Jedni pokusavaju da ocrne horde bezveze, drugima je kriva uprava sta god uradila. Da nisu platili bilo bi hoce da nas Vico suspenduje, evo platice pa ne valja kae moglo ae to spustiti na 3 milje

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I ako ode na posudbu jednu godinu nije strasno. Adaptirat ce se na ligu. Ostaje nas igrac svakako.GalileoGalilei je napisao/la: ↑24 jun 2023, 20:51Rekao sam nedavno, ogroman potencijal, ali nemamo trenera koji će iz njega izvući maksimum i uz kojeg će napredovati. Nije to samo stavi ga na teren i on neka ganja. Dobar igrač, samo da ga ne protračimo bezveze.ado-hz je napisao/la: ↑24 jun 2023, 20:13Guliashviliju ako ne damo sansu al bas sansu da pustimo momka da igra otici ce vrlo brzo iz kluba.
Kad napravi top karijeru udarat cemo se glavom u zid kao za Adisa Jahovica.
Samo sto sam ubijeđen da ce Gulli biti jos bolji od Adisa.
Nije mene strah Gullija hoce li postati top igracili ne, nego nasih strucnjaka me strah, njihovih procijena i pogresnih odluka.
Pa moglo se spustiti samo da Aylah nije mrsko raditi svoj posao i da je umjesto da we bori da smanji za bar 100 maraka ona brcka pizdu svoju.A Horde ne moze niko ocrniti ,mogu ih samo povuci za tuki.nokee je napisao/la: ↑24 jun 2023, 20:51Ma joj meljete o temi o kojoj imate 2 poluinformacije.
Jedni pokusavaju da ocrne horde bezveze, drugima je kriva uprava sta god uradila. Da nisu platili bilo bi hoce da nas Vico suspenduje, evo platice pa ne valja kae moglo ae to spustiti na 3 miljemos mislit?!
Ali potpuno nepotrebno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2023, 20:35Ma realno njemu 40.000 ništa ne znači, to je i pokazao samim time što ga nije ni pogodila vijest o kazni.
A ako njemu ne smeta i nije mu mrsko plaćati, nemamo mi šta da se miješamo tu. Njegove pare odoše, neće ih navijači iz svog džepa platiti pa da kukamo.
Pa ovdje se Ayla proziva npr za takav potez. A to da vlasniku smeta što ona nije žalbu uložila, letila bi dok jutro svane. Dok mu ne smeta znači da nije ni htio da to uradi, sve jasno ko dan. I opet ću reći, aBd će još sutra otići iz kluba i nikad se ne vratiti u njega, ali raja pretjeruje nekad.Soko87 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 20:47Naravno da ih treba osuditi i prozivati za ovako glup potez, bespotrebno su bacili veliki novac, a tako se ne upravlja istim bez obzira koliko ga imaš. Mislim da je neko iz kluba dobio na kafu zbog prihvatanja ovolike kazne.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2023, 20:35Ma realno njemu 40.000 ništa ne znači, to je i pokazao samim time što ga nije ni pogodila vijest o kazni.
A ako njemu ne smeta i nije mu mrsko plaćati, nemamo mi šta da se miješamo tu. Njegove pare odoše, neće ih navijači iz svog džepa platiti pa da kukamo.
Ma ne vlada niko ovdje potpunim informacijama, 40 K nije malo nikome, a ko zna zašto je toliki iznos, možda način da se prebaci neki dug ili nešto deseto. Apsolutno nebitno, da je klubu smetalo sigurno bi se žalili jer ponavljam 40 K nije mali iznos nikome. LpGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2023, 21:27Pa ovdje se Ayla proziva npr za takav potez. A to da vlasniku smeta što ona nije žalbu uložila, letila bi dok jutro svane. Dok mu ne smeta znači da nije ni htio da to uradi, sve jasno ko dan. I opet ću reći, aBd će još sutra otići iz kluba i nikad se ne vratiti u njega, ali raja pretjeruje nekad.Soko87 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 20:47Naravno da ih treba osuditi i prozivati za ovako glup potez, bespotrebno su bacili veliki novac, a tako se ne upravlja istim bez obzira koliko ga imaš. Mislim da je neko iz kluba dobio na kafu zbog prihvatanja ovolike kazne.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2023, 20:35
Ma realno njemu 40.000 ništa ne znači, to je i pokazao samim time što ga nije ni pogodila vijest o kazni.
Ti nekom kazes da je dosadanNazorUso je napisao/la: ↑24 jun 2023, 21:29Nabiju te navijaci na qrac. Sto nisi isao na gostovanje pa im zabranio. Dosadan si do bola.ExchangeOffice je napisao/la: ↑24 jun 2023, 20:09Sezona nije ni pocela a navijaci vec krenuli s 40 milja kazne.
Ljubav prema klubu je nula, ako nije preko 200 milja kazne za sezonu...
Jel ovaj Jorgo? Gdje si našao tekmu?
E taj Jorgo je bomba od igraca...bila tekma na youzube kanalu Zrinje danas.
Pa nisi bas u pravu...Herson je napisao/la: ↑24 jun 2023, 21:49Za ne povjerovati, da se ljudi jos uvijek cude kaznama za pirotehniku. Pirotehnika je sastavni dio navijackog svijeta, kod nas, na Balkanu, u Njemackoj, Italiji... svugdje u svijetu, cak i u Engleskoj. Svidjalo se to nekome ili ne, to su cinjenice. Rasprave na tu temu su bespredmetne, suvisne i nepotrebne.
Niko da spomene odlican skauting i transfer rok od prije. Ovdje su ismijavali Renana,Francisa,Gulasa,Baltu a bas smo sa Renanom i Gulasom uboli,mladi,perspektivni i odlicni igraci,dobre pare ce se uzeti.muhamedhulk je napisao/la: ↑24 jun 2023, 22:05Ima gol na Mirvicevom insta profilu, drago mu sto je mali zakuco loptu![]()
Trenutno korisnika/ca: admir1946, bordobijelisampion, Burberry46, Dave, HyperOS, iliyaa8, insimadop, johntravolta123, Kaunas, ledesma, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, NeSamSafetee, propoklopac, Serha, skoJaa, Tatamata1946, ŠTA_JE i 130 gostiju.