Pamet u glavu svi ako zelimo dobro Slobodi.
Ne vracajmo se u proslost, okrecemo novi list, novo poglavlje.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
E zato sad nasi klubovi imaju organizaciju da valja. A dugovi veci, nego ranije. Transferi u ligi ocajni. Reprezentacija nikad gora, a nikad manje reprezentativaca iz domace lige. U Evropi i dalje smijurija. Kupovina sudija, utakmica, nepotizam kao i ranije.tuzlak1987 je napisao/la: ↑25 jun 2023, 13:39Igrali smo Evropu kada je bila saban liga pa bilo par ekipa koje su imale neku organizaciju.
Sad ne bi usli vise nikada da se Azmir nije vrati. Prvo prvi put kada smo bili ekipa za sredinu tabele u Federalnoj, a i ovu sezonu bi bili isto daleko od ulaska. Nije niko drugi sposoban i to je to.
Onda kada smo ispali pola utakmica izgubili, bili 20 bodova od ulaska sredina tabele, ispred nas Radnicki i Gracanica. Tako bi i sad nesto.
I neka bude, zasluzio je.
Ta priča zaslužio je i dovela nas je tu gdje jesmo. Nama trebaju sposobni i pošteni ljudi da vode klub.slobodaiztuzle je napisao/la: ↑25 jun 2023, 17:02I neka bude, zasluzio je.
Fan Shop je pod moranje ako se misli raditi na prezentaciji kluba.fukare987 je napisao/la: ↑25 jun 2023, 18:12Sutra skupstina kako rece Azmir, valjda bude sve kako treba da se onda okrenemo sklapanju menadzmenta, strucnog staba, ekipe i svega ostalog…
vjerujem da trener nece biti neko lokalni nego da ce se ici na slican scenario sa Cirom, da se napravi pozitivni sok u gradu i da oci javnosti (BIH i regiona) budu oko nas cijelo vrijeme…
nadam se da se ide u reset cijelog kluba… da ce Azmir napraviti neki fan shop sa prostorijama kao sto je bio slucaj sa Tuzla City-em… ja bi napisao pismo Kappa-i u fazonu da smo igrali najljepsi fudbal kad smo nosili njihove dresove i da smo sad u ****pa da zajedno opet krenemo u neka ljepsa vremena. Otvorio bi Fan Shop u centru grada da bude prava prica, od igle do lokomotive u bojama kluba i da se tu automatski moze uclaniti u klub cime ostvarujes odredjene popuste za kartu i artikle… onda nema izgovora sto nisi clan…
Evo i njega, samo je on jos falio.
Kakve necasne radnje, naguzio nas ko je stigo. Jos spominje zadnje kolo a mi ispusili od Zeljeznicara
Ostat ćes upamćen kao trener koji je posle rata posle Abdulaha Ibrakovića naš voljeni klub odveo u drugu ligu.
Bas tako, sjeca se i on sigurno opstrukcija od prosli puta. Sad je vjerovatno ispitao sav teren i ko bi mogao biti uz njega u klubu. Uglavnom, drago mi je da se napokon ovo sve zavrsi. Imamo sasvim dovoljno vremena.
Trener i 4-5 igrača dalo riječ da dolazi, sad ćemo vidjeti još vrijedi li ta riječ šta, od jednog očekujem da ne zahebe.DamirT je napisao/la: ↑25 jun 2023, 23:23Bas tako, sjeca se i on sigurno opstrukcija od prosli puta. Sad je vjerovatno ispitao sav teren i ko bi mogao biti uz njega u klubu. Uglavnom, drago mi je da se napokon ovo sve zavrsi. Imamo sasvim dovoljno vremena.
Sigurno je sa nekolicinom novih igraca obavio pregovore prije nego je dosao na celo kluba. Sa igracima se sve moze dogovoriti u par dana, ako je prije svega ovog stupio u kontakt sa pojacanjima i ako su se sve dogovorili, a vjerujem da jesu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.