FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

DamirT
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DamirT » 24 jun 2023, 09:03

Azmir Husić je priznao da je blizu dogovora sa aktuelnim rukovodstvom tuzlanske Slobode o preuzimanju mjesta mandatara za sastav novog Upravnog odbora.

Nekadašnji prvi čovjek tima iz Tuzla je rekao da su ostali da se dogovore pojedini detalji te da će nakon toga donijeti i konačnu odluku.

“Blizu sam dogovora sa Slobodom. Ostali su detalji koje trebamo završiti o budućem funkcionisanju Slobode kad je u pitanju klupska Skupština. Onda i da definišemo program rada, ali i da uđemo u sve dijelove kluba, da vidimo u kakvom je stanju. Nakon toga, donijećemo konačnu odluku”
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 jun 2023, 09:05

Azmir Husić o preuzimanju Slobode: “Nakon toga ćemo donijeti konačnu odluku”
24/06/23 8:50

Azmir Husić je priznao da je blizu dogovora sa aktuelnim rukovodstvom tuzlanske Slobode o preuzimanju mjesta mandatara za sastav novog Upravnog odbora.

Nekadašnji prvi čovjek tima iz Tuzla je rekao da su ostali da se dogovore pojedini detalji te da će nakon toga donijeti i konačnu odluku.

“Blizu sam dogovora sa Slobodom. Ostali su detalji koje trebamo završiti o budućem funkcionisanju Slobode kad je u pitanju klupska Skupština. Onda i da definišemo program rada, ali i da uđemo u sve dijelove kluba, da vidimo u kakvom je stanju. Nakon toga, donijećemo konačnu udluku” – rekao je Husić za “Raport“.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

HcTz
Kontakt:

Post Postao/la HcTz » 24 jun 2023, 09:06

DamirT je napisao/la:
24 jun 2023, 09:03

“Blizu sam dogovora sa Slobodom. Ostali su detalji koje trebamo završiti o budućem funkcionisanju Slobode kad je u pitanju klupska Skupština. Onda i da definišemo program rada, ali i da uđemo u sve dijelove kluba, da vidimo u kakvom je stanju. Nakon toga, donijećemo konačnu odluku”
Da li je to sigurno hmm,nesto oni meni previse odugovlače .. Kad imas pare imas i igrace. Jer igrackog kadra i nemamo.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 jun 2023, 09:08

HcTz je napisao/la:
24 jun 2023, 09:06
DamirT je napisao/la:

Da li je to sigurno hmm,nesto oni meni previse odugovlače .. Kad imas pare imas i igrace. Jer igrackog kadra i nemamo.
Ma ima tu svega vjerovatno. Al eto ako se oglasio i Azmir, vjerujem da je blizu dogovora
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

HcTz
Kontakt:

Post Postao/la HcTz » 24 jun 2023, 09:17

DamirT je napisao/la:
24 jun 2023, 09:08
HcTz je napisao/la:
24 jun 2023, 09:06
DamirT je napisao/la:

Ma ima tu svega vjerovatno. Al eto ako se oglasio i Azmir, vjerujem da je blizu dogovora
Nisam pisao dugo na forumu,da vidim na sta ce ovo sve izaci,sredio svoje zivce koji su odavno pokidani zbog svega sto se desava u Slobodi. ali brate dragi ovo je katastrofa... Pa mi za mjesec, mjesec i pol treba da pocnemo sa utakmicama,okej shvatam svako brani vlastiti interes,a gdje je ta ljubav sto mnogi pricaju... Nino je izasao kao pravi gospodin u svoj ovoj prici,a ovaj nehljebar sto mu je babo pustio korijenje nikako da popusti,prava gnjida od covjeka.. da li ima stida imalo, sloboda vam je dala taj "lagodan" zivot !!!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 24 jun 2023, 09:32

fukara87 je napisao/la:
24 jun 2023, 09:05
Azmir Husić o preuzimanju Slobode: “Nakon toga ćemo donijeti konačnu odluku”
24/06/23 8:50

“Blizu sam dogovora sa Slobodom. Ostali su detalji koje trebamo završiti o budućem funkcionisanju Slobode kad je u pitanju klupska Skupština. Onda i da definišemo program rada, ali i da uđemo u sve dijelove kluba, da vidimo u kakvom je stanju. Nakon toga, donijećemo konačnu udluku” – rekao je Husić za “Raport“.
To je ispravno. Obavjesti nas da znamo dokle je i jel zapelo i gdje
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 24 jun 2023, 10:01

marseille_unique je napisao/la:
24 jun 2023, 00:28
Tesko je sve ovo citati, ne znam koliko su tacne i price
da je AH kockar, da nas je prodao protiv Drine onda i Radnika u finalu, ovi vamo nasi jos veca ****, paraziti na sve strane. Znam da bih svaki od nas bio najbolja opcija,
ali koce nas pare.
Sve u svemu u takim sam godinama, da mi je potpuno doslo
svijedbo hocemo li igrati u kantonalnoj ili ne znam ti gdje,
vazno mi je da mogu sjest na A tribinu, viditi po nekog poznanika i malo razmisljati o cuvenim utakmicama i igracima krajem 90-ih.

Ne zasluzuju moje zivce vise, pogotovo ovi sto su se urotili
i uzeli drze 70 posto Tuzle, od sporta, jezera, Stadiona i cega sve ne, Maid Jasmin Aid i ostala Bagra, njbm im se svega u slezenu
Dabo
Ako je prodao, neka je. Time je vratio ulozeno. Ko zna kakve su igre igrane u to vrijeme mimo terena, moguce da se nije smjelo napasti vise, jer bi time izgubili kasnije.
Apsolutnonsam.za to da ima pravo kalkulisati i vratoti ulpzeno, pogotovo ako je sve vec rijeseno jbg.
Mada je nerealno sve to ali ako je bio dogovor ko zna zbog cega je i u koje svrhe. Ono sto je nezaboravno je da smontada igrali najljepsi fudbal i bili respektovani od svih. Srecu navijaca i radost iz tog vremena nista ne moze zamijeniti. Da nije otjeran i da nije ucijenjivan i podmetano mu, sigurno bi do sad i osvojili nesto. Sjetite se da je postojao projekat i sta je i kada bio cilj. Teren za to je pripreman sigurnonu tim pocetnim sezonama nakon povratka
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 24 jun 2023, 12:03

Zamisli kakav moralni odron moras biti, znaci ispao si sa klubom u Prvu Federacije, otjerao i ono malo dobrih ljudi sto je bilo u Slobodi, yebavali navijace kako su stigli i sisali pare iz budzeta i sad na kraju traze nek “svoje” pare. Pi c ka li vam materina grobarska. Iz dana u dan čovjeka sve vise bez komentara ostavljaju.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 24 jun 2023, 13:47

To bi bilo to. Dobrodošao predsjedniče i nadam se da ćeš nas vratiti tamo gdje nam je i mjesto - u sam vrh Premijer lige i u borbu za trofeje. :opaopa: :bih: :bih:

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 24 jun 2023, 13:48

Evo Kemo napisao da je Azmir zvanicno predsjednik
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 24 jun 2023, 13:49

Ja znam da trojica ovdje nisu ni sumnjali :) :zviz:

Sretno El-Presidente :clap: :salut:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 jun 2023, 13:51

simonknows je napisao/la:
24 jun 2023, 13:49

Ja sam jedan od tih :salut:

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 24 jun 2023, 13:53

Siso, oprosti :mrgreen:
Da nam svima bude sa srecom i valjda dolaze bolji dani
Volim tebe, više od sebe

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 24 jun 2023, 13:54

fukara87 je napisao/la:
24 jun 2023, 13:51
simonknows je napisao/la:
24 jun 2023, 13:49

Ja sam jedan od tih :salut:
Mislim na ove što sam im pp poslao ima 7 dana :)
A svakako spadaš među ove pozitivce koji su vjerovali u Azmira :kralj:

Kad će taj steak? :opaopa:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

slobodaiztuzle
Kontakt:

Post Postao/la slobodaiztuzle » 24 jun 2023, 13:56

slobodaiztuzle je napisao/la:
23 jun 2023, 13:11
LaBombonera88 je napisao/la:
23 jun 2023, 12:46
baboedindzeko09 je napisao/la:
23 jun 2023, 12:43
Poslije džume ide javno objavljivanje, ako Bog da
Ako Bog da brate :bih:
Sutra :thumbup:

Samo da se citiram :bih:
kontra četnika kontra ustaša kontra sda nacionalista!
075

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 jun 2023, 13:57

antisisoja1919 je napisao/la:
24 jun 2023, 13:53
Sad mu moras i podojit :rol: :rol: salu na stranu
Nadam se da ce sad pametnije radit, i da mi navijaci ne vjerujemo i svake carsijske price :salut:

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 24 jun 2023, 13:58

fukara87 je napisao/la:
24 jun 2023, 13:57
antisisoja1919 je napisao/la:
24 jun 2023, 13:53
Sad mu moras i podojit :rol: :rol: salu na stranu
Nadam se da ce sad pametnije radit, i da mi navijaci ne vjerujemo i svake carsijske price :salut:
Sta cu, tako mi grah pao :urnebes:
Samo nek Slobodi bude dobro.
A valjda i on i mi budemo pametniji 🔴⚫
Volim tebe, više od sebe

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 jun 2023, 14:02

Evo i vođa je potvrdio isto, povedi nas Azmire :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 24 jun 2023, 14:07

slika

Trakavica koja u Fudbalskom klubu Sloboda traje duže od 20 dana okončana je izborom Azmira Husića za mandatara novog Upravnog odbora, potvrđeno je za Faktor.

Sloboda je ostala bez predsjednika 31. maja, kada je Skupština kluba usvojila ostavku Elmira Šećerbegovića, a tako je razriješen i cjelokupni Upravni odbor kluba.

Turbulencije u Slobodi uslijedile su nakon što je klub sezonu završio na posljednjem mjestu premijerligaške tabele i drugi put u historiji ispao u niži rang takmičenja.

Sloboda je prvog čovjeka kluba tražila javnim pozivom, na koji se javilo više kandidata. Najkonkretniji je bio Husić koji ima i najveću podršku navijačkog puka. Nije ni čudo, navijači Slobode pamte Husića po sjajnom prvom predsjedničkom mandatu, kada je klub spašen gašenja. Potom su Crveno-crni pod komandom pokojnog Ćire Blaževića izborili povratak u Premijer ligu BiH, a ubrzo igrali i bitnu ulogu u bh. fudbalu s Husrefom Musemićem. U sezoni 2015/16. Sloboda je bila viceprvak BiH i finalista Kupa BiH izborivši plasman na euroscenu (Evropska liga).

Poslije toga Husić je zbog nekih nesuglasica pa i političkih preivranja u gradu soli napustio predsjedničku poziciju u Slobodi i okrenuo se investiranju Tuzla City, koji je također uspio izboriti Premijer ligu BiH. Uspješni biznismen počasni je predsjednik tog kluba, a obnaša i funkciju člana Izvršnog odbora FSBiH.

Husić će imati zadatak da Slobodu ekspresno vrati u elitni rang bh. fudbala.

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 24 jun 2023, 14:11

Neka vam je sa srecom, samo da ne bude opet Drina... :D

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.