Moderator mora biti optimistaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 13:14Ako dođu ova trojica imaš @mozak sta god hoćeš od mene u Narce![]()
Mozak zvani optimista

Birajte 4 od 7:
Tatar, Guli, Mulalić, Musa, Radovac, Ramić, Stevanović.
Moderator mora biti optimistaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 13:14Ako dođu ova trojica imaš @mozak sta god hoćeš od mene u Narce![]()
Mozak zvani optimista
Tatar, Musa, Radovac i Gulasmozak je napisao/la: ↑26 jun 2023, 14:33Moderator mora biti optimistaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 13:14Ako dođu ova trojica imaš @mozak sta god hoćeš od mene u Narce![]()
Mozak zvani optimista![]()
Birajte 4 od 7:
Guli, Mulalic, Ramic, Stevanovicmozak je napisao/la: ↑26 jun 2023, 14:33Moderator mora biti optimistaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 13:14Ako dođu ova trojica imaš @mozak sta god hoćeš od mene u Narce![]()
Birajte 4 od 7:
UglješuCernica22 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 14:34Tatar, Musa i Radovacmozak je napisao/la: ↑26 jun 2023, 14:33Moderator mora biti optimistaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 13:14Ako dođu ova trojica imaš @mozak sta god hoćeš od mene u Narce![]()
Birajte 4 od 7:
Tatar, Guli, Mulalić, Musa, Radovac, Ramić, Stevanović.![]()
Na kojeg Stevanovica mislis ?
Ja sam i sa trebama napadacki nastrojen pa nek bude Tatar, Guli, Ramic i Mulalicmozak je napisao/la: ↑26 jun 2023, 14:33Moderator mora biti optimistaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 13:14Ako dođu ova trojica imaš @mozak sta god hoćeš od mene u Narce![]()
Birajte 4 od 7:
Mrkaic igrao za lentase
U salakovcu u tunelu
GK: Hadzikic GK: Ribic, NanicVictoriasFikret je napisao/la: ↑25 jun 2023, 19:42RB: Mulalić (FK Sarajevo)
RW: Guliashvili (FK Sarajevo)
Lw Kranjc i Dzafa za sad. Demir je desno krilo koliko se sjecam.r3start je napisao/la: ↑26 jun 2023, 23:39GK: Hadzikic GK: Ribic, NanicVictoriasFikret je napisao/la: ↑25 jun 2023, 19:42RB: Mulalić (FK Sarajevo)
RW: Guliashvili (FK Sarajevo)
LB: Sturm LB: Cukovic
CD: Hrkac CD: Zvonic
CD: Mahmic CD: Bajric
RB: Mulalic RB: Muminovic
DM: Hasanovic DM: Prses
CM: Vukcevic CM: Halilovic
AM: Andjusic. AM: Vehabovic
LW: Dzafic LW: Peco
RW: Guliashvili RW: Lea’i
ST: Haskic ST: Ramic, Stevanovic?
Trenutno Juniori za prvi tim: Kuko, Milak, Puce, Kadric, Gosto, Mehic
Drug sve stoji haske je vrh spic i covijek ali ne znaci da se zabetoniro u prvi 11 dovedes ramica i neka se bore za prvih 11 obojica zdrave konkurencije nije na odmet
Ma nisu isti tip igraca, za Ramica realno treba igrati ekipa a on da zabija, a Haskic vuce ekipu kad fali kreator u igri, zato mu cesto i statistika nije bila bajna sto se tice golova, ali recimo meni ce ostati uvijek kao primjer kakav je igrac polufinale kupa protiv Tuzle, frajer ko Grizman u prajmu odigrao. Nisam neki fudbalski ekspert al meni Ramic djeluje vise za bunarenja s loptama u 16.Mostarac45 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 23:55Drug sve stoji haske je vrh spic i covijek ali ne znaci da se zabetoniro u prvi 11 dovedes ramica i neka se bore za prvih 11 obojica zdrave konkurencije nije na odmet![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.