Oni se fakat zayebavaju sa rajom.....grobari koriste svaki nacin da se prikazu kao zabrinute zrtve.....ovo mi lici na pravu opstrukciju, napravili su pravi cirkus sa ovim svojim javnim saopstenjima.tuzlak1987 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 20:54Ovim putem molimo grobare slobode da kazu koji je password za FB account novoj upravi.![]()
Kakvi idioti, jedva docekali nakon sto su 30 dana drzali sastanke da izraze zabrinutost jer Azmir nema listu jos uvijek, kao da ne zakasnimo, sporo ide. I to umjesto da nazovu covjeka, posalju mu poruku, mail ili bilo sta oni to na FB.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Mani ba vise teorija zavjere, opusti setuzlak1987 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 20:54Ovim putem molimo grobare slobode da kazu koji je password za FB account novoj upravi.![]()
Kakvi idioti, jedva docekali nakon sto su 30 dana drzali sastanke da izraze zabrinutost jer Azmir nema listu jos uvijek, kao da ne zakasnimo, sporo ide. I to umjesto da nazovu covjeka, posalju mu poruku, mail ili bilo sta oni to na FB.
Ovako ce nazalost vjerovatno biti opet i ovaj mandat. Ova 3 od 7 su tu samo da potkopavaju, valjda Azmir dobije bar podrsku grada pa da ima 4 na 3. Ostali znaju da ne znaju ali ne zele ni da vide nekog ko zna.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
mislim da bi sad trebali udarit neke proteste da se neki mladjahni Berbic ili neko slicno ukljuci u rad uprave.
Pa ce se posle izvinjavat, eto nisam ja znao da je to tako.
Nego zasto istraga samo u tc, slo i zvi. sta je sa bratstvom, gradinom, banovicma
Pa ce se posle izvinjavat, eto nisam ja znao da je to tako.
Nego zasto istraga samo u tc, slo i zvi. sta je sa bratstvom, gradinom, banovicma
& $ ?
Ok, znamo da Azmir dolazi ponovo, al brate ubise sa ovim saopsetenjima, idu vise na jetru....il nece Azmir nece da pocne izmedju dva Bajrama .....haman ceka se Bajram i bajramluk.crvenocrnitz je napisao/la: ↑26 jun 2023, 21:34Mani ba vise teorija zavjere, opusti setuzlak1987 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 20:54Ovim putem molimo grobare slobode da kazu koji je password za FB account novoj upravi.![]()
Ovako ce nazalost vjerovatno biti opet i ovaj mandat. Ova 3 od 7 su tu samo da potkopavaju, valjda Azmir dobije bar podrsku grada pa da ima 4 na 3. Ostali znaju da ne znaju ali ne zele ni da vide nekog ko zna.

🔴⚫️
Saopštenje je nekako neprijateljsko, odvratan ton...Skver je napisao/la: ↑26 jun 2023, 21:43Ok, znamo da Azmir dolazi ponovo, al brate ubise sa ovim saopsetenjima, idu vise na jetru....il nece Azmir nece da pocne izmedju dva Bajrama .....haman ceka se Bajram i bajramluk.crvenocrnitz je napisao/la: ↑26 jun 2023, 21:34Mani ba vise teorija zavjere, opusti setuzlak1987 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 20:54Ovim putem molimo grobare slobode da kazu koji je password za FB account novoj upravi.![]()
Ovako ce nazalost vjerovatno biti opet i ovaj mandat. Ova 3 od 7 su tu samo da potkopavaju, valjda Azmir dobije bar podrsku grada pa da ima 4 na 3. Ostali znaju da ne znaju ali ne zele ni da vide nekog ko zna.![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sta je opet opravdavate Sisoju.
Pa imao je dovoljno vremena da sastavi UO odbor, ili da barem sastavi ko bi trebao ući u UO, covjek je totalno u ovu priču usao nepripremljen, od samog pocetka, zajebava se, sve na horuk.
Pa imao je dovoljno vremena da sastavi UO odbor, ili da barem sastavi ko bi trebao ući u UO, covjek je totalno u ovu priču usao nepripremljen, od samog pocetka, zajebava se, sve na horuk.
Vidis da su ga yebavali do jucer fakticki. Mogao je sastaviti UO u jednom danu, al bi to sve bilo navrat, nanos. Sto se tice igraca, u kontaktu je sa dosta njih. To se sa njima realno za 2 dana moze rijesiti. Nece da rizikuje ko prosli put kad je usao u klub, pa ga svaka susa zayebavala
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako im Azmir ne sastavi UO za 48 sati uvijek ima Pestalic sa koferom para 

Sta bolan za jedan dan, pa ako zelis da budes predsjednik upravnog odbora od prvog dana je trebao znati ko ce sacinjavati upravni odbor, kad si prijavu poslao, valjda znas.DamirT je napisao/la: ↑26 jun 2023, 22:04Vidis da su ga yebavali do jucer fakticki. Mogao je sastaviti UO u jednom danu, al bi to sve bilo navrat, nanos. Sto se tice igraca, u kontaktu je sa dosta njih. To se sa njima realno za 2 dana moze rijesiti. Nece da rizikuje ko prosli put kad je usao u klub, pa ga svaka susa zayebavala
Al' hajde ipak je to Andjeo treba opravdati svaki potez.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nismo imali UO ni proteklih godina. Jesmo na papiru, nismo u praksi. Azmir je ekvivalent 30 laznih clanova UO.
Da smo imali ne bi ispali, rodio bi neko pare.
Nama je najbitnije sada da ljudi koji mrze Azmira ne navijaju da Sloboda izgubi. Opasniji su nasi od protivnika jer cemo sigurno imati dobar tim.
Da smo imali ne bi ispali, rodio bi neko pare.
Nama je najbitnije sada da ljudi koji mrze Azmira ne navijaju da Sloboda izgubi. Opasniji su nasi od protivnika jer cemo sigurno imati dobar tim.
Pa nece praviti spisak ko ce uci u klub, a nije znao ni hoce li njega izabrati jbt. Al eto...MMA075 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 22:08Sta bolan za jedan dan, pa ako zelis da budes predsjednik upravnog odbora od prvog dana je trebao znati ko ce sacinjavati upravni odbor, kad si prijavu poslao, valjda znas.DamirT je napisao/la: ↑26 jun 2023, 22:04Vidis da su ga yebavali do jucer fakticki. Mogao je sastaviti UO u jednom danu, al bi to sve bilo navrat, nanos. Sto se tice igraca, u kontaktu je sa dosta njih. To se sa njima realno za 2 dana moze rijesiti. Nece da rizikuje ko prosli put kad je usao u klub, pa ga svaka susa zayebavala
Al' hajde ipak je to Andjeo treba opravdati svaki potez.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem kakvih "navijača" ovdje ima, narodu niko ugoditi ne moze, da si idealan bez greske.
Od odlaska Azmira mi ne licimo na ozbiljan klub pogledajte samo svaku godinu poslije samo smo tonuli iz godine u godinu, mozemo pricati ovako ili onako andjeo il nije andjeo.
Rezultati sami za sebe govore to je jedino relevantno, to su činjenice. I nema covjek praznog hoda ne brinite, mozda vec sad ima dogovorene sve igrace tj. pocetnih 11, a nakon skupstine ce samo isti biti pozvati na potpis ugovora i predstavljanje.
Od odlaska Azmira mi ne licimo na ozbiljan klub pogledajte samo svaku godinu poslije samo smo tonuli iz godine u godinu, mozemo pricati ovako ili onako andjeo il nije andjeo.
Rezultati sami za sebe govore to je jedino relevantno, to su činjenice. I nema covjek praznog hoda ne brinite, mozda vec sad ima dogovorene sve igrace tj. pocetnih 11, a nakon skupstine ce samo isti biti pozvati na potpis ugovora i predstavljanje.
Ne znam samo ko moze vjerovati ovim grobarima.....Necu vjerovati ni kad odu, ko zna u sta su se sve ugradili......
🔴⚫️
Kakvih "navijaca", veoma bitno kojih, navijaca Slobode ili Azmira Husica.LaBombonera88 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 22:30Ne mogu da vjerujem kakvih "navijača" ovdje ima, narodu niko ugoditi ne moze, da si idealan bez greske.
Treba biti realan i reci kako jeste, a ne opravdavati svaku glupost velikog vodje.
Kako ima pocetnih jedanest ako nema trenera, jel trener bira pocetnih 11 ili predsjednik UO? Da znamo jbg odma jer nam ne treba onda trener.
Ma kad su nas ovi 4 godine zahebavali onda je ovo nista, a ne znam sta se toliko dize frka oko svega, od pocetka svakako nisi za Azmira tako da mani toga i te price, sit sam ba vise carsijskih prica zato i jesmo ovdje sad

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Navijac sam Slobode i nikoga vise.MMA075 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 22:38Kakvih "navijaca", veoma bitno kojih, navijaca Slobode ili Azmira Husica.LaBombonera88 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 22:30Ne mogu da vjerujem kakvih "navijača" ovdje ima, narodu niko ugoditi ne moze, da si idealan bez greske.
Treba biti realan i reci kako jeste, a ne opravdavati svaku glupost velikog vodje.
Kako ima pocetnih jedanest ako nema trenera, jel trener bira pocetnih 11 ili predsjednik UO? Da znamo jbg odma jer nam ne treba onda trener.
Govorim samo sto su činjenice, treba pogledati tabelu PL sezone 2015/2016, te prije i poslije.
Niko nije idealan pa ni Azmir, svi smo ljudi, grijesimo.
Grobar imamovic jasmin i njegova garnitura u klubu su bili nasi najveci neprijatelji, a ne Azmir.
Otkud znas da nema trenera, da nije razgovarao-dogovorio ga, mozda je vec zajednicki sa trenerom dogovorio dolazak nekih igraca, il vecine.

Dobro upravu ste andjeo sa neba je dogovorio sve ali upravni odbor nije, ono glavno.
Mozda Husref bude trener...
Mozda Husref bude trener...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Al nam pizde ovi nasi “navijaci” sto ce bit izbaceni iz svih kombinacija zajedno sa starom upravom..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.