Jakirović će doći samo ako bude imao odriješene ruke.
Potencijalni selektori
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Potencijalni selektori
Svakako,ubacit ce patku sa Bilićem, ponovo pomenuti ime Vahe, zatim se od neku pojavi Muslin, iza njeg odmah je Amar Osim i na koncu daju povjerenje Baždareviću!
Aleksandro Del Piero
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ne znam kakav ugovor ima sa Rijekom,ali nema nekih problema da uporedo bude i selektor i trener.
Bilo je takvih slučajeva u svijetu fudbala.
Pogledajte intervju, šta govori i biće vam jasno da nema ništa od njega. Nepotrebno loženje i zavaravnje ljudi
Koliko sam ja upratio, nema šanse da on napusti Rijeku i projekat, ali da bi vrlo rado preuzeo našu repku kad dođe vrijeme, a to kako stvari stoje još nije.Horoz je napisao/la: ↑26 jun 2023, 13:03Ova Jakirevićeva izjava je izvučena iz konteksta. Govorio je uopšteno, a intervju se desio par dana prije utakmice u Portugalu. Dakle, nije bilo naznaka da bi Hadžibegić mogao dobiti otkaz.
Pogledajte intervju, šta govori i biće vam jasno da nema ništa od njega. Nepotrebno loženje i zavaravnje ljudi
https://sportske.jutarnji.hr/sn/euro/iz ... i-15349147
Ima tu mladića i solidne baze za budućnost, ali na nekim pozicijama su jednostavno rupe prevelike.Bolje je pitanje, tko ga želi zamijeniti? Reprezentacija koju ostavlja u nasljedstvo žudi za remontom, ali isto tako nema dovoljno velik bazen igrača da se potpuno resetira.
I poslije Faruka, Faruk. Jer niko iole ozbiljan se neće hvatati ovoga.
Da se razumijemo, to su qite od ljudi, može njima svašta u obraz stati, pa čak i dovođenje nekog Krstajića ali opet ponavljam skontali su da im je 5 do 12 i mislim da se neće kockati sa takvim imenima.
Što se tiče premijerligaških trenera (Osim, Husref i slični) od toga nema ništa, jer oni nikada neće dobiti dovoljnu podršku, slično kao i toliko puta spomenuti Barbarez.
Selimbegović, Muslić, Zlaja Bajramović i tako ta ekipa naših mlađih trenera vani, mislim da nijedan od njih ako sebi želi dobro u karijeri neće pristati da bude selektor u ovom momentu.
Ja tipujem najviše na nekog menadžerskog Portugalca i Španca (to će isto biti jedan cirkus u najavi
Recimo neko tipa Ante Čačić koji u CV ima vođenje Dinama u dva navrata, Maribora i reprezentaciju Hrvatske ili Miroslav Đukić koji je vodio nekakve timove po španskoj prvoj i drugoj ligi.
Dakle neko ko je daleko od top trenera ali je CV-om tu negdje sa Petevom, možda i bolji kad se uzme do kraja porediti.
- Goalgetter
- Kontakt:
????Goalgetter je napisao/la: ↑26 jun 2023, 18:29zeza ga samo sto ne voli reprezentaciju i zemlju u kojoj je rodjen.
Nije tačno
Rođen je u Mostaru a odrastao u Metkoviću, majka Hrvatica, otac Bošnjak.
Čovjek je dijete Jugoslavije.
Skoro zukan rece da se dugo vec bori da skine zastavu bih sa transfermarktaAdo1922 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 18:32????Goalgetter je napisao/la: ↑26 jun 2023, 18:29zeza ga samo sto ne voli reprezentaciju i zemlju u kojoj je rodjen.
Nije tačno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rođen u Mostaru a neće da mu stoji naša zastava na TM već samo hrvatska, pravo je dobarAdo1922 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 18:32????Goalgetter je napisao/la: ↑26 jun 2023, 18:29zeza ga samo sto ne voli reprezentaciju i zemlju u kojoj je rodjen.
Nije tačno
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Taj podatak mi nije poznat,ali ako je tačanMortemHz je napisao/la: ↑26 jun 2023, 18:37Rođen u Mostaru a neće da mu stoji naša zastava na TM već samo hrvatska, pravo je dobarAdo1922 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 18:32????Goalgetter je napisao/la: ↑26 jun 2023, 18:29zeza ga samo sto ne voli reprezentaciju i zemlju u kojoj je rodjen.
Nije tačno
Čovjek je dijete Jugoslavije.![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, AmorVincitOmnia, Biscione, Brokula, Buducnost, CHR, Confiance, dariolovrinovic00, darker10, EdinjoBos, Elddar, Frankie, Fudo, Godfather, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Hajdeee, hrustoni, hurem, Invincibles14, JHam, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, lakilone, Lavcina, LenyYoro15, lumani, Majestic-12 [Bot], Matterhorn22, mirsonetz, MokraKifla, NebeskaSila96, Pensioner26, Rauber33, riki46, rio_Ferdy88, Riziko, samirr, SanaBosna, Shevko, soccerfan, TefalTava, Tihi, tuzlanskinacin, VensanKasel, visarionovich i 279 gostiju.