novac onaj dugGrad im vlasnik kluba ,instaliro svoje ljude daju novac i taj isti novac kradu i pozajmljuju klubu a grad placa im reprogram i prave novi porezni dug .Kad se obrate gradu onda oni kazu nemamo mi nista sa klubom imate skupstinu ,obrate se skupstini tj vlasnicima kluba a da im navijacu nisu ni znali
![]()
![]()
Nemaju ostali ambicije za PL. Pitanje je ko ulazi:
Ljudi moji, te seljačke ekipe tipa stupčanice, ko još misli da oni mogu nešto, na osnovu jedne sezone.
Ta seljadija da uđe, šumari i drvosječe, dajte molim vas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.