Ciji podanici? Ovih sto im ne odgodismo utakmicu kad im je najbitnije bilo? Ili mislis da ste vi podanici, jer ete izasli iz 4R zbog pritiska od Vice koji vam je zaprijetio neizdavanjem licence jer pravno vas moze izbaciti kad namigne?KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 jun 2023, 15:10Kakvi podanicikillafrommanilla je napisao/la: ↑26 jun 2023, 14:38Iskreno, ovo treba da udje u konkurenciju za najgluplji post godine, a naravno napisao ga je visestruko nagradjivani Virtual. Umjesto da se pomire, presjeku, zaokrenu klub na bolje, oni nekako guraju i to je prednost u odnosu na tim koji trosi 10mil i trosit ce jos 10 i jos 10 jer ima uredjen klub i investitora.Zato je razumljiva ova kolektivna histerija koju gledamo. Jedni trpaju desetine miliona i pate za rezultatima koji ne dolaze, drugi ispadaju u federalnu, treći misle da su neki važan faktor, a realnost je da su prosjek, dok Željo nekako gura i svi smo kao jedan, navijači, igrači, struka, administracija, svi su tu.
Zamisli da su navijaci Parme govorili guraj, gurajjj, **** Juventus i Ronalda mi to guramo nekako a oni nece nikad LP osvojit. I ugase se. A gurali su dobro![]()
![]()
![]()
![]()
Sve tacno napisano.
Jeste, ovo sto sam ja napisao je tacno. A od ovog citiranog posta je tacno samo da nemate prebijene pa morate posudjivat jedni od drugih pa ste zato svi kao jedan