U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
Brigada da ti ne odg posto je dug text
Ja mislim upravo suprotno sto se tice tig vremena
Sad mu je pravo vrijeme da ide u jace vode
Bolje nego fa ostaje ovdje moze samo zaostati u karijeri
Sto prije to bolje od 17 do 20 pravo vrijeme da se ide vani
Vamo vise nemas sta nauciti
Ja mislim upravo suprotno sto se tice tig vremena
Sad mu je pravo vrijeme da ide u jace vode
Bolje nego fa ostaje ovdje moze samo zaostati u karijeri
Sto prije to bolje od 17 do 20 pravo vrijeme da se ide vani
Vamo vise nemas sta nauciti
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Znam da ne optuzujes ali kazem da ce optuziti i mene i tebe da lazemo jer si slicno rekao kao i ja
NoDi80
Jeste pravo vrijeme da sto prije bjezi iz ove kaljuze ali da ode u neku razvojnu ligu tipa belgija, austrija...
Po meni jos je tanak za Ligu petice ali sa njwgovim karakterom mogao ima predispozicije da postane top igrac
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Mali ima 14 utakmica u karijeri al se klubovi polomise za njim.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑25 jun 2023, 12:03Ovo interesantno, nije na pripremama sa klubom, nije zapravo interesantno nego žalosno
Nije na pripremama odlukom kluba a ne što je nekakva igračina i zvijezda. Iduća stanica mu je Velež, ako Velež bude tako htio. Mali je na svoju ruku, savjetovan od strane menadžera, odlučio da ide u Belgiju, čak je tražio i raskid ugovora ili da Sarajevo traži mizernu odštetu.
Kad te Belgijanci toliko žele, zašto nisu ponudili normalnu cifru?
Nakon svega što je uradio, njegova jedina šansa da iduće sezone igra seniorski fudbal je da mu se Velež smiluje pa ga uzme na posudbu, inače mrka kapa. A sudeći po karakteru, nerealnim procjenama sebe i pričama koje vidim i do tebe dolaze iz kruga njemu bliskih ljudi, neće on ozbiljniju karijeru napraviti.
Šteta, stvarno su ga pratili neki veći klubovi, ali džaba kad je nestrpljiv i misli da je već bolji nego što jeste.
menstrual
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ja ti kažem da su ga gledali/pratili, ne da su ga planirali dovesti. I naravno, ne toliko veliki klubovi koje si ti spomenuo.
Ovo tvoje od 14 utakmica, pa upravo je u tome poenta. Je li stvarno misliš da klubovi koji su poznati po praćenju i razvoju mladih igrača čekaju da odigra 50/100 utakmica? Pa logično da ga snime u startu, na osnovu 10-20 utakmica će procijeniti sa priličnom sigurnošću kakvi su mu dometi.
Ovo tvoje od 14 utakmica, pa upravo je u tome poenta. Je li stvarno misliš da klubovi koji su poznati po praćenju i razvoju mladih igrača čekaju da odigra 50/100 utakmica? Pa logično da ga snime u startu, na osnovu 10-20 utakmica će procijeniti sa priličnom sigurnošću kakvi su mu dometi.
- ASD
- Kontakt:
Momak je treba još raditi na sebi da bude igrač za naše lige.
Fizika je odlična, radne navike takođe. Međutim, kad pređe centar ne smije ni pokušati da ubaci. Ta zadnja trećina je za jednog beka ključna.
Fizika je odlična, radne navike takođe. Međutim, kad pređe centar ne smije ni pokušati da ubaci. Ta zadnja trećina je za jednog beka ključna.
@igrajlopte 🐦
Je li Bristrić ostaje u Olimpiji?
Jeste, ima ugovor do 2026.
@asd
Nazalosr, slazem se. Bice im tesko ali eto imaju sansu se pokazati.
@igrajlopte 🐦
Da, ostaje.
Ali Olimpija je odbila SAD-a MLS ( LA ) 2. M € točnije to nije Bristrić prihvatio, 1.M € od Kopenhagena, ima na stolu ponude još Rapid Beč, Atlanta Bergamo, Alaves, Werder i Nürnberg.
To su zvanične ponude pristigle Olimpiji za Bristrića.
- ASD
- Kontakt:
Ovo što sam vidio neki dan od Bristrića protiv Turske je bio baš strašan performans.
Duel, skočnost, pritisak, brzina.
Vjerovatno trenutno naš najbolji mladi reprezentativac.
Duel, skočnost, pritisak, brzina.
Vjerovatno trenutno naš najbolji mladi reprezentativac.
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Pomenuti klubovi ga samo prate bar koliko sam informiran do unazad dvadesetak dana, drago mi je ako su stigle zvanicne ponude za njega, momak pametno razmislja o karijeri i najbolje bi bilo da ostane ovu sezonu u Olimpiji.
Inace, jos od juniorskih dana njegov stil igre i fizika podsjecaju na Edina i odavno govorim da ga trebalo u A repku vec prekomandovati jer ako uopste se moze zamjeniti-jedino on bi mogao biti nasljednik Edinov po svemu.
On i Hamula ukoliko pocne da igra ove sezone bi bili strasan tandem u napadu i rijesen problem napadaca.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nisam ga gledao ali tip tijela totalno drugaciji. Ovaj je 187cm a Edin 193cm. Edin je masivniji dosta.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pa valjda " Brate " ja znam nešto o ponudama za Bristrića, a'l hajde neka bude tako.Imajednabrigada je napisao/la: ↑26 jun 2023, 22:56
Pomenuti klubovi ga samo prate bar koliko sam informiran do unazad dvadesetak dana, drago mi je ako su stigle zvanicne ponude za njega, momak pametno razmislja o karijeri i najbolje bi bilo da ostane ovu sezonu u Olimpiji.
Inace, jos od juniorskih dana njegov stil igre i fizika podsjecaju na Edina i odavno govorim da ga trebalo u A repku vec prekomandovati jer ako uopste se moze zamjeniti-jedino on bi mogao biti nasljednik Edinov po svemu.
On i Hamula ukoliko pocne da igra ove sezone bi bili strasan tandem u napadu i rijesen problem napadaca.
A klubovi koji prate Bristrića, pa ima ih bar 15-k.
A'l ne bitno ne bih otkrivao svoj identitet
Admir Bristrić?
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Svako dobro, Vam želim svima!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Gledao sam Bristrica malo na replay protiv Turske, ima finu kombinaciju snage i brzine. Osvajao je vecinu duela. Da li moze nesto znacajno napraviti u karijeri ne znam.
Ono što mi se dopada je da ide u duelima 100% uvijek, neustrašiv je.
Ono što mi se dopada je da ide u duelima 100% uvijek, neustrašiv je.
⚜️~⚜️~⚜️
Malo si se ti zanio, prijatelju. Ne mozes znati bolje od insajdera epskih razmjera, taman bio rodjeni brat ili otac od Admira.
Poselami nam brata Admira i prenesi mu da puno ocekujemo od njega. Medjutim, ako bude zelio postati novi Dzeko, mora raditi ludjacki i ne dozvoliti sebi da poleti jer je eto s 20 godina vec u prvaku Slovenije. Ciljevi nek mu budu najveci moguci, ali rad i poniznost nek budu na jos vecem nivou. Allah ga sacuvao povreda i podario mu vrhunsku fudbalsku karijeru!
Poselami nam brata Admira i prenesi mu da puno ocekujemo od njega. Medjutim, ako bude zelio postati novi Dzeko, mora raditi ludjacki i ne dozvoliti sebi da poleti jer je eto s 20 godina vec u prvaku Slovenije. Ciljevi nek mu budu najveci moguci, ali rad i poniznost nek budu na jos vecem nivou. Allah ga sacuvao povreda i podario mu vrhunsku fudbalsku karijeru!
Ghuraba je napisao/la: ↑27 jun 2023, 13:56Malo si se ti zanio, prijatelju. Ne mozes znati bolje od insajdera epskih razmjera, taman bio rodjeni brat ili otac od Admira.![]()
naprijed rejal
Bristra moramo zvati u seniorsku što prije, očekujem baš iskorak ove godine i kod njega i kod Anesa.
U slučaju Eura, u šta ne vjerujem, Anes i on moraju biti na spisku, tj moraju se izboriti.
U slučaju Eura, u šta ne vjerujem, Anes i on moraju biti na spisku, tj moraju se izboriti.