Koga proziva, fora ne da je glupa nego je debilna.
Ono bi zapalilo nešto, pije kafu citav dan u kaficu, auto na rezervi voza, puši duhan. Ono prozivs nekog, pokušavs sramoti se.
Moderator/ica: GracanicaAA
Koga proziva, fora ne da je glupa nego je debilna.
Šts fukara zna šta je normalna šala a šta morbidnost, pa likovi na svom stadionu nastavili pjevati za manijacima.RoB_Do_BaGrO je napisao/la: ↑25 jun 2023, 15:02Neka te bude stid nešto tako napisati, sve ok zajebancija i podbadanje pod bubrege ali ovo tvoje je prešlo granicu.Ušta si sprdio toliko godina na forumu.SRAMOTA
Halali im, budi insan.
To vam niko ne želi, slijeganje tla se deśava, viša sila.
De ba druze idi obrisi sline prvo pa mi se onda mozes obratit, dodji slobodno u Tuzlu i javi mi se, pa cu ti pokazati sta imam i kako zivim, to sto ljudi pricaju da tone Tuzla to se prica vec 50 god unazad i to je rijeseno za tvoju informacijuNKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:08To vam niko ne želi, slijeganje tla se deśava, viša sila.
Na to niko nemože uticati.
Trolo sam vas na temi 15 dana.
Lik je podvojena ličnost. Zaboravi šta je slago prije 2 dana. Ne zna ni sam kolko je bio odsutan. Jednom napise par godina, drugi put napise 10 godina, pa onda 19 godina. Juče simpatise Slobodu, danas Čelik. Poziva Miću da povede inicijativu, onda proziva sve redom. Lik nije dobar u glavi nikako. Do podne mrzi sam sebe a od podne čitav svijet.
Ja sam rekao da te izbace, jer je trolanje smrdilo na kilometar.NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:14Trolo sam vas na temi 15 dana.
Nikad vas volio nisam, kad bi se mogli sjetit ja sam vas pivom polio više puta, one najblize na tribini kad je Ćiro bio.
Ko da vas voli kad ste ljudi bez karaktera, trolam vas a ne kontate.
Ja nesto napisao, kaze neko, izbaci ga, ja lafo ok, kad pisu i na temi, i zamisli u privatne poruke mi pisu nemoj ići ostani.
Ko ne vjeruje mogu objaviti da vidite ko me u pp molio da ostanem.![]()
Mico, ostani, molimo te sviNKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:14Trolo sam vas na temi 15 dana.
Nikad vas volio nisam, kad bi se mogli sjetit ja sam vas pivom polio više puta, one najblize na tribini kad je Ćiro bio.
Ko da vas voli kad ste ljudi bez karaktera, trolam vas a ne kontate.
Ja nesto napisao, kaze neko, izbaci ga, ja lafo ok, kad pisu i na temi, i zamisli u privatne poruke mi pisu nemoj ići ostani.
Ko ne vjeruje mogu objaviti da vidite ko me u pp molio da ostanem.![]()
Mozda Truhlo ima skriveni talenat koji pokazuje na ovom drugom profilu
Sve je moguće, još ovom Bratstvu piše da je iz Zenice
To za godine namjerno pišem jer vas trolam.7Aprildomemoj1 je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:17Lik je podvojena ličnost. Zaboravi šta je slago prije 2 dana. Ne zna ni sam kolko je bio odsutan. Jednom napise par godina, drugi put napise 10 godina, pa onda 19 godina. Juče simpatise Slobodu, danas Čelik. Poziva Miću da povede inicijativu, onda proziva sve redom. Lik nije dobar u glavi nikako. Do podne mrzi sam sebe a od podne čitav svijet.
Mi se toliko borimo da oni u Gracanici imaju pivo, a oni samo tako prosipaju.
Nije to uspjeh, imalo se manje godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.