Samo nađi sliku od njegovog menadžera i skontat ces da je mali Mulalic ocigledno retardiran decko kad ti se ona karikatura nesto pita oko karijere.ajdohordas je napisao/la: ↑25 jun 2023, 23:27Kako je Mulalić glup **** mu menadžer gdje god šta ima, on mu je i napunio glavu glupostima. Najbezbolnija situacija je bila ta da se on gura kao u21 na beku i kraj priče. Svi sretni zadovoljni.
Ovako baš patnja ukombinovat...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946

90!
Bujrum gosti nemojte se izuvati 

-
- Kontakt:
Pa definitivno naj opcija u vezi pravila u 21 je da Šahinović brani, meni to nekako logicno. A mozda cemo imati jednu ekipu za prvenstvo jednu za Europu 

Oscar Santis Gvatemala ???
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To je to. Evo yebo više i to hoće li biti bojkot ili neće radi Mirze, nego mu daj otkaz jer sa dobrim trenerom imaš ekipu za dometa grupne faze europskog takmičenja.NisamInSajder je napisao/la: ↑25 jun 2023, 23:29Pa Mirvić je doveo Kepčiju. To što subse razišli je druga stvar.nokee je napisao/la: ↑25 jun 2023, 10:22Pa jbt po tebi niko ni za sta od ovih ljudi nije zasluzan.?Imal Mirvic zasluzan i za sta? Daj nam Baljka nek kupi zasluge jbt.NisamInSajder je napisao/la: ↑25 jun 2023, 09:47
A jedini kojeg se možeš zahvaliti je Ivan Kepčija. svi ti igrači su se doveli preko platformi i kanala u koje nas je on ubacio.
Vas izgleda pola letilo iz kluba pa ovdje vam ispusni ventil.
Radi Mirvić sve ok, osim stručnog kadra. Fali nam trener za ovu top ekipu.
Ponavljam ko papagaj, Mersad Selimbegović slobodan. Šutni Prandellija poslije Europe, i dovesti čovjeka i dati mu ugovor na 3 godine.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Definitivno ako vuGla bude prava ode on za pola godine u jacu ligu.
Od 3:30 - 3:55
Od 3:30 - 3:55

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Pojacanja su top sve ok,al samo kad zamislim da ce sad takvom igracu neki Mirza,Repuh,selimovic itd govoriti kako treba igratiElCartel11 je napisao/la: ↑25 jun 2023, 23:27Definitivno najjace ime koje ce zaigrati u ligi. Moze nas tjesiti to sto nema 36 godina pa je dosao onako, vec ima 26 i ovo mu je zadnji voz, da oživi karijeru. Lik igrao protiv Carvajala, Nacha, Varanea, Ronalda, Modrica, Piquea, Albe, Inieste, Messija, Godina, Filipe Luisa...![]()

Joj jbt lik Reala i Carvajala bacao na guzove
Veće ime nikad u ligu došlo nije, e sad šta je ostalo od njega...

Veće ime nikad u ligu došlo nije, e sad šta je ostalo od njega...

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sa jednom nogom ce prekucat ligu.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 jun 2023, 23:44Definitivno ako vuGla bude prava ode on za pola godine u jacu ligu.
Od 3:30 - 3:55![]()
Kakva brzina i tehnika.
Ovakvog igraca samo smo mogli gledati na tv u ,sad na Kosevu.

Bice ludnica protiv Torpeda.
- Burberry46
- Kontakt:
Bas je popularan u Venecueli, dobro je sto ima 26 godina, moze se vratiti u formu.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Šta je ostalo, ima dvije noge, zna igrati fudbal, zvjerka je. Lik imao psihički pad, isto kao i Halilović kojeg se nadam da ćemo isto završiti.

Došao je na idealno mjesto da okrene novi list i vrati se stazama uspjeha, iz jače lige to nije moguće, kada si odma među zvjerkama teško se probijaš.
Najjači smo

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Očekujem oko 10 hiljada novih pratioca na instagramu FKSBurberry46 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 00:00Bas je popularan u Venecueli, dobro je sto ima 26 godina, moze se vratiti u formu.
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Ovoga iskljucivo uvoditi samo zadnjih 15-20 minuta da napravi dar mar, sve ostalo bi bilo previse 

90!
Realno ovakvog igraca si i mogao dovesti samo u ovoj fazi karijere kada mu se ista treba oživiti.Dali ce uspijeti ozivjeti i pomoci nama a prije svega sebi to cemo da vidimo,samo ime ko ime sigurno i najveca bomba sto smo doveli ovo sto ja pamtim.
Trebat ce njemu vjerujem vremena da se malo dohaviza da ga mi imamo u nekom obliku kakav bi otprilike trebao biti.
Ja opet kontam više je njemu i interesu da bude dobar,nama i da bude fula jbg jedan se otego drugi se protego,a za njega je pitanje dali bi dobio novu šansu za oživit karijeru.
Nešto kontam da nemamo ogranicenja sa ovim strancima da bi kroz jedno 2/3 sezone bili ko Sheriff sa velikom vecinom stranaca
Trebat ce njemu vjerujem vremena da se malo dohaviza da ga mi imamo u nekom obliku kakav bi otprilike trebao biti.
Ja opet kontam više je njemu i interesu da bude dobar,nama i da bude fula jbg jedan se otego drugi se protego,a za njega je pitanje dali bi dobio novu šansu za oživit karijeru.
Nešto kontam da nemamo ogranicenja sa ovim strancima da bi kroz jedno 2/3 sezone bili ko Sheriff sa velikom vecinom stranaca

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 26 jun 2023, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Možemo li sad konacno ocekivati, da na FB prebacimo brojku preko 200k pratilaca, a na Instagramu cak preko 100k? 
Ovaj lik sam ima 350k pratilaca na Instagramu

Ovaj lik sam ima 350k pratilaca na Instagramu

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Zamisli da smo doveli onoga iz indonezije/malezije ne sjecam se tacno odakle jeDave je napisao/la: ↑26 jun 2023, 00:03Očekujem oko 10 hiljada novih pratioca na instagramu FKSBurberry46 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 00:00Bas je popularan u Venecueli, dobro je sto ima 26 godina, moze se vratiti u formu.

Mislim da frajko ima 900k, dobili bi 50k+ hladno

Pricao mi je drug sto jako prati spansku ligu za ovoga igraca i kaze da nikad u zivotu nije vidio, da neko tako igra lopte, gledao ga je u Spaniji uzivo, svaka cast za Mirvica koji vam dovodi ovakve igrace, svaki klub u ligi, i svaki mavikac, bi sve dao, da moze ovo raditi i ovakve igrace dovoditi, cuvajte Mirvica ko zjenicu oka, ako odradi jos dva ovakva prelazna roka, kroz pet godina idete u grupe lige sampion..
Ovi igraci sigurno dovode publilu na stadion, sigurno i ja dolazim na vasu prvu utakmicu na Kosevo da malo pogledam
Ovi igraci sigurno dovode publilu na stadion, sigurno i ja dolazim na vasu prvu utakmicu na Kosevo da malo pogledam
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Samo Boga moliti da ne produže ugovor Mirzi.
Ja se već nadam na zimu aBd da mu se zahvale i krenu zaista u pohod po trenera dostojnog ovakvog igračkog kadra. S tim potezom bi mogao napasti titulu na proljeće, a onda akoBogda grupna faza nije uopšte daleko.
Ja se već nadam na zimu aBd da mu se zahvale i krenu zaista u pohod po trenera dostojnog ovakvog igračkog kadra. S tim potezom bi mogao napasti titulu na proljeće, a onda akoBogda grupna faza nije uopšte daleko.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka