Za Mulalica je to dezinformacija,odbili su ponudu iz Austrije za njega,slobodni papiri ni u ludilu. Mozda je zelio kod vas prije nego u Rapid ili imamo razlicite informacije. Iz Sarajeva niko bec dobre odstete nemoze otici izuzev na one sto ne racunamo na njih.Espiritosanto je napisao/la: ↑24 jun 2023, 22:56Po meni je već sada bolji igrač od Kyremeha,ali eto vidjeti ćemo šta će biti do kraja prelaznog roka.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 22:14Napisao sam da je on veliki potencijal,radilicaa i da bi vam bio veliko pojacanje. Nasi ga kritikovali pa sam i tad govorio da mu samo treba vise prilike i prilagodbe,nije mi se ovdje dalo sa nekima da polemisem kao da cemo ga uvaliti,da ce se napraviti igrac za nas. On je formiran igrac i otice poslije ovog prvenstva za dobre pare jer ga prati dosta skauta.Direktorcic je napisao/la: ↑24 jun 2023, 21:39Kakvo gulaš prvenstvo igra,prije da ce ga sarajevo ostavit pod svaku cijenu u rosteru nego nama poslat
Definitivno ova odluka saveza je poremetila dogovor između naša dva kluba o Gulasviliju i Mulaliću.
U jednom trenutku je Mulalić bio jako blizu da dobije slobodne papire i došao bi kod nas sad šta će se dalje događati vidjeti ćemo.U svakom slučaju mi je drago da su i klubovi počeli saradnju.Odnosi između klubova su uvijek bili korektni ali neke specijalne saradnje nije bilo.Da su se posudbe ostvarile i mi i vi bi bili na dobitku, možda se ipak nešto i završi na kraju vidjeti ćemo.
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
GK: Hadžikić
LB: Šturm
CD: Hrkać
CD: Mahmić
RB: ???
DM: Hasanović
CM: Vukčević
AM: Anđušić
LW: Džafić
RW: ???
ST: Haskić
LB: Šturm
CD: Hrkać
CD: Mahmić
RB: ???
DM: Hasanović
CM: Vukčević
AM: Anđušić
LW: Džafić
RW: ???
ST: Haskić
-
- Kontakt:
Rafa ako prodje cijele pripreme s ekipom sada i adaptira se dovoljno su on i Peco na desnom krilu.
19V22
Tako je, Rafa je neopravdano zapostavljen
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Momak reprezentativac, neki dan utakmica svi napadi zivi preko njega idu, jos ga kasnije brat zabi za 1-0. Po meni treba mu dati priliku da se ustali u prvih 11 jer je sigurno potencijal i s ovom brzinom koju posjeduje moze praviti ogromnu razliku u nasoj ligi. Najbolji primjer je Santos prosle godine.
19V22
-
- Kontakt:
Dževad Sijamija ---> NK Aluminij Kidričevo (posudba)
Ima idealnu priliku da prođe pripreme i pokaže da zaslužuje mjesto u prvih 11.Cernica22 je napisao/la: ↑25 jun 2023, 20:43Momak reprezentativac, neki dan utakmica svi napadi zivi preko njega idu, jos ga kasnije brat zabi za 1-0. Po meni treba mu dati priliku da se ustali u prvih 11 jer je sigurno potencijal i s ovom brzinom koju posjeduje moze praviti ogromnu razliku u nasoj ligi. Najbolji primjer je Santos prosle godine.
Simpatišem ga i ja, ali ako je npr Peco ili neko drugi u boljoj formi ne vidim zašto bi Rafa bio prva postava. Dečko je dobar ali imao je i kriznih momenata u utakmicama koje je odigrao, u pojedinim momentima nije znao gdje se nalazi, par puta se odbio od protivnika isto pjetlić
-
- Kontakt:
Rafi je 18 godina i tek treba da se adaptira. Ako se bude znalo raditi s momkom, imamo zlatnu koku, fali mu ono što bi naučio da je ovdje odrastao, što se uči kroz OP, pozicioniranje, pomjeranje, presing i slično ali sve se to da naučiti. Sve je do struke, ali idiotski bi bilo ne iskoristiti njegov talent i ovaj hype što je stvorio u svojoj državi i možda konačno zaraditi više od 200k na igraču
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Rafa je lagan na nogams, pretrcao bi 90 % bekova odnosno igraca u ovoj ligi, ali jbg kao sto nikad nije igrao protiv onih misicavijih i jacih od njega,cim ga dohvati neko, slabiji je tu. S 18 godina on jos uvijek nije zakasnio nigdje. U onolikoj mjeri biti dominantan u svojoj nsciji koja ožgod ona bila,nije mala stvar. Definitivno mu treba dati priliku.
Nego koji ce sutra trositi plavu hemijsku?
Nego koji ce sutra trositi plavu hemijsku?

-
- Kontakt:
Sanjine Alagicu jesi se naspavao 

Danas bi vala trebao ici neki potpis
Sarajevo dovodi jos jednog stranca... Znaci li to da bi Gulaš mogao kod nas
Sutra navodno jedan potpis
Sam sa sobom na forumu pricas ??

Rece djemba danas ide potpis

19V22
Mulalić dolazi (jos se nezna je li posudba ili ugovor)
Guliasvili ce se poslje eura prikljuciti ekipi.
Ali ko bi trebao danas da

Kazu Benjamin mu ime
upss
Guliasvili ce se poslje eura prikljuciti ekipi.
Ali ko bi trebao danas da
Kazu Benjamin mu ime
Mostar u srcu, Velež do groba!
-
- Kontakt:
Bjezi djemba ne lozi nas, poubijat cemo se kolektivno hahahah
Bude li Tatar imas sta hoces

19V22
-
- Kontakt:
U tom slucaju smo prema naprijed beton stvarno, gulas je vrhunski igrac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.