FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

LaBombonera88
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la LaBombonera88 » 25 jun 2023, 14:54

Sky9 je napisao/la:
25 jun 2023, 14:43
I mi se nadamo Azmire da nisu spremili neku igranku za naredni period...
Pamet u glavu svi ako zelimo dobro Slobodi.
Ne vracajmo se u proslost, okrecemo novi list, novo poglavlje.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 jun 2023, 15:25

tuzlak1987 je napisao/la:
25 jun 2023, 13:39
Igrali smo Evropu kada je bila saban liga pa bilo par ekipa koje su imale neku organizaciju.

Sad ne bi usli vise nikada da se Azmir nije vrati. Prvo prvi put kada smo bili ekipa za sredinu tabele u Federalnoj, a i ovu sezonu bi bili isto daleko od ulaska. Nije niko drugi sposoban i to je to.

Onda kada smo ispali pola utakmica izgubili, bili 20 bodova od ulaska sredina tabele, ispred nas Radnicki i Gracanica. Tako bi i sad nesto.
E zato sad nasi klubovi imaju organizaciju da valja. A dugovi veci, nego ranije. Transferi u ligi ocajni. Reprezentacija nikad gora, a nikad manje reprezentativaca iz domace lige. U Evropi i dalje smijurija. Kupovina sudija, utakmica, nepotizam kao i ranije.
Ali ti si na forumu dokazano prepametan pa ces naci i za ovo nabrojano kontraargument. Jos samo da guzu dadnes andjelu s neba, kad vec ne kupujes sezonske i clanske.

Cuj andjeo s neba. 😂
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 25 jun 2023, 15:27

Vidi Jarovića😂
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 25 jun 2023, 15:33

Sky9 je napisao/la:
25 jun 2023, 15:27
Vidi Jarovića😂
Za koga taj zaigra taj ispada :D

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 jun 2023, 16:43

🔴⚫️

slobodaiztuzle
Kontakt:

Post Postao/la slobodaiztuzle » 25 jun 2023, 17:02

Beduin je napisao/la:
25 jun 2023, 13:17
DamirT je napisao/la:
25 jun 2023, 13:06
Gledam neko na FB napisa da treba Suljo uci u skupstinu iz Fukara :urnebes:
Cast njemu na svemu, al daj ba malo ozbiljnosti
Kako ce Suljo uci ispred Fukara kada nije ni vrbovao niti isao na noge Azmiru da razgovara o opcijama povratka u klub. Zna se ko je to radio i ko ce vrlo vjerovatno i biti predstavnik Fukara u Skupstini. ❤️
I neka bude, zasluzio je.
kontra četnika kontra ustaša kontra sda nacionalista!
075

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 25 jun 2023, 17:54

slobodaiztuzle je napisao/la:
25 jun 2023, 17:02
Beduin je napisao/la:
25 jun 2023, 13:17
DamirT je napisao/la:
25 jun 2023, 13:06
Gledam neko na FB napisa da treba Suljo uci u skupstinu iz Fukara :urnebes:
Cast njemu na svemu, al daj ba malo ozbiljnosti
Kako ce Suljo uci ispred Fukara kada nije ni vrbovao niti isao na noge Azmiru da razgovara o opcijama povratka u klub. Zna se ko je to radio i ko ce vrlo vjerovatno i biti predstavnik Fukara u Skupstini. ❤️
I neka bude, zasluzio je.
Ta priča zaslužio je i dovela nas je tu gdje jesmo. Nama trebaju sposobni i pošteni ljudi da vode klub.
Ne mislim da Suljo nije pošten, ali u Skupštini trebaju biti ljudi koji su spremni dati barem 100.000 KM godišnje za klub i onda neka donose odluke koje su nadležnost Skupštine. Kod nas u Skupštini u klubu sve go kokuz do sada bili niko ne može marku unijeti u klub.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 25 jun 2023, 18:12

Sutra skupstina kako rece Azmir, valjda bude sve kako treba da se onda okrenemo sklapanju menadzmenta, strucnog staba, ekipe i svega ostalog…

vjerujem da trener nece biti neko lokalni nego da ce se ici na slican scenario sa Cirom, da se napravi pozitivni sok u gradu i da oci javnosti (BIH i regiona) budu oko nas cijelo vrijeme…

nadam se da se ide u reset cijelog kluba… da ce Azmir napraviti neki fan shop sa prostorijama kao sto je bio slucaj sa Tuzla City-em… ja bi napisao pismo Kappa-i u fazonu da smo igrali najljepsi fudbal kad smo nosili njihove dresove i da smo sad u **** :mrgreen: pa da zajedno opet krenemo u neka ljepsa vremena. Otvorio bi Fan Shop u centru grada da bude prava prica, od igle do lokomotive u bojama kluba i da se tu automatski moze uclaniti u klub cime ostvarujes odredjene popuste za kartu i artikle… onda nema izgovora sto nisi clan…

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 25 jun 2023, 18:21

fukare987 je napisao/la:
25 jun 2023, 18:12
Sutra skupstina kako rece Azmir, valjda bude sve kako treba da se onda okrenemo sklapanju menadzmenta, strucnog staba, ekipe i svega ostalog…

vjerujem da trener nece biti neko lokalni nego da ce se ici na slican scenario sa Cirom, da se napravi pozitivni sok u gradu i da oci javnosti (BIH i regiona) budu oko nas cijelo vrijeme…

nadam se da se ide u reset cijelog kluba… da ce Azmir napraviti neki fan shop sa prostorijama kao sto je bio slucaj sa Tuzla City-em… ja bi napisao pismo Kappa-i u fazonu da smo igrali najljepsi fudbal kad smo nosili njihove dresove i da smo sad u **** :mrgreen: pa da zajedno opet krenemo u neka ljepsa vremena. Otvorio bi Fan Shop u centru grada da bude prava prica, od igle do lokomotive u bojama kluba i da se tu automatski moze uclaniti u klub cime ostvarujes odredjene popuste za kartu i artikle… onda nema izgovora sto nisi clan…
Fan Shop je pod moranje ako se misli raditi na prezentaciji kluba.
Igrom slucaja sam prosle godine upoznao momka iz harkiva iz ukrajine i nekako smo usli u pricu o fudbalu jer je veliki navijac Ukrajine i prati repku po Evropi. Kada je Ukrajina igrala protiv Srbije u BG taj lik je sletio u Tz i dva dana odspavao tu. Jedino sto ima kao suvenir iz Tuzle je sal Slobode kojeg je kupio kod Mide na korzu. Ali liku nije bilo jasno kako nemamo fan shop i da je sal morao fakticki na ulici kupovat.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 jun 2023, 18:21

Ko ce biti trener? Vidim da neki znaju nesto vise.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 25 jun 2023, 18:30

Skver je napisao/la:
25 jun 2023, 16:43
Evo i njega, samo je on jos falio.
Naravno, nije ni on kriv :bow:
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 25 jun 2023, 18:32

Madal je napisao/la:
25 jun 2023, 18:30
Skver je napisao/la:
:urnebes:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 jun 2023, 18:35

Kaze nisam htio da ucestvujem u necasnim radnjama. Care, vidi se da nisi nikad vodio tim iz BiH. Ovdje samo i prolaze necasne radnje
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 25 jun 2023, 18:39

Samo zaštititi grb Slobode da ne moze niko drugi da prodaje osim oficijalnog fan shopa Slobode !!!
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 25 jun 2023, 18:39

DamirT je napisao/la:
25 jun 2023, 18:35
Kaze nisam htio da ucestvujem u necasnim radnjama. Care, vidi se da nisi nikad vodio tim iz BiH. Ovdje samo i prolaze necasne radnje
Kakve necasne radnje, naguzio nas ko je stigo. Jos spominje zadnje kolo a mi ispusili od Zeljeznicara :urnebes:
-Beogradski sindikat

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 25 jun 2023, 20:23

Madal je napisao/la:
25 jun 2023, 18:30
Skver je napisao/la:
Ostat ćes upamćen kao trener koji je posle rata posle Abdulaha Ibrakovića naš voljeni klub odveo u drugu ligu.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 25 jun 2023, 21:59

Mi moramo od sutra-prekosutra imati novog trenera da bi se vec mogla planirati pojacanja i pripreme.
Smatram da nikad ne treba biti qurcevit ali ako se dobro poslozimo ne vidim vecih problema za ulazak u PL. Mi smo prosli put zapali u mulj gdje je svake sezone bila 2 kluba sa ozbiljnim ambicijama za ulazak, mi, Jedinstvo, poslije Olimpik, Velez, Mladost. Sad se kao ozbiljniji klubovi cine Celik koji nema pretjeranih ambicija napasti PL ali su sigurno poslozen i uigran tim i Stupacnica.

Uz dobrog trenera, uslove, solidne i motivisane igrace kao i Azmirovo iskustvo ulaska u PL znacilo bi da smo najveci favoriti za ulazak. Valjda ne sj.ebemo to.

Nadam se da dokazani i sposobni za skupstinu Slobodasi ulaze u istu. Ne smije nam glavni kriterij za skupstinu biti staz na tribini. To nas je dovelo u situaciju da nam je klub privatizovan. Sad svako i ko treba i ko ne treba je u komisiji za biranje. Ako si sad izaberemo neke za koje se ispostave da rade lose ili jos gore protiv kluba onda kljuc u katanac ili nas prodaj nekome.
-Beogradski sindikat

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 jun 2023, 23:11

Mislim da tipovi poput Azmira nemaju praznog hoda i da sigurno uveliko priprema teren za nove face na Tusnju.
🔴⚫️

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 jun 2023, 23:23

Skver je napisao/la:
25 jun 2023, 23:11
Mislim da tipovi poput Azmira nemaju praznog hoda i da sigurno uveliko priprema teren za nove face na Tusnju.
Bas tako, sjeca se i on sigurno opstrukcija od prosli puta. Sad je vjerovatno ispitao sav teren i ko bi mogao biti uz njega u klubu. Uglavnom, drago mi je da se napokon ovo sve zavrsi. Imamo sasvim dovoljno vremena.

Sigurno je sa nekolicinom novih igraca obavio pregovore prije nego je dosao na celo kluba. Sa igracima se sve moze dogovoriti u par dana, ako je prije svega ovog stupio u kontakt sa pojacanjima i ako su se sve dogovorili, a vjerujem da jesu
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 26 jun 2023, 07:50

DamirT je napisao/la:
25 jun 2023, 23:23
Skver je napisao/la:
25 jun 2023, 23:11
Bas tako, sjeca se i on sigurno opstrukcija od prosli puta. Sad je vjerovatno ispitao sav teren i ko bi mogao biti uz njega u klubu. Uglavnom, drago mi je da se napokon ovo sve zavrsi. Imamo sasvim dovoljno vremena.

Sigurno je sa nekolicinom novih igraca obavio pregovore prije nego je dosao na celo kluba. Sa igracima se sve moze dogovoriti u par dana, ako je prije svega ovog stupio u kontakt sa pojacanjima i ako su se sve dogovorili, a vjerujem da jesu
Trener i 4-5 igrača dalo riječ da dolazi, sad ćemo vidjeti još vrijedi li ta riječ šta, od jednog očekujem da ne zahebe.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.