FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ode Delač u Dansku. Razlog nepoznat.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Adalberto Peñaranda je već u Sarajevu. Venezuelanac je ove nedjelje stigao u bh. prijestolnicu iz Španjolske, gdje će u ponedjeljak potpisati ugovor koji ga povezuje sa FK Sarajevo, četvrtoplasiranim u prošloligaškom izdanju i s kojim će igrati i UEFA Ligu konferencija. "Peñita" će osigurati barem još jednu godinu života u europskom nogometu.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bas. Lik. Dosao. U. Sarajevo.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
MortemHz je napisao/la: ↑25 jun 2023, 22:19Adalberto Peñaranda je već u Sarajevu. Venezuelanac je ove nedjelje stigao u bh. prijestolnicu iz Španjolske, gdje će u ponedjeljak potpisati ugovor koji ga povezuje sa FK Sarajevo, četvrtoplasiranim u prošloligaškom izdanju i s kojim će igrati i UEFA Ligu konferencija. "Peñita" će osigurati barem još jednu godinu života u europskom nogometu.
![]()

Zadnja izmjena: Dye, dana/u 25 jun 2023, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
Jel.ovo sletioMortemHz je napisao/la: ↑25 jun 2023, 22:19Adalberto Peñaranda je već u Sarajevu. Venezuelanac je ove nedjelje stigao u bh. prijestolnicu iz Španjolske, gdje će u ponedjeljak potpisati ugovor koji ga povezuje sa FK Sarajevo, četvrtoplasiranim u prošloligaškom izdanju i s kojim možete igrati i UEFA Ligu konferencija. "Peñita" će osigurati barem još jednu godinu života u europskom nogometu.
![]()

Gledaj mambeMortemHz je napisao/la: ↑25 jun 2023, 22:19Adalberto Peñaranda je već u Sarajevu. Venezuelanac je ove nedjelje stigao u bh. prijestolnicu iz Španjolske, gdje će u ponedjeljak potpisati ugovor koji ga povezuje sa FK Sarajevo, četvrtoplasiranim u prošloligaškom izdanju i s kojim će igrati i UEFA Ligu konferencija. "Peñita" će osigurati barem još jednu godinu života u europskom nogometu.
![]()

-
- Kontakt:
Igrace koje dovodimo,sa njihovom CV-om,za ovu ligu su pojam,pa ni sa 39 godina nasa liga im nije u opciji,prije zavrse karijeru nego da dodju ovdje. On moze bit alkos,mozda nece zelit da trenira vec da ide u diskoteke ko ce ga znati,ali nakon svega da dodje ovdje meni je to nerealno. Za Vrancica mi je takodje bilo nerealno al eto.
Nadao sam se da ovaj nece doci. Pljujute me do sutra ali ovaj ce biti flop. Hem je stalno povrijedjen bio, u velikom padu, hem se cini da nije profesionalac, hem ne znas gdje ces sa strancima vise, hem si popunjen prema naprijed. Eto nadam se da me popisa i da preore teren.MortemHz je napisao/la: ↑25 jun 2023, 22:19Adalberto Peñaranda je već u Sarajevu. Venezuelanac je ove nedjelje stigao u bh. prijestolnicu iz Španjolske, gdje će u ponedjeljak potpisati ugovor koji ga povezuje sa FK Sarajevo, četvrtoplasiranim u prošloligaškom izdanju i s kojim će igrati i UEFA Ligu konferencija. "Peñita" će osigurati barem još jednu godinu života u europskom nogometu.
![]()
Subhanallah
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
MortemHz je napisao/la: ↑25 jun 2023, 22:19Adalberto Peñaranda je već u Sarajevu. Venezuelanac je ove nedjelje stigao u bh. prijestolnicu iz Španjolske, gdje će u ponedjeljak potpisati ugovor koji ga povezuje sa FK Sarajevo, četvrtoplasiranim u prošloligaškom izdanju i s kojim će igrati i UEFA Ligu konferencija. "Peñita" će osigurati barem još jednu godinu života u europskom nogometu.
![]()

Ma Mirvic nije normalan,sta covjek radi.
I mi nesto bojkotujemo,mene stid bgm.

I mi nesto bojkotujemo,mene stid bgm.
-
- Kontakt:
![]()

Gulisha onda na posudbu

PS: De nek onaj frajer koji se dopisuje sa igračima pita Kyeremeha i njegovu ženu koliko su dugo u braku

Zadnja izmjena: bordobijelisampion, dana/u 25 jun 2023, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ima teren pa nek se pokaže. Po ovome što je Morto postavio, dobit će ugovor na godinu. Znači nema zayebavanja po terenu. Ili igraj ili letiš.nokee je napisao/la: ↑25 jun 2023, 22:27Nadao sam se da ovaj nece doci. Pljujute me do sutra ali ovaj ce biti flop. Hem je stalno povrijedjen bio, u velikom padu, hem se cini da nije profesionalac, hem ne znas gdje ces sa strancima vise, hem si popunjen prema naprijed. Eto nadam se da me popisa i da preore teren.MortemHz je napisao/la: ↑25 jun 2023, 22:19Adalberto Peñaranda je već u Sarajevu. Venezuelanac je ove nedjelje stigao u bh. prijestolnicu iz Španjolske, gdje će u ponedjeljak potpisati ugovor koji ga povezuje sa FK Sarajevo, četvrtoplasiranim u prošloligaškom izdanju i s kojim će igrati i UEFA Ligu konferencija. "Peñita" će osigurati barem još jednu godinu života u europskom nogometu.
![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Daleko je ovo od bombe, veliki ali strasno veliki rizik je ovaj potez. Daj Boze da nas sve razuvjeri i demantuje...
Oni su to stavili.
sada na ss.ba ide clanak + saznaje SportSport.ba

GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jun 2023, 22:31Ima teren pa nek se pokaže. Po ovome što je Morto postavio, dobit će ugovor na godinu. Znači nema zayebavanja po terenu. Ili igraj ili letiš.nokee je napisao/la: ↑25 jun 2023, 22:27Nadao sam se da ovaj nece doci. Pljujute me do sutra ali ovaj ce biti flop. Hem je stalno povrijedjen bio, u velikom padu, hem se cini da nije profesionalac, hem ne znas gdje ces sa strancima vise, hem si popunjen prema naprijed. Eto nadam se da me popisa i da preore teren.MortemHz je napisao/la: ↑25 jun 2023, 22:19Adalberto Peñaranda je već u Sarajevu. Venezuelanac je ove nedjelje stigao u bh. prijestolnicu iz Španjolske, gdje će u ponedjeljak potpisati ugovor koji ga povezuje sa FK Sarajevo, četvrtoplasiranim u prošloligaškom izdanju i s kojim će igrati i UEFA Ligu konferencija. "Peñita" će osigurati barem još jednu godinu života u europskom nogometu.
![]()
Ovde je i marketing u pitanju.
Sigurno i renome kluba se dize.
.Zamisli kad Sarajevo pozove nekog mladog igraca iz drzave,pa igrao bi dzaba sa ovakvim igracima.
Ovakvi igraci ti privlace gledaoce na stadione.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 25 jun 2023, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.