Juce spisak sto su objavili bilo i njegovo ime. Dok recimo nije bilo Tomaševića, Martinovića i Mulalica. Tako da mislim da on ostaje
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Kobac pojacanje u strucnom stabu 

Nabili ga nogom iz Koline ali nama valja !
Nabili ga nogom iz Koline ali nama valja !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nisu dva lika nego sam gore naveo drugi pasus kao neki odgovor na prozivku Ajle ili koga vec u Klubu sto su pristali na kaznu, kao moglo se i manje platiti…eto trebao je neko zamarati se jel 40k ili 10k, iskupljati ponude firmi, ici dole i to sve pratiti…mislim stvarno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Ovo sto je sad zabio cinim se da je protiv sloge promašio iz bolje šanse. Bravoo Guly
Okreće se Wagner nazad jbg, mogo ih je još malo prepast, a kad smo kod vraćanja Amare vrati se.
Guliashviliju ako ne damo sansu al bas sansu da pustimo momka da igra otici ce vrlo brzo iz kluba.
Kad napravi top karijeru udarat cemo se glavom u zid kao za Adisa Jahovica.
Samo sto sam ubijeđen da ce Gulli biti jos bolji od Adisa.
Nije mene strah Gullija hoce li postati top igracili ne, nego nasih strucnjaka me strah, njihovih procijena i pogresnih odluka.
Nije mene strah Gullija hoce li postati top igracili ne, nego nasih strucnjaka me strah, njihovih procijena i pogresnih odluka.
I kaže nismo maleri,protiv Sloge sa gol linije fula loptu glavom

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nadao sam se da se pravis lud ali ti se ne pravis.muhamedhulk je napisao/la: ↑24 jun 2023, 19:55Mjesate kruske i jabuke; leotar se javio da ima steta na atletskoj, nasi rekli de vidite procjenu kolika je steta, leotar rekao ima firma jedna koja ce to uraditi za 40k maraka, nasi rekli ok, ako nema druge ponude necemo se zamarati sa tim, platicemo to. Kraj.
Sta je nejasno?
Klub je uvijek placao za stete navijaca, platice i sad..bez Kluba nema ni organizovanih gostovanja tako da je Klub odgovoran za eventualnu stetu.
@mma cajnoslu.
"necemo se zamarati sa tim" - umjesto da organizujes da se to sredi za 4-5K ti NECES DA SE ZAMARAS ?????
To mozes ako nisu tvoje pare i ako ne radis svoj posao.
Pa i u pravu postoji termin smanjenje stete ili mitigating damages :
The duty to mitigate damages is the idea that an injured party must take reasonable action to limit the extent of the harm they suffered.
Ovo stavljam na engleskom da vidis da to nije izmisljanje nase raje vec da je to ocekivana reakcija i na zapadu.
To je normalno svakoj osobi koja ima logiku (common sense) i koja se ne odnosi dusmanski prema klubu.
Reasonable action nije da samo slegnes ramenima. Ti nisi sav svoj definitivno.
Recimo ako od osiguranja potrazujes naplatu stete, osiguranje ce ti odbiti isplatu ako se utvrdi da nisi poduzeo sve sto je rezonski moguce da minimiziras inicijalnu stetu. A nasi bi samo da slegnu ramenima. Dodus Ayla navija za rivalski klub pa je sve jasno.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Vraticu se na svoj prvi komentar o ovoj kazni; ovo samo pokazuje da Mirvicu ne igra nikakvu ulogu tih 40k maraka, lik ode zavrsavati igrace tipa Viveros…toliko.kengur je napisao/la: ↑24 jun 2023, 20:15Nadao sam se da se pravis lud ali ti se ne pravis.muhamedhulk je napisao/la: ↑24 jun 2023, 19:55Mjesate kruske i jabuke; leotar se javio da ima steta na atletskoj, nasi rekli de vidite procjenu kolika je steta, leotar rekao ima firma jedna koja ce to uraditi za 40k maraka, nasi rekli ok, ako nema druge ponude necemo se zamarati sa tim, platicemo to. Kraj.
Sta je nejasno?
Klub je uvijek placao za stete navijaca, platice i sad..bez Kluba nema ni organizovanih gostovanja tako da je Klub odgovoran za eventualnu stetu.
@mma cajnoslu.
"necemo se zamarati sa tim" - umjesto da organizujes da se to sredi za 4-5K ti NECES DA SE ZAMARAS ?????
To mozes ako nisu tvoje pare i ako ne radis svoj posao.
Pa i u pravu postoji termin smanjenje stete ili mitigating damages :
The duty to mitigate damages is the idea that an injured party must take reasonable action to limit the extent of the harm they suffered.
Ovo stavljam na engleskom da vidis da to nije izmisljanje nase raje vec da je to ocekivana reakcija i na zapadu.
To je normalno svakoj osobi koja ima logiku (common sense) i koja se ne odnosi dusmanski prema klubu.
Reasonable action nije da samo slegnes ramenima. Ti nisi sav svoj definitivno.
Recimo ako od osiguranja potrazujes naplatu stete, osiguranje ce ti odbiti isplatu ako se utvrdi da nisi poduzeo sve sto je rezonski moguce da minimiziras inicijalnu stetu. A nasi bi samo da slegnu ramenima. Dodus Ayla navija za rivalski klub pa je sve jasno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
- Kontakt:
Pa jbt nije 40 maraka nego 40.000
Sta je babuka rekao za Gulija?
Njuh za prepoznati igraca, nikad ne vara
Njuh za prepoznati igraca, nikad ne vara
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Valja li Guli,? kazu neki Aldin Sisic, nek se sami tuspase. Limiriran igrac, pravolinijski. Pola ne zna osnove fudbala a komentarise igrace.
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 24 jun 2023, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma realno njemu 40.000 ništa ne znači, to je i pokazao samim time što ga nije ni pogodila vijest o kazni.
A ako njemu ne smeta i nije mu mrsko plaćati, nemamo mi šta da se miješamo tu. Njegove pare odoše, neće ih navijači iz svog džepa platiti pa da kukamo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ExchangeOffice
Gdje li je iscupao Mirvić gulaša 

-
- Kontakt:
Bravo Giorgi

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Naravno da ih treba osuditi i prozivati za ovako glup potez, bespotrebno su bacili veliki novac, a tako se ne upravlja istim bez obzira koliko ga imaš. Mislim da je neko iz kluba dobio na kafu zbog prihvatanja ovolike kazne.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2023, 20:35Ma realno njemu 40.000 ništa ne znači, to je i pokazao samim time što ga nije ni pogodila vijest o kazni.
A ako njemu ne smeta i nije mu mrsko plaćati, nemamo mi šta da se miješamo tu. Njegove pare odoše, neće ih navijači iz svog džepa platiti pa da kukamo.
1946
- muhamedhulk
- Kontakt:
Gulas kad igra za repku je ono sto nam treba kad za nas igra. Uzecemo da se nije adaptiro kod nas pa je zato bio onako, bez ucinka.
Posudba ce biti zlata vrijedan potez, jer biti 4. stranac u Klubu mu je totalno nezahvalno.
Posudba ce biti zlata vrijedan potez, jer biti 4. stranac u Klubu mu je totalno nezahvalno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Rekao sam nedavno, ogroman potencijal, ali nemamo trenera koji će iz njega izvući maksimum i uz kojeg će napredovati. Nije to samo stavi ga na teren i on neka ganja. Dobar igrač, samo da ga ne protračimo bezveze.ado-hz je napisao/la: ↑24 jun 2023, 20:13Guliashviliju ako ne damo sansu al bas sansu da pustimo momka da igra otici ce vrlo brzo iz kluba.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Antikloc, Arhitekt, bavaracmujo, Beli98, bhfanatic14, bosnas_, bvsic, casual033, CentarsutNaClanak921, damir_82, Dave, Ferroviere1987, goGlobal, insimadop, JuricaSpindl, Kaunas, Lokomotifa, MrPink, nedimmmm1337, Noke995, Posejdon, Seipronto, UltraNorth i 190 gostiju.