Pa Azmir nam je vratio ovaj grb...
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Azmir je i nametnuo da bude ovaj grb. U njegovoj eri je i napravljen
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Nek nam je sretno, mi trebamo gledati sad da poguramo neku pozitivnu priču na bilo kakav način, Mramore vraćaj se. 
- što se tiče igračkog kadra 6 igrača imamo pod ugovorom to su ovi mlađi, Mehmedovića ne bi zadržavao ako možemo uzeti 150-200k dobro je, što se tiče ovih ostalih iz prošle sezone ja se nadam da nijedan neće ostati, daleko vam kuća bila.

- što se tiče igračkog kadra 6 igrača imamo pod ugovorom to su ovi mlađi, Mehmedovića ne bi zadržavao ako možemo uzeti 150-200k dobro je, što se tiče ovih ostalih iz prošle sezone ja se nadam da nijedan neće ostati, daleko vam kuća bila.
Sretno Azmiru,napokon lijepe vijesti u vezi Slobode,narednih dana ocekujemo pojacanja..
Jazavcima iz bivseg upravnog odbora zabraniti prilaz stadionu !
Jazavcima iz bivseg upravnog odbora zabraniti prilaz stadionu !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Hajd hvala k.rcu više... Premijer ligo eto nas, imaju dovoljno vremena, do naredne sezone, da spreme apaurina...

-
- Kontakt:
Uz par atraktivnih pojacanja, dobrog trenera i finom atmosferom i pricom u i oko kluba do pocetka lige mislim da bi mogli otici na 1k+ sezonskih/clanskih.MMA075 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:13Nek nam je sretno, mi trebamo gledati sad da poguramo neku pozitivnu priču na bilo kakav način, Mramore vraćaj se.
Jos ako bude napredovalo natkrivanje zapada, mislim da bi se dobra finansijska injekcija mogla upumpat u klub.
Samo sposobne ljude staviti na prava mjesta (na prvom mjestu tu mislim za Mramora).
Volim tebe, više od sebe
Treba izgurati tu priču, zaposliti dodatne ljude i pojačati marketing, isplatilo bi se.antisisoja1919 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:29Uz par atraktivnih pojacanja, dobrog trenera i finom atmosferom i pricom u i oko kluba do pocetka lige mislim da bi mogli otici na 1k+ sezonskih/clanskih.MMA075 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:13Nek nam je sretno, mi trebamo gledati sad da poguramo neku pozitivnu priču na bilo kakav način, Mramore vraćaj se.
Jos ako bude napredovalo natkrivanje zapada, mislim da bi se dobra finansijska injekcija mogla upumpat u klub.
Samo sposobne ljude staviti na prava mjesta (na prvom mjestu tu mislim za Mramora).
-
- Kontakt:
Da sad plasiram bombu ili da sačekamo od ove da se ohladimo...

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Ček ček, kontam i ja šta bi pametno bilosimonknows je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:33Da sad plasiram bombu ili da sačekamo od ove da se ohladimo...![]()
![]()
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Daj ovamo dok smo u spicu, nek se ne smiruju strastisimonknows je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:33Da sad plasiram bombu ili da sačekamo od ove da se ohladimo...![]()
![]()

Volim tebe, više od sebe
Biraj sad ili odma hahahasimonknows je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:33Da sad plasiram bombu ili da sačekamo od ove da se ohladimo...![]()
![]()
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
Mehmed Baždarević! Već dosta raje znasimonknows je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:33Da sad plasiram bombu ili da sačekamo od ove da se ohladimo...![]()
![]()

-
- Kontakt:
Ma samo treba zdrava prica i realna obecanja koja ce na kraju bit ispunjena.MMA075 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:31Treba izgurati tu priču, zaposliti dodatne ljude i pojačati marketing, isplatilo bi se.antisisoja1919 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:29Uz par atraktivnih pojacanja, dobrog trenera i finom atmosferom i pricom u i oko kluba do pocetka lige mislim da bi mogli otici na 1k+ sezonskih/clanskih.MMA075 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:13Nek nam je sretno, mi trebamo gledati sad da poguramo neku pozitivnu priču na bilo kakav način, Mramore vraćaj se.
Odmah bi i mi navijaci vise sudjelovali u pomoci, kad imas povjerenje.
Imat cemo eto svoje predstavnike u klubu, treba jos samo predstavnik UG forum FK Sloboda Tuzla

Al ozbiljno, kada imas navijace koji su ukljuceni u rad kluba, odmah je lakse dogovoriti i neke akcije pomoci klubu.
Treba napraviti rszlicite pakete clanskih sada, sa dodatnim pogodnostima i cijenama koje iste diktiraju.
Volim tebe, više od sebe
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sad bar ima elana nekog, borba neka za nesto. Evo sada neka pokrenu za clanske iz UG i biti ce jasno do koga je bilo tj. do nikakvih sportskih ambicija.
Svi trebaju ostaviti ego po strani.
Svi trebaju ostaviti ego po strani.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 24 jun 2023, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
A ko će ti igrat? Nije valjda Meša opet kopačke našao...montolivo18 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:38Mehmed Baždarević! Već dosta raje znasimonknows je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:33Da sad plasiram bombu ili da sačekamo od ove da se ohladimo...![]()
![]()
![]()
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Hajde simone sad govori, nemoj mucit nas obicne smrtnikesimonknows je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:54A ko će ti igrat? Nije valjda Meša opet kopačke našao...montolivo18 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:38Mehmed Baždarević! Već dosta raje znasimonknows je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:33Da sad plasiram bombu ili da sačekamo od ove da se ohladimo...![]()
![]()
![]()

Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Ma najmanje se za to brinem. Ordagić je dao riječ, Mehidić se vraća, Šećerović isto, i svi znaju da tu Azmir neće stati. Imamo i dosta ovih mladih igrača. Dakić visoki štoper, Pekarić je, kako ja znam, igrao i beka i krilo, i Kovačević napadač koji je ove sezone zabio dosta golova.simonknows je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:54A ko će ti igrat? Nije valjda Meša opet kopačke našao...montolivo18 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:38Mehmed Baždarević! Već dosta raje znasimonknows je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:33Da sad plasiram bombu ili da sačekamo od ove da se ohladimo...![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Sretno predsjedniče da si nam živ i zdrav!
Da krenemo u bolja vremena konačno, ako Bog da.
❤
❤
❤
❤
❤
❤
❤
❤
❤
❤
Da krenemo u bolja vremena konačno, ako Bog da.
❤
simonknows je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:33Da sad plasiram bombu ili da sačekamo od ove da se ohladimo...![]()
![]()
Gukni

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.