FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
sta ako budemo kiksali kuci ?harinjo je napisao/la:ni bod nije loš..iduće dvije igramo kući
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Bod je prelos.. Velez dobi u gostima, znaci iducu mogu i komotno izgubiti od Borca.. Toliko o naredne 2 kuci..harinjo je napisao/la:ni bod nije loš..iduće dvije igramo kući
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
@FIFA-UEFA--- Čuj imena... HAHAHHAHAH... SMIJESNO !
Ma cao ba... Ti ces meni pricat... Ovo je Amarova greška...I sad uvodi Višću umjesto Zebe, umjesto da je izbacio Jamaka na poluvremenu ! A ti se izgleda jako dobro razumijes u fudbal...Treba te stavit za pomocnika trenera u Vrbanjusi ! Imas mahanje !!!
Ma cao ba... Ti ces meni pricat... Ovo je Amarova greška...I sad uvodi Višću umjesto Zebe, umjesto da je izbacio Jamaka na poluvremenu ! A ti se izgleda jako dobro razumijes u fudbal...Treba te stavit za pomocnika trenera u Vrbanjusi ! Imas mahanje !!!
TM87
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ma daba sve to. Jbg. Ja ovo u zivotu nisam video. Ovo je da se place majke. PET 100% SANSI!! Pa ne znam da im se na tanjir stavi mozda bi onda pogodili. Borac prvi, nama kup, ja zadovoljan!! Borac **** ekipa a bice prva. Mi odlicna ekipa i bicemo drugi!! jbg
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Naravno da mogu komotno izgubiti , ako žele da se bore za opstanakBaja_Zvjerka je napisao/la:Bod je prelos.. Velez dobi u gostima, znaci iducu mogu i komotno izgubiti od Borca.. Toliko o naredne 2 kuci..harinjo je napisao/la:ni bod nije loš..iduće dvije igramo kući
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Kazu Lazar u Gradačcu uopste neigra, stavio nekog lika na ledja i nosa ga po terenu, Beslija mu govori otkri se Lazo da zabijes go, kaze ovaj jok ba moje je da nosamirridu je napisao/la:Alipasino je napisao/la:Kako odbranit titulu kad nas spic a nekima idol Popovic nije dao gola da sam i on nepamti.kako i zasto vazda on igra cjelu tekmu.Pa ni na pripremama nije dao gola bajro je dao 3-4 i opet nigra.Dosta vise.
Ma drug nisu nam napravili prilike kako treba sudije nas pismeno sisaju po rijecima momka koji gleda utakmicu a nama nije los ni bod iz ove utakmice...pred kraj utakmice zvijezda izvodi svoj prvi korener heheehheStole iz Bora je napisao/la:I onda kazu ja pesimista. Ne, ja sam samo realista ..pile87 je napisao/la:Kako nas fino kolju Stanceski udje i odmah dobije zuti
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Koji je tebi **** **** ga zivot vise, ako nemas sta pametno pisat **** odavdeEdvin_manijak je napisao/la:Haj ti ba sa provjerenim informacijama tebi svaka provjerena neka ba jarane....EdinTM87 je napisao/la:Utakmica nece zavrsiti 0:0 100% i to je provjerena informacija!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
nastavite vi sanjati lazara i njegove"hattrickove" 
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
- AmanijakzO
- Kontakt:
Zvijezda - Željezničar 0:0
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Koji opstanak, pa jel' vidis Drinu, Buducnost, Zrinjski, itd. A Velez ionako ne smije i ne moze ispasti.. Sto je ispadao ispadao je.. Tu su i Rovcanin i Gancev, tako i da je ekipa ok, a Borac je bolji.. Nakon nase iduce 2 kuci ostaje +7 za Borac eto vidjet' cete..
Ali ni 2 mjesto nije lose ako ga osvojimo, ili 3 svejedno, i KUP.. Meni dosta.. Za titulu treba napadac a mi ga nemamo..
Ali ni 2 mjesto nije lose ako ga osvojimo, ili 3 svejedno, i KUP.. Meni dosta.. Za titulu treba napadac a mi ga nemamo..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
PAŠA KAD ĆE TAJ GO ONDA PASTI ?EdinTM87 je napisao/la:Koji je tebi **** **** ga zivot vise, ako nemas sta pametno pisat **** odavdeEdvin_manijak je napisao/la:Haj ti ba sa provjerenim informacijama tebi svaka provjerena neka ba jarane....EdinTM87 je napisao/la:Utakmica nece zavrsiti 0:0 100% i to je provjerena informacija!
G R B A V I C A 2
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
gotova utakmica
Razočaran sam, Kad ne mozemo pobijediti Zvijezdu sa igračem više, ne zasluzujemo ni 5. mjesto!
Nema veze , bod nije los iako nisam prezadovoljan , ali sacekajmo vise informacija pa da komentarisemo 
Željezničar za život cijeli !
Ništa Fail...bod u gostima, 3 kod kuce = formula za uspjeh i titulu, ali mora do kraja tako.Keenan.- je napisao/la:Zavrseno 0:0
Fail :ugeek:
- zlaya_tm87
- Kontakt:
bod je solidan, borac jeste pobjegao ali ako nista odvojili smo se od sarajeva. idu sada dvije tekme kuci nakon kojih ce situacija biti bolja...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Pact1921, perodeformero, Zeljoo1921 i 34 gosta.