FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zamisli da je nama glavno pojacanje Rustemovic, rat bi poceo. Raja nije zadovoljna ovakvom mambom - ok sve kontam, ali moramo riskirat 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Šta ćemo za u21 yebem im pravila debilna i majkuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jun 2023, 22:59Tu je Viveros brate, ne sekiraj se. Neće još puno igrača, možda Andrej Kotnik, jedan stoper i nećemo više![]()

Misljenja sam da treba ganjati strance kao Viveros, a ne ove kafandzije, ali hajde, neka mu se da sansa bar zbog imena i hajca raje.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rizik nam je samo sa njim, napraviti dobar ugovor gdje se možemo ograditi od nekih stvari i to je to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Formacija 4 2 2 2 
Delač
Beganović Soldo Šerbečić Duraković
Vrančić Balta
Viveros Ziljkić
Peñaranda Renan
Delač
Beganović Soldo Šerbečić Duraković
Vrančić Balta
Viveros Ziljkić
Peñaranda Renan
Ogroman rizik al kako kažu, ko ne riskira - ne profitira.
-
- Kontakt:
Svaka cast Mirvicu, zahvalan do neba.
Jeste da mu je losa narav ali sta mi znamo kakav ugovor potpisuju, mozda su se ogradili nasi u ugovoru, kakav si tolko para.
Ako dođu njih dvojica onda logicki se namece da je se odustalo od Delaca, jer sto ce ti kad moras mladog na gol.
Jeste da mu je losa narav ali sta mi znamo kakav ugovor potpisuju, mozda su se ogradili nasi u ugovoru, kakav si tolko para.
Ako dođu njih dvojica onda logicki se namece da je se odustalo od Delaca, jer sto ce ti kad moras mladog na gol.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ljudi opet zaboravljaju na ono najbitnije, a to je igra i sistem. Puno potencijala i dobrih pojedinaca, a kako će sve to izgledati na terenu s nikakvim trenerom, veliko je pitanje.napoleon72 je napisao/la: ↑25 jun 2023, 23:01Nekako mi ide na to da ce se Alisah gurat kao taj u21. Ili Buljubasic. Na ostalim pozicijama nema vala ko.
A polahko s tim napadackim potencijalom. Sve to stoji al kako god da ih poredas ovo ce licit na 424 formaciju, uz Vrancica i Baltu/Alisaha na sredini. Svaka ozbiljna ekipa ce moc pojest taj vezni red...
-
- Kontakt:
Slazem se sa tobom,kao i Gulasa i Renana koji su mladi kao Viveros. Kad se postavim u situaciju da imam klub,hajd odbij igraca koji ima 26 godina,koji je placen 10 mil i igrao u svim tim ligama koje su pojam za sve igrace ovdje,pa hajde budi lud i ne rizikuj. Vjeruj mi jos se ibretim da je zelio ovdje doci,bez obzira na sve. Moras nekad i fuliti sa nekim igracem.joker90 je napisao/la: ↑25 jun 2023, 23:03Misljenja sam da treba ganjati strance kao Viveros, a ne ove kafandzije, ali hajde, neka mu se da sansa bar zbog imena i hajca raje.![]()
Rizik je veliki s obzirom da frajer godinu dana skoro nikako nije igrao. Eh sada mlad je još, karijeru definitivno može ođivjeti al eto vidjećemo
-
- Kontakt:

Od Liivaka, Altiparmakovskog, Kramara, Emersona, Cezara do Guliashvilija, Renana, Peñarande, Viverosa…
Zadnja izmjena: umrobihzbogtebe1946, dana/u 25 jun 2023, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- ExchangeOffice
Najjace ime, ikad, u PLBiH.
-
- Kontakt:
Odustalo se od Delaca 100%
Ko je lik desno
Ko je lik desno
Ma sjebat ce se kad vide mrcinu od 190cm kako melje, kao protiv colo cola neki dan hahaha ajd ok ovi ali kevin i renan mrcine zivotom
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ima li gostiju.
-
- Kontakt:
Ne pisite gluposti i nebuloze.Nije se odustalo,covjek otisao u Dansku da nesto neophodno zavrsi i u utorak potpisuje.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Zadovoljan sam kako se stvari odvijaju od januara, fina pojacanja, izborila se europa, evo opet jačamo Igracki kadar al nisam euforičan. Ranija iskustva nas upozoravaju da nema pojačanja dok na terenu ne pokaze.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma bice i jak marketinski potez. Benko je onda sam dovlacio 2 hiljade vise na Kosevo. Da nije bojkota protiv Torpeda bi hladno bilo 15+ hiljada, mada ce i ovako bit cener minimalno. Nas narod voli te bombe, pitaj ih sad da li bi radije doveli, lupam, Pjanica, ili tog Krdzalica ili nekog drugog potencijala, svi bi radije uzeli ime koje propada i nadali se ozivljavanju karijere.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Dave, Hajdeee, Imamkarbarum, johntravolta123, MSOZ101, N3R3D, roccosiffredi, Seipronto, SilaMoc1946, Tatamata1946, TefalTava i 152 gosta.