Premijer liga BiH - aktuelno

Anex
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Anex » 24 jun 2023, 17:40

zeljovolimte je napisao/la:
24 jun 2023, 16:02
Anex je napisao/la:
24 jun 2023, 10:39
23 jun 2023, 23:27

Kolega iznad kaze da ne prodajete ispod cijene. A prodate stopera u cetvrtom kolu i ostanete na stoperima upitnog kvaliteta. Taj vas je potez umalo ostavio bez evrope.
Jel to ciljano i strateski?
Zamjenis Pidru sa Tomasevicem i Radovicem jel i to dio strategije?
Citam neki dan B.Topola zainteresovana za Dala, istina
dosle su ponude od Veleza za Mulalica i Guliashvilia, nije da nema potraznje.. nekako je to sve kontradiktorno.
Za Mujakića su se uzele dobre pare i to u dva navrata a sad stvar je procjene struke koliko će prodaja uticati na igru ali teško će naši klubovi ostati imuni na ponudu od 500.000e,Ziljkić je imao više ponuda koje je klub odbio a za Mulalića je odbijena ponuda od Rapida jer nije zadovoljila iznosom i procentom od naredne prodaje
Uzele dobre pare?
Super procjena "struke" nadam se da ce nastaviti sa procjenama.
Siguran sam da je bila neka ponuda za Ziljkica da bi ga pustili, kao sto ste i prije tog pustali igrace. Ne znam koji to kvalitet doticni posjeduje da bi se neko interesovao za njega ..
E vala kad se neko interesuje za Drinu onda se može svaki igrač Sarajeva prodati,za Mujakića se uzelo 850.000 eura u dvije prodaje i vi bi cijeli svoj roster dali za te pare ali ga neće niko a desi se i pogrešna procjena,bože moj i Čelzi baci 700 miliona pa niko nije obješen

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 24 jun 2023, 17:58

Hvala Bogu nismo vise klub koji mora primit prvu ponudu za igrace. kakav to kvalitet ima Drina? ako je Celje gledao utakmicu protiv Turske U21 onda bice na kraju 12.000 KM.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 24 jun 2023, 19:38

Anex je napisao/la:
24 jun 2023, 17:40
Anex je napisao/la:
24 jun 2023, 10:39

Za Mujakića su se uzele dobre pare i to u dva navrata a sad stvar je procjene struke koliko će prodaja uticati na igru ali teško će naši klubovi ostati imuni na ponudu od 500.000e,Ziljkić je imao više ponuda koje je klub odbio a za Mulalića je odbijena ponuda od Rapida jer nije zadovoljila iznosom i procentom od naredne prodaje
Uzele dobre pare?
Siguran sam da je bila neka ponuda za Ziljkica da bi ga pustili, kao sto ste i prije tog pustali igrace. Ne znam koji to kvalitet doticni posjeduje da bi se neko interesovao za njega ..
E vala kad se neko interesuje za Drinu onda se može svaki igrač Sarajeva prodati,za Mujakića se uzelo 850.000 eura u dvije prodaje i vi bi cijeli svoj roster dali za te pare ali ga neće niko a desi se i pogrešna procjena,bože moj i Čelzi baci 700 miliona pa niko nije obješen

Fulas temu druze, ne kazem da ne vrijedi neko toliko ili vrijedi. Drina po meni nas najbolji stoper, pustio bih ga da klub nesto zaradi. Misljenja sam za tog Mujakica, da ima mjesta u repci. Stvarno ne patim od tih klupskih kompleksa, nekako realno probam gledati.
Samo komentarisem vasu sportsku politiku.. tolike pare i ulaganja, a slozit ces se uzasan rezultat.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 24 jun 2023, 19:42

Zukanovic je napisao/la:
24 jun 2023, 17:58
Hvala Bogu nismo vise klub koji mora primit prvu ponudu za igrace. kakav to kvalitet ima Drina? ako je Celje gledao utakmicu protiv Turske U21 onda bice na kraju 12.000 KM.
Neko negdje spomenuo da ima kvalitet?
A nista gori igrac od Serbecica,Martinovica manje je golova skrivio nego ovaj gore a i bolje igrao.
U dosta stvari kvalitetniji od njih.

Koju ste ponudu odbili? Koliko znam, a znam na prve upite su otisli Mujakic, Pidro, Kurdic.. a to su pored Sahinovica, Dizdarevica, Mulalica, Guliashvili jedini koji nesto vrijede kod vas za ostale tesko da ce neko novac dati. To je tako.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 24 jun 2023, 20:14

eh da je gulisha u dinamu, dao bi ga maminjo za 45mil € do jeseni
NEMA NAZAD

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 24 jun 2023, 21:10

24 jun 2023, 19:38
Anex je napisao/la:

Uzele dobre pare?

Fulas temu druze, ne kazem da ne vrijedi neko toliko ili vrijedi. Drina po meni nas najbolji stoper, pustio bih ga da klub nesto zaradi. Misljenja sam za tog Mujakica, da ima mjesta u repci. Stvarno ne patim od tih klupskih kompleksa, nekako realno probam gledati.
Samo komentarisem vasu sportsku politiku.. tolike pare i ulaganja, a slozit ces se uzasan rezultat.
Ispade da je rezultat loš ali ako se uzme u obzir koju je finansijsku rupu zatekao Mirvić većina tih para je bačeno u tu rupu koja se morala zakrpiti a tek sada značajnije ulaže u igrački kadar i recimo ja tek sada očekujem iskorak neki,da se prođu dva pretkola u evropi i da smo konkurentni za oba trofeja do kraja.Imamo i problem bojkota i neslaganja navijača i uprave valja se sve to posložiti,bože na hajr

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 24 jun 2023, 21:25

Anex je napisao/la:

Uzele dobre pare?

Užasan rezultat najviše iz razloga sto je Dudić doveo puno poluigraca, koje je uništavao prejakim treninzima. Suljic, pokretač bojkota mi je licno rekao da 85% ekipe nije bilo zadovoljno načinom na koji radi. Da nije bilo bojkota, sigurno bi stanje na tabeli bilo puno bolje al ybg, šta bi bilo kad bi bilo. Plus gostujući teren skoro cijelu sezonu, a htjeli mi to priznati ili ne, to itekako znaci igračima.

Čak i na početku sezone, cilj je bio Euro takmičenja. Sa Dudicem bi se vjerovatno borili za opstanak, tako je i djelovalo na početku proljetnog djela. Ako se dobro sjećam, 3-4 boda smo bili iznad zone ispadanja.

Tek ove sezone se može dati neki sud na osnovu ulaganja. Najveći žal ostaje sto je Mirza trener, mislim da neće izvuci ni 70% snage ovog tima.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 jun 2023, 22:19

Anex je napisao/la:

Uzele dobre pare?

Za nase igrace se interesuju,Gulas,Mulalic,Ziljkic,Renan zelio ti to ili ne ali su to cinjenice,mislim vidjeces nekad kad odu da ne polemisemo ovako.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 jun 2023, 22:22

24 jun 2023, 19:42
Zukanovic je napisao/la:
24 jun 2023, 17:58
Neko negdje spomenuo da ima kvalitet?
A nista gori igrac od Serbecica,Martinovica manje je golova skrivio nego ovaj gore a i bolje igrao.
U dosta stvari kvalitetniji od njih.

Koju ste ponudu odbili? Koliko znam, a znam na prve upite su otisli Mujakic, Pidro, Kurdic.. a to su pored Sahinovica, Dizdarevica, Mulalica, Guliashvili jedini koji nesto vrijede kod vas za ostale tesko da ce neko novac dati. To je tako.
Malo li je? Sta je sa Renanom?provjerena info da su odbili za Ziljkica dobre pare kao i za Dala al hajd neka bude po tvome

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 25 jun 2023, 20:32

Azmir sad izjavi da su klubovi trazili da se uvede pravilo da igraci iz ex yu ne budu stranci (borac i zrinski)

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 25 jun 2023, 20:35

Mostarwolf1981 je napisao/la:
25 jun 2023, 20:32
Azmir sad izjavi da su klubovi trazili da se uvede pravilo da igraci iz ex yu ne budu stranci (borac i zrinski)
Savez samo i sluša zahtjeve navedena 2 kluba.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 25 jun 2023, 21:07

PijaĆari si u nedostatku pojačanja traže krivca :hmmmmm:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 25 jun 2023, 21:10

Rigoletto je napisao/la:
25 jun 2023, 21:07
Napuśi se khurca izraelskog
Zadnja izmjena: Ado1922, dana/u 25 jun 2023, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jun 2023, 21:10

Mostarwolf1981 je napisao/la:
25 jun 2023, 20:32
I to je odlična ideja! problem je što su smanjili broj stranaca sa 5 na 3 bez dogovora ili nekog upozorenja prema klubovima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 25 jun 2023, 21:52

Ja bih da se zaustavim kod Azmir i upitam: je li ovo on pravi filijalu od TC Slobodi u PL kad se vrati? Šta, mali će biti alfa i omega u TC a stari u Slobodi pa to bi prepišalo Maminja :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 jun 2023, 22:05

Azmir Husic.
POSTAJE PREDSJEDNIK
Šta očekuje Husića u Slobodi: Dobija klub bez dugova, uložit će najmanje 300.000 KM

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 25 jun 2023, 22:09

killafrommanilla je napisao/la:
25 jun 2023, 21:52
Ja bih da se zaustavim kod Azmir i upitam: je li ovo on pravi filijalu od TC Slobodi u PL kad se vrati? Šta, mali će biti alfa i omega u TC a stari u Slobodi pa to bi prepišalo Maminja :mrgreen:
Može mu se sta god poželi.
Ima pare, ima podršku a Bgm i znanje.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 25 jun 2023, 22:16

Ado1922 je napisao/la:
25 jun 2023, 21:10
Rigoletto je napisao/la:
25 jun 2023, 21:07
Napuśi se khurca izraelskog
Nemoj ih vidiš da su ga popušili,u maju pričali židov spremio 2 miliona za pojačanja a dovode im iz Stupčanice Robena
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 jun 2023, 22:16

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
25 jun 2023, 22:09
killafrommanilla je napisao/la:
25 jun 2023, 21:52
Može mu se sta god poželi.
Ima pare, ima podršku a Bgm i znanje.
Ima pare u ovoj ligi vec vise godina, 2 puta igrao Evropu.
Obecavao stadione,titule nista nije ispunio.
Dovodio neka zvucna imena nesto petljao,pare dijelio na ruke,krao drzavu, jedva TC u ligi ostavio.
Haj vidjet cemo vrijeme ce pokazati,ali od oba kluba, ni jedan sa njim nece na zelenu granu.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.