Cuce se a vidjexemo ko će iz klubaslatina87 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 15:11Kako 4:3?Sunderland je napisao/la: ↑24 jun 2023, 15:07Kako ovi veterani uvijek dobiju neku funkciju. Kako vidim 4:3 je omjer u ovoj novoj skupštini u korist Azmira.
Grad Vetrani Prijatelji RSD i neko iz Kluba ako sam razumio
Azmir i Fukare na drugoj strani
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda je moja nacija
"Postojeći saziv skupštine će napustiti i pokloniti svoja upravljačka prava klubu"
Koliko li su samo naplatili svoja upravljacka prava......i dusevnu bol sto su nas poslali u federalnu......Smradovi alias tuzlanski carsijaneri

Koliko li su samo naplatili svoja upravljacka prava......i dusevnu bol sto su nas poslali u federalnu......Smradovi alias tuzlanski carsijaneri

🔴⚫️
Bas jbt, eto odjednom dosli do pameti i poklanjaju svoja mjesta, a do jucer nisu htjeli pricat ispod 300 000. Gofna
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kakva komisija, to je prelazno rjesenje, nije niko vesla sisao, pogotovo neko kao sto je Azmir......frajer ih kupio i to je to.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Samo ne nasjedati na spinove SDP ublehasa.Sky9 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 15:15Bit će onda sranja kao i u prvom mandatu... Valda bude i on, a i mi pametniji, ovaj put...Sunderland je napisao/la: ↑24 jun 2023, 15:07Kako ovi veterani uvijek dobiju neku funkciju. Kako vidim 4:3 je omjer u ovoj novoj skupštini u korist Azmira.
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
I ovo se nadam da je prelazno riješenje iskreno to bi baš volio
Sloboda je moja nacija
Dobrodoso predsjednice 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Pa i jeste prelazno kako bi se formirala skupština, ali vidit ćemo u narednim danima.Sunderland je napisao/la: ↑24 jun 2023, 15:26
I ovo se nadam da je prelazno riješenje iskreno to bi baš volio
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Pa morali su nekako upakovati saopstenje kao veliki dusebriznici za buducnost Slobode, vidis da su kokosari cijelo vrijeme izmisljali toplu vodu da naplate svoja mjesta u skupstini, tj. da naplate napustanje skupstine.....budimo bez brige, Azmir je sebe sigurno zastio od raznih prijatelja i udruzenja.Sunderland je napisao/la: ↑24 jun 2023, 15:24Samo ne nasjedati na spinove SDP ublehasa.Sky9 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 15:15Bit će onda sranja kao i u prvom mandatu... Valda bude i on, a i mi pametniji, ovaj put...Sunderland je napisao/la: ↑24 jun 2023, 15:07Kako ovi veterani uvijek dobiju neku funkciju. Kako vidim 4:3 je omjer u ovoj novoj skupštini u korist Azmira.
🔴⚫️
Po izmjeni Statuta će se vidjet na kojem smo putu.
Ovo prelazno rješenje djeluje samo na prvu dobro. Kao zastupljeni su svi i veterani i UG i Fukare i grad i niko ne može reć nisam učestvovao u izboru. Al puno je bitnije koji će ljudi ispred ovih udruženja odlučivat... I btw ko je sve Veteran Fk Sloboda Tuzla?
Fudbalski klub Sloboda iznad svih! Nek nam je sa srecom. Sada ispraviti krivu drinu od prosli put, a ovaj put malo pametnije i ti Azmire, a i mi građani. Neka nam je svima u interesu jaka i stabilna Sloboda. Hajmo crveniiiii
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Tacno vala, ko su clanovi ovih Veterana?slatina87 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 15:36Po izmjeni Statuta će se vidjet na kojem smo putu.
Ovo prelazno rješenje djeluje samo na prvu dobro. Kao zastupljeni su svi i veterani i UG i Fukare i grad i niko ne može reć nisam učestvovao u izboru. Al puno je bitnije koji će ljudi ispred ovih udruženja odlučivat... I btw ko je sve Veteran Fk Sloboda Tuzla?
SLOBODA ILI NIŠTA
-
- Kontakt:
Ja se to godinama pitam Jel postoji to uopšte.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 15:40Tacno vala, ko su clanovi ovih Veterana?slatina87 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 15:36Po izmjeni Statuta će se vidjet na kojem smo putu.
Sloboda je moja nacija
Joj kakav bi fazon bio da bude ŠećerSunderland je napisao/la: ↑24 jun 2023, 15:42Ja se to godinama pitam Jel postoji to uopšte.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 15:40Tacno vala, ko su clanovi ovih Veterana?slatina87 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 15:36
Po izmjeni Statuta će se vidjet na kojem smo putu.
Oni su samo komisija koja ce odluciti ko ce popuniti skupstinu, tako pise u saopstenju......pretpostavljam da je Azmir kupio 21 stolicu 

🔴⚫️
Veliki dan za navijace Slobode
Idemo crveniiii
Idemo crveniiii
Jel Azmir odustao od namjere da mjenja grb zna li se to?
Uglavnom, sretno i dobrodosao.
Uglavnom, sretno i dobrodosao.
samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Nije ni planirao mijenjato grb jer zna on ko je i sta Sloboda, bio je u tom klubu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.