Pa daj nam informacijejedanjeborac je napisao/la: ↑25 jun 2023, 10:18Prezanimljivo je čitati bajke na ovoj temi.
Kvalitetnija je samo ofanziva Ukrajinaca.
Mislim da je i BBC razočaran.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- jedanjeborac
- Kontakt:
Nemam ja šta davati bilo kome informacije. Dovoljno je uključiti mozak i rezonovati neke stvari a da se isključe emocije.
Na ovoj temi i pišu ljudi identičnog stava, svi ostali po difoltu budu ili sankcionisani ili im se daju epiteti i uvrede. Zato se i stvara utisak koji je bajka.
Tako da, samo uključiti mozak.
Na ovoj temi i pišu ljudi identičnog stava, svi ostali po difoltu budu ili sankcionisani ili im se daju epiteti i uvrede. Zato se i stvara utisak koji je bajka.
Za Srbiju!
Covjek koji je ocito fasciniran Putinom i njegovim hordama uralskih koljaca i silovatelja prica o ukljucivanju neceg cega ocito nema. Fascinantno.
Trebamo bit na strani Hitlera iz Rusije
- LegendKiller
- Kontakt:
iako sam jedan od rijetkih koji nije vjerovao u sve ono što se jučer pisalo, ipak moram reagovati na ovo tvoje "Dovoljno je uključiti mozak a isključiti emocije"jedanjeborac je napisao/la: ↑25 jun 2023, 11:18Nemam ja šta davati bilo kome informacije. Dovoljno je uključiti mozak i rezonovati neke stvari a da se isključe emocije.
Srbin da uključi mozak a isključi emocije kada je Rusija u pitanju, a daaaaj, pa to ni u bajkama nema. Šta reći o zemlji u kojoj je dezInformer najčitajnija novina, a od nedavno i jedna od najgledanijih TV.
U suštini i da zaključimo ono od jučer, Šta god da je ono jučer bilo, Rusi su organizovali, a šta god da su pokušali sa onim nije uspjelo. Na kraju Rusi i raspustili sve, jer očito da nisu ništa postigli.
- RollingPaper
- Kontakt:
Bravo. Sto je najgore ko god u Srbiji nešto kaze protiv Putina i Rusije, odma ga linčuju da je placenik, Sjeverna Koreja jednoumlja...LegendKiller je napisao/la: ↑25 jun 2023, 11:58iako sam jedan od rijetkih koji nije vjerovao u sve ono što se jučer pisalo, ipak moram reagovati na ovo tvoje "Dovoljno je uključiti mozak a isključiti emocije"jedanjeborac je napisao/la: ↑25 jun 2023, 11:18Nemam ja šta davati bilo kome informacije. Dovoljno je uključiti mozak i rezonovati neke stvari a da se isključe emocije.
Srbin da uključi mozak a isključi emocije kada je Rusija u pitanju, a daaaaj, pa to ni u bajkama nema. Šta reći o zemlji u kojoj je dezInformer najčitajnija novina, a od nedavno i jedna od najgledanijih TV.
U suštini i da zaključimo ono od jučer, Šta god da je ono jučer bilo, Rusi su organizovali, a šta god da su pokušali sa onim nije uspjelo. Na kraju Rusi i raspustili sve, jer očito da nisu ništa postigli.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
U jeku "napada na Moskvu" ameri na ratistu za 24h izgubili 1 Bredli, 1 haski i 2 leoparda. Nisu prosli tehnicki prijem na terenu...
Ima li kakvih vijesti na BBC i CNN o napretku ofanzive?
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Otkad to Ameri ratuju s Rusima u Ukrajini?
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
U srpskom šizo-svijetu sve je moguće.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Meni je daleko zanimljivije bilo citati srpske analiticare koji su prognozirali prije godinu kako su Ukrajnci na koljenima i da Kijev pada za 5-6 dana.jedanjeborac je napisao/la: ↑25 jun 2023, 10:18Prezanimljivo je čitati bajke na ovoj temi.
Kvalitetnija je samo ofanziva Ukrajinaca.
Mislim da je i BBC razočaran.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa znam, zato i pitam otkad to oni ratuju s Rusima u Ukrajini. Radoznao sam, nemoj me sad razocarati nekim bezveznim objasnjenjem. Ocekujem bar Happy nivo.
Kako će se američka ratna ekonomija ikada oporaviti od gubitka jednog Bradleya?ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑25 jun 2023, 12:18U jeku "napada na Moskvu" ameri na ratistu za 24h izgubili 1 Bredli, 1 haski i 2 leoparda. Nisu prosli tehnicki prijem na terenu...

Šta čovjek slavi.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Čekaj, nisam razumio da li se samo Prigožin povukao s Ukrajinskog ratišta ili su i svi wankerovci?
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Zapadnu mediji izmisli ustanak u Rusiji da skrenu paznju da jednog unistenog Bredlija hahahahaZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑25 jun 2023, 12:18U jeku "napada na Moskvu" ameri na ratistu za 24h izgubili 1 Bredli, 1 haski i 2 leoparda. Nisu prosli tehnicki prijem na terenu...

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ljudi godinu ipo rat pokrenuli ne mogu se pomaći od prostora koji su kontrolisali i 2014 a govore o nekoj velesili 

Sinoc na televizijama sa nacionalnom frekvencijom u Srbiji likuju Darko Obradovic, Trifunovic i ostali koji su za Nato, a protiv Putina, a ti pricas o jednoumlju.RollingPaper je napisao/la: ↑25 jun 2023, 12:05Bravo. Sto je najgore ko god u Srbiji nešto kaze protiv Putina i Rusije, odma ga linčuju da je placenik, Sjeverna Koreja jednoumlja...LegendKiller je napisao/la: ↑25 jun 2023, 11:58iako sam jedan od rijetkih koji nije vjerovao u sve ono što se jučer pisalo, ipak moram reagovati na ovo tvoje "Dovoljno je uključiti mozak a isključiti emocije"jedanjeborac je napisao/la: ↑25 jun 2023, 11:18Nemam ja šta davati bilo kome informacije. Dovoljno je uključiti mozak i rezonovati neke stvari a da se isključe emocije.
Da je jednoumlje takvi ne bi mogli prici ni lokalnim radio stanicama.
- LegendKiller
- Kontakt:
kako stvari stoje povukli su se sa Ruskog ratišta, a na Ukrajinskom su još uvijek ostali. Prigožin je sam otišao na Bjelorusko ratište. Cirkus u Mordoru.
Inače, Wagner snage se nikad nisu u potpunosti povukle iz Ukrajine kako su najavljivali, jer ih nema ko zamijeniti. Samo su obustavili ofanzivne akcije, a položaje brane. U Ukrajini Wagner ima još nekih 20000 ljudi od maksimalnih 40000 koliko je imao prilikom ofanzive na Bakhmut. U Rostovu gdje mu je baza imao je nekih 5000 vojnika. Tih 5000 je samo izašlo jučer iz baze i provozalo se Rostovom, sumnjam da je ko išao prema Moskvi, a kamoli da su bili 200 km od Moskve.
Mda mda nisu ni iz mahale izasli. Zanimljivo kako je to samo par aware likova skontali, a citav svijet komplet budale. Uostalom eno oni geekovi sa oryxa registrovali okrsaj na pola puta do Moskve, valjda su i to uspjeli prodati nama budalama ko da smo u kamenom dobu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ako ne bude para za Wagner oni ce da se raspadnu. Ako je Prigozhin pao u Rusiji i u Bjelorusiji ce da zivi kao penzioner to znaci gasenje jer nece ovi ratovati u standardnoj vojsci ili ce da idu negdje drugo da budu placenici.