FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kad je skupstina, kad ce bit poznata imena svih ovih 7 sto ce bit u klubu? Zna li se?
Hoce li biti neki press Azmira neki govor nesto, mislim da bi to trebao uradit
Hoce li biti neki press Azmira neki govor nesto, mislim da bi to trebao uradit
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Nadam se da nikog iz proslog saziva nece uvrstiti.
Cilj skupstine je da ne dozvoli privatizovanje kluba i jednoumlje. Dakle svrha skupstine i skupstinara je to. A prosli saziv je to nenamjerno dozvolio ovim grobarima. Ovo je luda sreca da smo uspjeli uzeti klub iz ralja onih grobara. Nadam se da ce oprezniji i u ovom polju strucniji ljudi napuniti skupstinu. Ne smijemo puniti skupstinu samo stazom na tribini.
A sitnim i krupnim interesdzijama poruka od danas je care moj, kakvi vi!
Cilj skupstine je da ne dozvoli privatizovanje kluba i jednoumlje. Dakle svrha skupstine i skupstinara je to. A prosli saziv je to nenamjerno dozvolio ovim grobarima. Ovo je luda sreca da smo uspjeli uzeti klub iz ralja onih grobara. Nadam se da ce oprezniji i u ovom polju strucniji ljudi napuniti skupstinu. Ne smijemo puniti skupstinu samo stazom na tribini.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Govori odmah, svoji smosimonknows je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:33Da sad plasiram bombu ili da sačekamo od ove da se ohladimo...![]()
![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Govori sad il zauvijek sutisimonknows je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:33Da sad plasiram bombu ili da sačekamo od ove da se ohladimo...![]()
![]()

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Koje trenutno igrace imamo tu?? Zna li se sta??
-
- Kontakt:
Jbg, kontakt znaju, ja sam tu, razgovor neću odbit sigurno ako misle da sam ja taj.antisisoja1919 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:29Uz par atraktivnih pojacanja, dobrog trenera i finom atmosferom i pricom u i oko kluba do pocetka lige mislim da bi mogli otici na 1k+ sezonskih/clanskih.MMA075 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:13Nek nam je sretno, mi trebamo gledati sad da poguramo neku pozitivnu priču na bilo kakav način, Mramore vraćaj se.
- što se tiče igračkog kadra 6 igrača imamo pod ugovorom to su ovi mlađi, Mehmedovića ne bi zadržavao ako možemo uzeti 150-200k dobro je, što se tiče ovih ostalih iz prošle sezone ja se nadam da nijedan neće ostati, daleko vam kuća bila.
Jos ako bude napredovalo natkrivanje zapada, mislim da bi se dobra finansijska injekcija mogla upumpat u klub.
Samo sposobne ljude staviti na prava mjesta (na prvom mjestu tu mislim za Mramora).

-
- Kontakt:
Sve se bojim da će im cilj biti sabotiranje Azmira, ali valjda griješim...Madal je napisao/la: ↑24 jun 2023, 17:23Nadam se da nikog iz proslog saziva nece uvrstiti.
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
- Kontakt:
Ja bih pokusao zadrzati Delica, Osmica i Haruna od ovih mladjih jos.montolivo18 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 18:04Trenutno od igrača imamo: Kenin Devedžić, Mak Varešanović, Tarik Kapetanović, Tarik Saletović, Eldar Mehmedović.
Pokusat dogovorit sa Saidom i Vranjesom, uz normalne uslove naravno, zbog iskustva, jer bi mogli bas pomoci.
Iz Zvijezde probati dovesti Mujagica i Brzog.
Naci jos kojeg igraca iz Federalne i ova 3-4 pojacanja sto se najavljuju, to bi onda bilo top.
I na kraju, za trenera sa fudbalskog aspekta, Toni bi bio idealan. Pogotovo na duze staze.
Zbog atraktivnosti i svega ostalog, to su imena o kojim se vev spekulise.
Mislim da bi mnogi igraci se sada htjeli vratiti i ostati.
Volim tebe, više od sebe
Ajdin Mujagić iz Zvijezde pod obavezno, sposoban igrač za ovu ligu, mlad relativno, možda i hajruje klub šta od njega kasnije. 20 golova i 9 asistencija u ligi nije šala, a vjerujem da bi ovdje imao daleko jači vezni red iza sebe.
Krpica vratit obavezno !!!
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Eno Kolašinac slobodan 

Koliko nam malo treba da poletimo u stratosferu...
Koliko nam malo treba da poletimo u stratosferu...
Dovesti onog bjelana iz Rahica, ne znam kako se preziva, dobar pravo a mlad.....dovoditi talente iz sjeveroistocne Bosne.......
🔴⚫️
Mogli smo Dzeku zaganjat dok je bio slobodan

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jesmo li se to ugasili?
Lijepo ovo izgleda, vidjet ćemo dalje na šta će da liči. Sad je još veća šteta što smo ispali iz lige.

Lijepo ovo izgleda, vidjet ćemo dalje na šta će da liči. Sad je još veća šteta što smo ispali iz lige.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Mozda se to i cekalo. Da smo ostali, sumnjam da bi Azmir dosao. Ovi bi nasli nekog svog poltrona. Izdrzat cemo jednu sezonu u Federalnoj

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Da nismo ispali ne bi ih se jos rijesili, nasli bi ponovo neki izgovor, smuljali bi nesto da ostanu jos jedan mandat i ugase nas. I ovako smo ih jedva sklonili.
ZABRANITI ovim neznalicama i klosarima ulaz na stadion skroz, nek idu gore na brdo u Batvu nek gledaju.
Pljuvati ih gdje god se stigne, sve redom.
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Najbolja stvar sto nam se desila je ispadanje haman.
Hajmo Crveni jako ko nikad do sad!
Hajmo Crveni jako ko nikad do sad!

SLOBODA ILI NIŠTA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.