Sloboda vs Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Sloboda vs Tuzla City
Lijepi strah.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Čestitam svima koji su priželjkivali ovakav ishod, teška godina će biti i pred vama i pred nama.
Mi u PL da vidimo možemo li ostati stabilan klub, a vama u federalnoj jer znamo da je tamo svega, a ponajmanje fudbala.
Vidjećemo koliko će se Azmir dati za koji klub, gdje ce više potegnuti, gdje ce više uspjeti i hoće li moći sve stici.
Uglavnom očekujem uzbudljivu sezonu. Jedva čekam da počne, ko će čekati jos mjesec otprilike.
Mi u PL da vidimo možemo li ostati stabilan klub, a vama u federalnoj jer znamo da je tamo svega, a ponajmanje fudbala.
Vidjećemo koliko će se Azmir dati za koji klub, gdje ce više potegnuti, gdje ce više uspjeti i hoće li moći sve stici.
Uglavnom očekujem uzbudljivu sezonu. Jedva čekam da počne, ko će čekati jos mjesec otprilike.
Gdje li je PonosniGlupander
I njegov gazda Hazre

I njegov gazda Hazre

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
-
- Kontakt:
Zbog cega strah
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Očekivao sam neku sprdnju od tebe i ovaj put. Pozitivno si me iznenadio.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑24 jun 2023, 18:32Čestitam svima koji su priželjkivali ovakav ishod, teška godina će biti i pred vama i pred nama.
Vama ne bi trebalo biti teško pored Zvijezde 09 i Igmana zasad ostati. GOŠK pravi dobru ekipu a opet ne znaš kako će se to uigrati. Posušje je po meni već sigurno a ne staju sa pojačanjima, dobru su ekipu sastavili a imaju i dobrog trenera za naše prilike.
Uskoro vam treba doći dobro pojačanje na desnoj strani, skup ali baš dobar igrač. Azmir kod vas na treningu neki dan reče da vam neće ništa faliti iako se vraća u Slobodu.
A mi opet mislim da ćemo se prošetati federalnom, što igrački što muljažama.
Zar mi je bilo lose? Neznam bas o cemu pricas. Reko sam vec simonu 3 puta ali evo i tebi cu care posto si dosadan, boli me neka stvarka sto je se vratio Azmir. Ima sig nesta u Slobodi sto mu treba pa se vratio

Imali ste vi koristi svi od Azmira dok je bio u Simin Hanu, znam dosta ljudi koji su bili gore u restoranu u Simin Hanu jeli su i pili sve djaba a ne govorim za ostalo, muzli ste ga koliko ste mogli o covjek odlucio da vise ne ulaze gdje nema nikakve koristi, iz pouzdanih izvora klub ide u Federalnu sljedece godine a zatim i u kantonalnu

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Nema od Meše ništa, to je neko provalio. Mi imamo novog trenera.Hazre je napisao/la: ↑25 jun 2023, 12:02Zar mi je bilo lose? Neznam bas o cemu pricas. Reko sam vec simonu 3 puta ali evo i tebi cu care posto si dosadan, boli me neka stvarka sto je se vratio Azmir. Ima sig nesta u Slobodi sto mu treba pa se vratioima korist od Slobode nesikeraj se care. Sretno vam bilo. Vidim pise te dolazi vam Meša
![]()
-
- Kontakt:
Iskreno, ja sam potpuno ravnodušan prema Slobodi. Jedino sto znam da ne mogu da navijam za taj klub i da se identifikujem s njim a razloge sam pisao više puta.simonknows je napisao/la: ↑25 jun 2023, 11:54Očekivao sam neku sprdnju od tebe i ovaj put. Pozitivno si me iznenadio.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑24 jun 2023, 18:32Čestitam svima koji su priželjkivali ovakav ishod, teška godina će biti i pred vama i pred nama.
Vama ne bi trebalo biti teško pored Zvijezde 09 i Igmana zasad ostati. GOŠK pravi dobru ekipu a opet ne znaš kako će se to uigrati. Posušje je po meni već sigurno a ne staju sa pojačanjima, dobru su ekipu sastavili a imaju i dobrog trenera za naše prilike.
Uskoro vam treba doći dobro pojačanje na desnoj strani, skup ali baš dobar igrač. Azmir kod vas na treningu neki dan reče da vam neće ništa faliti iako se vraća u Slobodu.
Naravno da mi i ne smeta niti ga mrzim. Onako čisto kao ljubitelj fudbala uopće dolazio sam ja i na utakmice Slobode i dolazit ću uvijek. Da, ponekad pretjeram sa komentarima ali to je više refleks na neke vaše stavove.
Po trenutnoj situaciji mislim da ce biti tako kako kažeš. Mi cemo nekako biti bolji od neke dvije ekipe i opstati a vama ne vidim konkurenciju u federalnoj. Mada opet kazem tamo je svega a fudbala ponajmanje. Mnogi ce tu namirisati krv i zapeti samo protiv vas i tražiti skalp. Moguće da se iza paravana udruzi par ekipa koji nemaju veći cilj, ali imaju da otežaju vama a nagu*e se nekom drugom. Uz sve to opet mislim da cete uci u PL.
Eh sta nam nosi sezona posle te, o tome bas i ne razmišljam puno.
-
- Kontakt:
Los ti informator, niti je Azmir napusti , niti smanjio ulaganjafukara87 je napisao/la: ↑25 jun 2023, 12:06Imali ste vi koristi svi od Azmira dok je bio u Simin Hanu, znam dosta ljudi koji su bili gore u restoranu u Simin Hanu jeli su i pili sve djaba a ne govorim za ostalo, muzli ste ga koliko ste mogli o covjek odlucio da vise ne ulaze gdje nema nikakve koristi, iz pouzdanih izvora klub ide u Federalnu sljedece godine a zatim i u kantonalnu![]()
![]()

Elvir Baljic
Pa jos bolje ako je tako, nemam nista protiv da i Tz City bude tu gdje i jestTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑25 jun 2023, 21:55Los ti informator, niti je Azmir napusti , niti smanjio ulaganjafukara87 je napisao/la: ↑25 jun 2023, 12:06Imali ste vi koristi svi od Azmira dok je bio u Simin Hanu, znam dosta ljudi koji su bili gore u restoranu u Simin Hanu jeli su i pili sve djaba a ne govorim za ostalo, muzli ste ga koliko ste mogli o covjek odlucio da vise ne ulaze gdje nema nikakve koristi, iz pouzdanih izvora klub ide u Federalnu sljedece godine a zatim i u kantonalnu![]()
![]()
Tuzla City ostaje premijerligas.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Ti gledaj da ovog lijepo dočekaš, dajte mu malo vremena da se vrati i imate najboljeg u ligi na desnoj strani. Mislim da mu propada ovo u Češkoj pa mora vama. Ova sirotinja u ligi što ga hoće, nemaju oni tih para.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑25 jun 2023, 21:55Los ti informator, niti je Azmir napusti , niti smanjio ulaganjafukara87 je napisao/la: ↑25 jun 2023, 12:06Imali ste vi koristi svi od Azmira dok je bio u Simin Hanu, znam dosta ljudi koji su bili gore u restoranu u Simin Hanu jeli su i pili sve djaba a ne govorim za ostalo, muzli ste ga koliko ste mogli o covjek odlucio da vise ne ulaze gdje nema nikakve koristi, iz pouzdanih izvora klub ide u Federalnu sljedece godine a zatim i u kantonalnu![]()
![]()
-
- Kontakt:
Dobro ako ti kažeš da ne možešPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 jun 2023, 21:54Iskreno, ja sam potpuno ravnodušan prema Slobodi. Jedino sto znam da ne mogu da navijam za taj klub i da se identifikujem s njim a razloge sam pisao više puta.simonknows je napisao/la: ↑25 jun 2023, 11:54Očekivao sam neku sprdnju od tebe i ovaj put. Pozitivno si me iznenadio.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑24 jun 2023, 18:32Čestitam svima koji su priželjkivali ovakav ishod, teška godina će biti i pred vama i pred nama.
Naravno da mi i ne smeta niti ga mrzim. Onako čisto kao ljubitelj fudbala uopće dolazio sam ja i na utakmice Slobode i dolazit ću uvijek. Da, ponekad pretjeram sa komentarima ali to je više refleks na neke vaše stavove.
Po trenutnoj situaciji mislim da ce biti tako kako kažeš. Mi cemo nekako biti bolji od neke dvije ekipe i opstati a vama ne vidim konkurenciju u federalnoj. Mada opet kazem tamo je svega a fudbala ponajmanje. Mnogi ce tu namirisati krv i zapeti samo protiv vas i tražiti skalp. Moguće da se iza paravana udruzi par ekipa koji nemaju veći cilj, ali imaju da otežaju vama a nagu*e se nekom drugom. Uz sve to opet mislim da cete uci u PL.
Eh sta nam nosi sezona posle te, o tome bas i ne razmišljam puno.

Samo hbg nije ni petokraka samo ono što ti tvrdiš, daleko je starija od Milana sa kojim je neko ovdje išao u školu 90ih

-
- Kontakt:
Nema na čemu komšije, a mogao bi još jedan uskoro a?simonknows je napisao/la: ↑26 jun 2023, 07:45Ti gledaj da ovog lijepo dočekaš, dajte mu malo vremena da se vrati i imate najboljeg u ligi na desnoj strani. Mislim da mu propada ovo u Češkoj pa mora vama. Ova sirotinja u ligi što ga hoće, nemaju oni tih para.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑25 jun 2023, 21:55Los ti informator, niti je Azmir napusti , niti smanjio ulaganjafukara87 je napisao/la: ↑25 jun 2023, 12:06Imali ste vi koristi svi od Azmira dok je bio u Simin Hanu, znam dosta ljudi koji su bili gore u restoranu u Simin Hanu jeli su i pili sve djaba a ne govorim za ostalo, muzli ste ga koliko ste mogli o covjek odlucio da vise ne ulaze gdje nema nikakve koristi, iz pouzdanih izvora klub ide u Federalnu sljedece godine a zatim i u kantonalnu![]()
![]()
A sve vam Simon ne valja...
Ma neeee....samo sto pametujes inace si oksimonknows je napisao/la: ↑26 jun 2023, 15:57Nema na čemu komšije, a mogao bi još jedan uskoro a?simonknows je napisao/la: ↑26 jun 2023, 07:45Ti gledaj da ovog lijepo dočekaš, dajte mu malo vremena da se vrati i imate najboljeg u ligi na desnoj strani. Mislim da mu propada ovo u Češkoj pa mora vama. Ova sirotinja u ligi što ga hoće, nemaju oni tih para.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑25 jun 2023, 21:55
Los ti informator, niti je Azmir napusti , niti smanjio ulaganjaTuzla City ostaje premijerligas.

-
- Kontakt:
Prije rečeno ubijam argumentimaHazre je napisao/la: ↑26 jun 2023, 16:08Ma neeee....samo sto pametujes inace si oksimonknows je napisao/la: ↑26 jun 2023, 15:57Nema na čemu komšije, a mogao bi još jedan uskoro a?simonknows je napisao/la: ↑26 jun 2023, 07:45
Ti gledaj da ovog lijepo dočekaš, dajte mu malo vremena da se vrati i imate najboljeg u ligi na desnoj strani. Mislim da mu propada ovo u Češkoj pa mora vama. Ova sirotinja u ligi što ga hoće, nemaju oni tih para.
A sve vam Simon ne valja...![]()

Shebat ćete se ako ovaj dođe, ali ponuda iz ino pravi malo dilemu

Ali cekaj zar ne rece tvoj crveni partner fukare da idemo sl u federalnu pa onda kantonalna.simonknows je napisao/la: ↑26 jun 2023, 15:57Nema na čemu komšije, a mogao bi još jedan uskoro a?simonknows je napisao/la: ↑26 jun 2023, 07:45Ti gledaj da ovog lijepo dočekaš, dajte mu malo vremena da se vrati i imate najboljeg u ligi na desnoj strani. Mislim da mu propada ovo u Češkoj pa mora vama. Ova sirotinja u ligi što ga hoće, nemaju oni tih para.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑25 jun 2023, 21:55
Los ti informator, niti je Azmir napusti , niti smanjio ulaganjaTuzla City ostaje premijerligas.

-
- Kontakt:
Pazi, to su neka naša navijačka prepucavanja, ja ću tebi da si seljak ti ćeš meni da sam komunista, ja ću tebi da je digao ruke ti ćeš meni da smo u federalnoj i znaš već kako to ide, i lijepo je imat nekog rivala a ne biti sa svakim na istom, svaka ti tekma ista, nema prepucavanja, takmičenja s nekim posebno odma ti nije to to...Hazre je napisao/la: ↑26 jun 2023, 16:13Ali cekaj zar ne rece tvoj crveni partner fukare da idemo sl u federalnu pa onda kantonalna.simonknows je napisao/la: ↑26 jun 2023, 15:57Nema na čemu komšije, a mogao bi još jedan uskoro a?simonknows je napisao/la: ↑26 jun 2023, 07:45
Ti gledaj da ovog lijepo dočekaš, dajte mu malo vremena da se vrati i imate najboljeg u ligi na desnoj strani. Mislim da mu propada ovo u Češkoj pa mora vama. Ova sirotinja u ligi što ga hoće, nemaju oni tih para.
A sve vam Simon ne valja...a toliko truda sad opet oko igraca. Nemoj azmire i ernadhe zivi bili ne trosi te pare ako ste digli ruke. Grehota bolan
![]()
Mislite da Azmiru nije korisnije 2 tima u PL? Prvo zbog Ernada a drugo... Treba ti 3 boda na jednoj strani, samo uzmeš ne oznojiš se, isto tako na drugoj... DInamo Lokomotiva model

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.