FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
aj nemojte srat sad,naravno da necemo sad pljuvat amara..al upravu je lik trebo je izvest jamaka
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Do Banje Ilidže je

ee hajmo ih sada slomiti u finisu utakmice
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
A hajd reci sta je napravio?Capt_Billy je napisao/la:Ma nitko njemu ne prigovara sto je fulio, jbg. Nece pa nece, nije prvi ni posljednji. Raja mu prigovaju kakvu glupost covjek napravi!! jbgUpravo tako ne pljujte po covjeku koji je nezasluzeno dobio karton i pritome bio jedan od najboljih na terenu, po onome sto sam cuo prvo su propustili da nam sviraju cist penal a sada crveni bez razloga.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Zeba izasao, Visca usao.
Stanic izasao, E. Colic usao.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Jarane pa jel ti pratis tekmu...Jamak je bio nas najbolji igrac..jel se takvi vade van??????irridu je napisao/la:aj nemojte srat sad,naravno da necemo sad pljuvat amara..al upravu je lik trebo je izvest jamaka
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
-
- Kontakt:
de boni sta vam je... svakom se desi... bio borben covjek borio se... takvi igraci nam trebaju borbeni, ne neke mlakonje koje ne smiju ni faul napravit. Ovako se mora igrat u gostima, bez borebenosti nema rezultata.
Valjda uspijemo uvalit jedan
Valjda uspijemo uvalit jedan

Utakmica nece zavrsiti 0:0 100% i to je provjerena informacija!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sada će Edo da presudi. 

ako zelimo biti prvaci moramo dobijati i nesto vise gostovanja jer borac kako stvari stije ode na7 bodovaFaruk_Edin Džeko je napisao/la:da hoce samo jos ostat 0:0 dobro je bolje nego da primimo go...

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
davno je trebo visca uci...nije trebo ni biti na klupi...Stole iz Bora je napisao/la:Zeba izasao, Visca usao.
ma pratim ba al kad je vec bio vidio da ima zuti i da je vrlo blizu drugogo...al haj ma nebitno xD DA SU BABI muda hahahaXD da mi mozemo dobitadoni je napisao/la:Jarane pa jel ti pratis tekmu...Jamak je bio nas najbolji igrac..jel se takvi vade van??????irridu je napisao/la:aj nemojte srat sad,naravno da necemo sad pljuvat amara..al upravu je lik trebo je izvest jamaka

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
-
- Kontakt:
Haj ti ba sa provjerenim informacijama tebi svaka provjerena neka ba jarane....EdinTM87 je napisao/la:Utakmica nece zavrsiti 0:0 100% i to je provjerena informacija!

- Capt_Billy
- Kontakt:
Imao zuti, napravio prekrsaj u napadu i raspljavao se sa protivnickim igracem. Ja se ne slazem da je trebao izaci iz igre, jer je bio najbolji do iskljucenja. Ali jbg. Ali evo Amar baca sve u napad, nema se ovdje sta izgubiti vise!!! Da ga hocemo zabiti u 90 min!!!A hajd reci sta je napravio?

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
pa sta cekaju ovi nasi osjedi vise
Kako nas fino kolju Stanceski udje i odmah dobije zuti 

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Kako odbranit titulu kad nas spic a nekima idol Popovic nije dao gola da sam i on nepamti.kako i zasto vazda on igra cjelu tekmu.Pa ni na pripremama nije dao gola bajro je dao 3-4 i opet nigra.Dosta vise.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bojamora i 16 gostiju.