Brate koji kostur,Brant,Haller,Malen,Rojs,Cankraljttbvb je napisao/la: ↑22 jun 2023, 14:28Nevjerovatno je koliko možete kakiti kad pričate o Borusiji.
BVB prodao Belinghama i odmah drama, a ostao isti kostur tima koji je titulu izgubio na gol razliku od ekipe koja ne zna šta će od para.
RB prodao Nkunkua, vjerovatno i Gvardiola, ali to nije problem, oni će prestići Borusiju![]()
![]()
Jeli to tim koji ce uzeti titulu.
Belingham je bio vas daleko najbolji igrac.
Leipzig jeste izgubio NKunkua,i vjerovatno Guardiolu,ali ljudi ulazu novac i dovode igrace.
Imaju ako vec pricamo o kosturu tima bolji ostatak tima od vaseg.
Doveli vec Seska,i tog veznjaka iz Salzburga.
I dovesce jos sta vi radite za to vrijeme ....ganjate Alvareza evo vec mjesec i vise,covjek defanzivni vezni,bez grama kreacije,ko ce vam biti plej,zar ce vam i dalje Reyna i Gitens biti jokeri s klupe.
A to titula na gol razliku,protiv nikad losijeg Bayerna zar stvarno ocekujes ista sljedece sezone.
A pogledaj malo vasu sezonu,kup ispali.
LP izbacio vas Celzi koji je samo vas i dobio ja mislim od januara.
Sta je bilo dobro,osim sto ste imali isti broj bodova kao i Bayern u ligi zahvaljujuci njihovim problemima i neozbiljnosti.
Brat bratu Borusia zasluzuje bolji tim ,i ovakva politika nece donineti titulu,niti rezultate.
Kad ate zadnji put nesto osvojili.
Ko je sljedeci Duranvil evo neka odigra dobro sezonu reci mi da ce ostati kod vas jos 3-4 godine,ili ce poceti prica kako odmalena navija za Real ili Barcu.
Brate ako nade polazes u ostatk tima i vjerujes d ace biti bolji onda svaka cas ti si bas optimista