Hahahah eto doveli ga a da Mirvic ne zna za to. Kobac koji je nogiran iz Koline, nama prodavati muda pod bubrege.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Ma generalno je to odron,od Selimovica do Obuce,Repuha i slicnih ubleha
Kakva crna pirotehnika u engleskojHerson je napisao/la: ↑24 jun 2023, 21:49Za ne povjerovati, da se ljudi jos uvijek cude kaznama za pirotehniku. Pirotehnika je sastavni dio navijackog svijeta, kod nas, na Balkanu, u Njemackoj, Italiji... svugdje u svijetu, cak i u Engleskoj. Svidjalo se to nekome ili ne, to su cinjenice. Rasprave na tu temu su bespredmetne, suvisne i nepotrebne.
Jel Torpedo Kutaisi ima svojih igraca u ovoj U21 reprezentaciji Gruzije ?
Mislim da nema, ne znam jel Levan Osikmashvili u rosteru.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Al kakav potez dovest jednig od boljih mladih igraca iz Gruzije,svaka cast,to treba da bude putokaz. Cim je dosao,rekao sam da samo mozemo biti na dobitku.
- napoleon72
- Kontakt:
Bude uvijek na utakmicama engleskih klubova koje FA ne organizuje. UEFA kaznjava klubove a ne pojedince. Na tekmi Liverpool United u polufinalu EL prije par godina je bilo. Na finalu EL Chelsea - Arsenal u Bakuu takodje.spezial je napisao/la: ↑24 jun 2023, 22:26Kakva crna pirotehnika u engleskojHerson je napisao/la: ↑24 jun 2023, 21:49Za ne povjerovati, da se ljudi jos uvijek cude kaznama za pirotehniku. Pirotehnika je sastavni dio navijackog svijeta, kod nas, na Balkanu, u Njemackoj, Italiji... svugdje u svijetu, cak i u Engleskoj. Svidjalo se to nekome ili ne, to su cinjenice. Rasprave na tu temu su bespredmetne, suvisne i nepotrebne.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Pa ja govorim za englesku ligu, valjda se to podrazumijeva pod "sastavni dio engleskog fudbala". FA to drakonski kaznjava, smijesno je govoriti da je pirotehnika sastavni dio engleskog fudbala kad mozes dobit dozivotni ban s utakmica ako samo pokusas unijeti baklju, a kamoli da je zapalis...napoleon72 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 22:36Bude uvijek na utakmicama engleskih klubova koje FA ne organizuje. UEFA kaznjava klubove a ne pojedince. Na tekmi Liverpool United u polufinalu EL prije par godina je bilo. Na finalu EL Chelsea - Arsenal u Bakuu takodje.spezial je napisao/la: ↑24 jun 2023, 22:26Kakva crna pirotehnika u engleskojHerson je napisao/la: ↑24 jun 2023, 21:49Za ne povjerovati, da se ljudi jos uvijek cude kaznama za pirotehniku. Pirotehnika je sastavni dio navijackog svijeta, kod nas, na Balkanu, u Njemackoj, Italiji... svugdje u svijetu, cak i u Engleskoj. Svidjalo se to nekome ili ne, to su cinjenice. Rasprave na tu temu su bespredmetne, suvisne i nepotrebne.
A ljudi sta vam je pa dao lik go u 21 ekipi...
Kako pitari euforicni pisu ja kontao zabio u finalu lige prvaka.
Kako pitari euforicni pisu ja kontao zabio u finalu lige prvaka.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Pa za pohvalu je, a i nemamo trenutno pametnijih tema:)
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- napoleon72
- Kontakt:
Pa dobro, al poenta je da i Englezi vole upalit kad znaju da nece popusit dozivotnu zabranu dolaska na utakmice. Nisu oni nista civilizovaniji nego mi, samo su im zakoni rigorozniji. Kao sto tamo na stadionima svi skupa sjede na stadionima, a na svjetska i evropska prvenstva dodju huligani i prave nerede.spezial je napisao/la: ↑24 jun 2023, 22:39Pa ja govorim za englesku ligu, valjda se to podrazumijeva pod "sastavni dio engleskog fudbala". FA to drakonski kaznjava, smijesno je govoriti da je pirotehnika sastavni dio engleskog fudbala kad mozes dobit dozivotni ban s utakmica ako samo pokusas unijeti baklju, a kamoli da je zapalis...napoleon72 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 22:36Bude uvijek na utakmicama engleskih klubova koje FA ne organizuje. UEFA kaznjava klubove a ne pojedince. Na tekmi Liverpool United u polufinalu EL prije par godina je bilo. Na finalu EL Chelsea - Arsenal u Bakuu takodje.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A jeste, međutim sad sa ovim novim pravilom će Kyeremeh vjerovatno “domaći” igrač biti.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Imas info ili se nadas da su 3 god. zajednoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2023, 22:49A jeste, međutim sad sa ovim novim pravilom će Kyeremeh vjerovatno “domaći” igrač biti.
Da smo ga mi doveli glave bi padale
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, Antikloc, benko21, bordobijeli, broj6, ErosViverosViv, lakilone, Mahalac7, Mourinhokilledbarca, muhamedhulk, Paromlinac, Pitar6785, Tatamata1946, TefalTava, umrobihzbogtebe1946, VolimoSarajevo i 155 gostiju.