FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Dobro je ako su krenuli sa radovima... Ma vidjet cemo sve kako ce da bude ali sigurno da se moze popeti na Sjever
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ma moci ce se popeti na sjever,imaju specijalne stepenice
zna li neko hoce li sutra koji tuzlanski portal,radit live tekstualni prijenos iz Travnika,kao sto su radili u jesenjem dijelu lige ??

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma lako se popeti ba na Sjever, nego sutra upalis radio a i bit ce na Sportsport.ba tekstualni prijenosharry_90 je napisao/la:Ma moci ce se popeti na sjever,imaju specijalne stepenicezna li neko hoce li sutra koji tuzlanski portal,radit live tekstualni prijenos iz Travnika,kao sto su radili u jesenjem dijelu lige ??
Niko ne kaze da je se tesko popeti,vec stepenice klimave,ko babin zub
volio bih da radi jedan nas portal,koji ce se ubacivat svake 3-4 minute,a ne da cekam po 10 minuta info..
Nedim Halilovic dogovorio saradnja sa Slobodom do kraja sezone? Za njegove usluge su jos bili zainteresovani Zeljeznicar,Zvijezda i Celik.

Nedim Halilovic dogovorio saradnja sa Slobodom do kraja sezone? Za njegove usluge su jos bili zainteresovani Zeljeznicar,Zvijezda i Celik.
Ako Bog da, sutra idemo barem do boda. Objektivno i realno, u stanju smo pomrsiti račune Travničanima, ali sve se bojim domaćinskog suđenja i statistike Travnika na domaćem terenu.
Neigranje Senada Mujića jeste hendikep, ali tu je Alen da zabije, a ima i mali Bekić. Vezni red će dodatno ojačati sa Gavarom i Malkićem, dok je odbrana pod osipom. Nemamo veliku konkurenciju u zadnjoj liniji, plus Nikolić je out. Nadam se uspjehu, sada 3 ili 1 bod, bit će šta Bog da.
Neigranje Senada Mujića jeste hendikep, ali tu je Alen da zabije, a ima i mali Bekić. Vezni red će dodatno ojačati sa Gavarom i Malkićem, dok je odbrana pod osipom. Nemamo veliku konkurenciju u zadnjoj liniji, plus Nikolić je out. Nadam se uspjehu, sada 3 ili 1 bod, bit će šta Bog da.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Jedini lijek je da sutra uranis pa pravac Travnikharry_90 je napisao/la:Niko ne kaze da je se tesko popeti,vec stepenice klimave,ko babin zubvolio bih da radi jedan nas portal,koji ce se ubacivat svake 3-4 minute,a ne da cekam po 10 minuta info..

ako se prijavio u 9 pred Omegom ako nisi jbg dođi opet pa vidi dal' možeš ili ne.scudetto je napisao/la:Jedini lijek je da sutra uranis pa pravac Travnikharry_90 je napisao/la:Niko ne kaze da je se tesko popeti,vec stepenice klimave,ko babin zubvolio bih da radi jedan nas portal,koji ce se ubacivat svake 3-4 minute,a ne da cekam po 10 minuta info..
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ne idem na gostovanja .Valja onda sutra radio i cekaj da se javi komentator iz Travnika... Ko je ovdje postavljao dove pred mec,nek opet napise jednu za srecu 

Slabo dole dove prolaze
Kad se samo sjetim sta su Olimpiku uradili

Kad se samo sjetim sta su Olimpiku uradili

Znatel za ono - Boli na racku za rezultate mi smo se dosli svama zajebavat alee aleee aleee .... Sutra valja poranit i pravac Tusanj 

Jbg drug to se pjevalo kad se znalo unaprijed kako ce se tekma zavrsiti,sad bas i nije tako da je kako dole izvuci barem bod i to bi bilo elhamdulillah 

Ovdje su dove prolazile,kad god @probisvjet postavi,mi izvucemo bod(ove) sa strane
ako cita nek jednu napise.
Sutra je bitno vratit se bez povreda igraca,jer nam slijedi 3 jaka meca : Sarajevo,Zeljeznicar,Zrinjski ja mislim..od ove tri dvije kuci igramo,bio bih sretan sa svih 6 bodova,protiv Zelje su male sanse,ali nikad ne reci nikad.Eh da nismo gubili bodove na domacem terenu u polusezoni,sad bi bili medju prve 3 ekipe,al eto nije nam se dalo.Sutra bi bod bio ogroman,i da se nastavi serija bez poraza.
EDIT: Izgleda ni Gavaric nece sutra nastupiti,zbog gripe.Steta samo zbog Mujica sto nece nastupit,u dobro je formi,al bolje da je zaradio zuti,jer bi ga onaj igrac Travnika polomio sutra,sto mu je zaprijetio na Tusnju,ne mogu se sjetit zbog cega ?

Sutra je bitno vratit se bez povreda igraca,jer nam slijedi 3 jaka meca : Sarajevo,Zeljeznicar,Zrinjski ja mislim..od ove tri dvije kuci igramo,bio bih sretan sa svih 6 bodova,protiv Zelje su male sanse,ali nikad ne reci nikad.Eh da nismo gubili bodove na domacem terenu u polusezoni,sad bi bili medju prve 3 ekipe,al eto nije nam se dalo.Sutra bi bod bio ogroman,i da se nastavi serija bez poraza.
EDIT: Izgleda ni Gavaric nece sutra nastupiti,zbog gripe.Steta samo zbog Mujica sto nece nastupit,u dobro je formi,al bolje da je zaradio zuti,jer bi ga onaj igrac Travnika polomio sutra,sto mu je zaprijetio na Tusnju,ne mogu se sjetit zbog cega ?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mogla je Sloboda do vodstva u Travniku, prije par minuta centrirao je Bošnjak a stativu pogodio Bekić.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Može Sloboda do Evrope,bla bla bla,dal još uvijek isto mislite "vječiti optimisti"??
Brat bratu nakon 1 pol zaslužili smo da gubimo 4-1,5-1..ljudi fulaju šanse 1 vs 1,i fulaju pazan gol sa 5 m....
Zašto me to ne čudi??...
Brat bratu nakon 1 pol zaslužili smo da gubimo 4-1,5-1..ljudi fulaju šanse 1 vs 1,i fulaju pazan gol sa 5 m....
Zašto me to ne čudi??...
Giustizia per Gabriele Sandri !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
Ja sam uvjek opitimista i vjerujem da momci to mogu napravit,a ne kenjati nakon primljenog gola cc..mogli smo postici gol,al nije nam se dalo,nadam se da ce momci uspjeti izjednaciti,i donijet bod sa ovog gostovanja,bice tesko,ali treba se nadati..
- Probisvjet
- Kontakt:
Ovdje su dove prolazile,kad god @probisvjet postavi,mi izvucemo bod(ove) sa straneharry_90 je napisao/la:Ovdje su dove prolazile,kad god @probisvjet postavi,mi izvucemo bod(ove) sa straneako cita nek jednu napise.

Yebi ga zakasnio!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Prema onom sto sam uspio cuti,zasluzena pobjeda Travnika,i ja im cestitam.Nama ne preostaje nista drugo,nego pobjedit Sarajevo u narednom kolo,i mislim da to momci mogu,i vjerujem u pobjedu,vraca nam se Mujic,koji je u dobroj formi.
Nista drugo nisam ni ocekivo,ne moze Sloboda meda u gostima realno jbg...
Ma nije stvar Mujića kao pojedinca, sumnjam da bi nam i on šta pomogao u Travniku. Jednostavno, loše igramo kada nismo pod imperativom i kada se branimo. To nikom ne donosi uspjeha, pa tako ni nama. Treba jednako igrati i kući i na strani. Nije mi samo jasno što Sadiković ne daje više prilike Taretu i Alenu, oni su nam najbolji pojedinci, uz Gavaru i Bošnjaka, te braću Bekić. Uglavnom, poraz je bio izvjestan, to je svima bilo jasno, nemamo mi šta tražiti protiv Travnika i to na Piroti.
Spammer
Rodjaci a ne bracaAulleTa je napisao/la:Ma nije stvar Mujića kao pojedinca, sumnjam da bi nam i on šta pomogao u Travniku. Jednostavno, loše igramo kada nismo pod imperativom i kada se branimo. To nikom ne donosi uspjeha, pa tako ni nama. Treba jednako igrati i kući i na strani. Nije mi samo jasno što Sadiković ne daje više prilike Taretu i Alenu, oni su nam najbolji pojedinci, uz Gavaru i Bošnjaka, te braću Bekić. Uglavnom, poraz je bio izvjestan, to je svima bilo jasno, nemamo mi šta tražiti protiv Travnika i to na Piroti.

Ma ko zna mozda je ovo unaprijed dogovoreno sve je moguce,a i da nije zna se kako igramo u gostima. Tareta i Alena vjerovatno cuva za pitare posto je teren vjerovatno bio los a zna se kako je Alen "osjetljiv" tako da bice njih u nastavku prvenstva sigurno vise na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.